fbpx

XVG steeg de afgelopen dagen maar liefst 168%! Tijd voor een retrace?

Op foto (1) kan je zien dat XVG tegenover Bitcoin de afgelopen dagen maar liefst 168% is gestegen.

XVG was een van de achterblijvers die dit jaar nog niet was gestegen in tegen stelling tot de rest. Echter heeft XVG het lange wachten voor zijn investeerders helemaal goed gemaakt door deze grote stijging.

 

Retrace naar de golden pocket

Op foto (2 onder) hebben we de fibonacci retracement uitgetekend wat een sterke indicator is voor het vinden van een support level op munten die hard zijn gestegen zoals XVG.

In het midden van deze indicator ligt de golden pocket (zie tekst) die ook precies op een belangrijke support lijn ligt (groene balk). Een golden pocket wordt vaak gezien als her-inkoop moment voor traders en actieve investeerders.

Aangezien XVG nu op een groot weerstandslevel terecht is gekomen, is het waarschijnlijk dat de munt nu een terugval krijgt.

Een terugval naar de voormalige weerstandslijn gebeurt na een stijging regelmatig omdat de weerstandslijn dan vervolgens als support zal dienen. Je kan het zien als een psychologisch spelletje, iedereen wilt namelijk wel weten wat het beste moment is om weer in te kopen na een terugval. Nu uit het verleden vaak blijkt dat cryptocurrencies weer stijgen vanaf een supportlevel, wordt hierop daarom ook vaak ingespeeld waardoor de munt (in dit geval Vechain) nog eerder support zal krijgen omdat veel mensen op dit level weer instappen.

Nu ook nog eens de golden pocket van de fibonacci retracement indicator exact op dit support level terecht komt, is de kans erg groot dat vechain na een drop van 23% vanaf dit level weer verder zal stijgen.

XVG investeerders pak je winst!

Ben jij een XVG investeerder? Dan kan je door middel van deze analyse wellicht je XVG vermogen met ruim 23% kunnen verruimen wanneer je ze nu verkoopt en op het support level weer inkoopt. Zodra XVG daarna weer zal stijgen omdat de actieve investeerders instappen, pak je dus dubbele winst op jouw vermogen!

Disclaimer: CryptoTargets biedt geen beleggingsadvies. Onze analyses zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Andere analyses