Zal Bitcoin nog zakken? | Koersverwachting Bitcoin | UP-TO-DATE

Zal Bitcoin nog verder zakken? Dat is de vraag die nu wordt gesteld. Als we kijken naar de huidige koers van Bitcoin dan verwachten wij op de korte termijn niet nog een grote daling. Dit is waarom:

Zal Bitcoin nog zakken? 

Op de relatief korte termijn verwachten wij geen grote dalingen meer zoals we gister zagen. Dit komt omdat Bitcoin support heeft gevonden op een belangrijke aflopende support-trendlijn (groene cirkels). 

Trade in Bitcoin op Binance en krijg 20% korting op je fees!

zal bitcoin nog zakken.

Deze support kwam niet enkel van de aflopend trendlijn. Ook horizontaal zagen we een supportlijn waarop de koers een bounce kreeg. Op de prijs van exact $30.000 vormde zich dus een dubbele support waarop veel kopers in Bitcoin stapte en de prijs na zijn daling direct weer met 32% steeg. 

Bitcoin koersverwachting 3

Wat we daarnaast op de 4-uren timeframe zien is dat Bitcoin op de RSI indicator een consolidatie aan het maken is (onderste groene balk). De RSI indicator geeft (meestal) al vroeg aan waar de koers toe in staat is. De RSI indicator maakt meerdere gelijke bodems terwijl gisteren de koers zelf een flink lagere bodem creĆ«erde. 

Dit geeft aan dat de koers waarschijnlijk voorlopig zijn bodem heeft gevonden en het tijd is voor weer een stijging omhoog of minimaal een consolidatie (zijwaartse bewegingen). 

Trade in Bitcoin op Binance en krijg 20% korting op je fees!

Bitcoin koersverwachting 2

Zal Bitcoin nog verder zakken?

Op het moment verwachten wij van niet. Zoals eerder gezegd zal het aannemelijker zijn dat we een stijging of consolidatie zien. Een stijging zou zijn richting het eerstvolgende weerstandlevel op circa $49.000 zoals u op de bovenstaande foto ziet. 

Bij een consolidatie zal de koers nog verder zijwaarts bewegen. 

Mocht de koers wel gaan dalen? Dan is het belangrijk om het level van $30.000 goed in de gaten te houden. Aangezien hier een belangrijk supportlevel ligt (die de koers met 32% liet stijging) willen we deze absoluut niet breken. 

Een daling onder dit level kan ervoor zorgen dat de koers nog veel lagere bodems kan gaan maken. Zolang de koers dus boven de $30.000 blijft hangen (stijgen of consolideren) is dat een goed teken. 

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!