Algemeen

XRP informatie & prijzen

  • ripple
  • XRP
    (XRP)
  • Prijs
    $0.263
  • Marktkapitalisatie
    $11,964,005,559.00
Ripple kopen Ripple traden

Wat is Ripple precies?

Ripple is in 2012 op de markt gekomen en het idee achter ripple is om snelle, gemakkelijke en veilige betalingen over heel de wereld te realiseren. Een platform waarmee elke persoon binnen maximaal 4 seconden een bedrag in elke valuata naar elk andere valuata naar welk land dan ook kan overboeken.

Een wat ouder en meer bekend systeem die dit nu mogelijk maakt is bijvoorbeeld; western union. Maar er veel negatieve reacties over dit betalingssysteem het meest besproken probleem is vooral de lange wachttijd en de hoge kosten.

XRP heeft een groot doel met veel potentie voor de toekomst, er zijn momenteel al honderden banken over heel de wereld in de test fase met het XRP (Ripple) betaalsysteem. Het doel van Ripple is om met ruim 200 banken wereldwijd samen te werken.

Hier kan jij Ripple kopen

Ripple kan inmiddels op veel verschillende plekken gekocht worden. Wil je Ripple veilig met IDEAL aanschaffen? Dan kan dat bijvoorbeeld via het Nederlandse bedrijf Bitcoinmeester.nl.

Via Bitcoinmeester kan je de cryptovaluta veilig in de ingebouwde wallet op de site beheren of versturen naar bijvoorbeeld een gedownloade coldwallet op je laptop of computer. De meest veilige manier voor het bewaren van je cryptocurrency blijft nog altijd een ledger. Een ledger kan je vergelijken met een USB-stick.

Waar kan ik Ripple traden?

Natuurlijk valt er veel meer geld te verdienen dan enkel de Ripple vasthouden voor een langere periode. Wil je actief bezig zijn met je Ripple? Dan kan je overwegen om hiermee te gaan traden.

Wanneer je begint met traden verkoop je jouw Ripple op een hoog punt en koop je deze weer in op een lager punt. Zo genereer je steeds een stukje extra Ripple waardoor je op de langere termijn dubbele winst maakt. Een van de meest bekende plekken om je cryptocurrency te verhandelen is Binance.com.

Binance is vooral een plek waar je cryptocurrency die je al in bezit hebt ruilt met andere mensen, echter kan je hier ook direct cryptocurrency aanschaffen maar dan wel alleen met een creditcard.

Wil je direct succesvol traden met cryptocurrency? Dan kan jij zonder ervaring onze analisten op de voet volgen & kopieren Bekijk hiervoor onze premium.

$0.263