Crypto academy Trading

Wat zijn de voordelen van handelen in cryptocurrency?

Wat zijn de voordelen van handelen in cryptocurrency

Bekijk de voordelen van handelen in cryptocurrencies en ontdek waarom het een populair alternatief voor andere activa is geworden. In deze tijden kun je niet praten over financiën en niet over cryptocurrencies. Over de hele wereld, als het gaat om stadia zoals cryptografische exchanges en handels platforms.

Werken handelaren door het ene type contant geld te kopen of verkopen voor een ander, of door hun cryptocurrency in contanten om te wisselen. De belangrijkste virtuele monetaire standaarden en crypto-bronnen bevinden zich momenteel nog in de beginperiode van vooruitgang, dus we moeten nog de maximale capaciteit bereiken.

De voordelen van handelen in cryptocurrency

De voordelen van handelen in cryptocurrency

Handelaren kunnen speculeren of de prijs van een crypto-activum zal stijgen of dalen. En ze hoeven geen eigenaar te worden van dat item. Ze kunnen dit doen via CFD's, spread bets, scalperen, positiehandel, range trading, swing trading en intra-day trading.

Enkele van de voordelen van cryptocurrency handel zijn onder meer transparantie, volatiliteit, veiligheid, 24-uurs open markt, toegankelijkheid en lage handelskosten. Cryptocurrencies zijn vluchtig, wat betekent dat hun prijs vaak op en neer gaat. Omdat de prijzen vaak hoog oplopen, kan het verhandelen van cryptocurrencies echt winstgevend zijn.

Handelaren zouden moeten speculeren op de prijs van een bepaalde cryptocurrency, zonder deze te hoeven bezitten. Ze kunnen dit doen door middel van CFD's, spread bets, scalperen, positiehandel, range trading, swing trading en day trading.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

1. Vluchtigheid van cryptocurrency

Cryptocurrencies zijn vluchtig, wat betekent dat hun prijs vaak op en neer gaat. Omdat de prijzen vaak hoog oplopen, kan het verhandelen van cryptocurrencies echt winstgevend zijn. Handelaren zouden moeten speculeren op de prijs van een bepaalde cryptocurrency, zonder deze te hoeven bezitten. Hoewel extreme volatiliteit van cryptocurrencies door critici wordt gezien als een zwak punt voor cryptocurrencies, kunnen handelaren hiervan profiteren, aangezien de prijs van een cryptovaluta vaak kan stijgen en dalen, wat kansen op winst biedt.

2. Markturen voor cryptovaluta

In tegenstelling tot de handel in aandelen en grondstoffen, gebeurt de handel in cryptocurrencies niet slechts vijf dagen per week. In plaats daarvan kunt u te allen tijde op de markt handelen, aangezien deze 24/7 open is op een groeiend aantal beurzen. Dit is een geweldige kans, vooral voor parttime handelaren die een fulltime baan hebben, omdat ze hun vrije tijd kunnen gebruiken om te handelen.

3. Mogelijkheid om lang of kort te gaan

Als u long gaat, koopt u een waarde tegen een bepaalde prijs en verkoopt u deze tegen een hogere koers naarmate de waarde toeneemt. Het verschil tussen de prijs van uw aankoop en de prijs waartegen u het verkoopt, is de winst die u maakt. Als je short gaat, leen je crypto, daarna verkoop je het eerst op de open markt en daarna koop je die aandelen tegen een lagere prijs en profiteer je op deze manier van het prijsverschil. Als u in cryptocurrencies handelt, kunt u beide doen.

4. Verbeterde liquiditeit

Als we het hebben over verhandelbare activa, dan is liquiditeit een essentieel element, en dat geldt ook voor cryptocurrencies. Liquide markten zorgen voor een efficiëntere, diepere en soepelere ervaring tijdens het handelen. De illiquide markt kan handelaren in situaties plaatsen die moeilijk te verlaten zijn. Hoewel forex als de meest liquide markt wordt beschouwd, staan cryptocurrencies ook niet slecht, omdat ze liquide zijn.

5. Blootstelling aan hefboomwerking

Hefboomwerking staat bekend als het gebruik van een storting, ook wel bekend als marge, die u een verhoogde blootstelling aan een bepaald activum biedt. Simpel gezegd, u legt een fractie van uw handelswaarde vast en de rest wordt door uw provider uitgeleend.

In cryptocurrency zijn CFD-handel en spread-weddenschappen producten met een hefboomwerking. Daarom stellen ze u in staat om een positie op ‘marge’ te openen - een storting die slechts een deel van de volledige waarde van de transactie waard is. U kunt dus een grote blootstelling aan een cryptomarkt krijgen, met slechts een klein bedrag van uw kapitaal.

6. Fiscaal efficiënt handelen

Als we zeer nauwkeurige gegevens bijhouden, bereiken we het belangrijkste element van het uitvoeren van een effectieve strategie met betrekking tot fiscaal efficiënte handel in cryptocurrency. Ongeacht hoe een cryptocurrency-investeerder of -handelaar inkomsten genereert uit handel, langetermijninvesteringen of andere middelen, het bijhouden van nauwkeurige gegevens is erg belangrijk omdat het een nauwkeurige waardering mogelijk maakt. Het is bekend dat cryptocurrencies enkele voordelen hebben als het gaat om belastingen. Zo wordt bijvoorbeeld gespreid wedden helemaal niet belast. Er is geen vermogenswinstbelasting (CGT) omdat u nooit een actief bezit.

7. Sneller openen van een rekening

Bij het handelen in cryptocurrencies is het belangrijk om tijd te besparen op vervelende taken met betrekking tot uw account en u alleen te concentreren op uw cryptotransacties. Het is bekend dat crypto-uitwisselingen het aanmeldingsproces gemakkelijk en snel maken, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met handelen.

Er zijn nu ook verschillende tools die beweren dat u Bitcoin automatisch kunt verhandelen, kopen en verkopen met winst door de huidige trends op de markt te volgen.

Binance is de meest gebruikte crypto Exchange, ontvangt 20% korting via ons!

The benefits of cryptocurrency

Maar wat zijn de voordelen van cryptocurrency?

1. Transacties

Bij het doen van traditionele zakelijke deals kunnen agenten, makelaars en wettelijke vertegenwoordigers een anders eenvoudig proces ingewikkelder maken. U moet rekening houden met papierwerk dat moet worden gedaan, commissies, bemiddelingskosten en vele andere speciale voorwaarden die van toepassing kunnen zijn op een specifieke deal.

Een heel belangrijk voordeel van cryptocurrencies is dat doordat ze deals sluiten tussen twee partijen die worden gesloten op een peer-to-peer netwerksysteem, de noodzaak om processen te doorlopen die we doorlopen wanneer we traditionele financiële systemen gebruiken, onmiddellijk wordt geëlimineerd.

Dit heeft een grote impact op het vaststellen van check-ups en minder verwarring over de hoogte van de transacties. Bovendien weten de twee bij een transactie betrokken partijen elk wie ze zijn, waardoor ze meer verantwoording afleggen.

2. Overboekingen van activa

De cryptocurrency-blockchain is door analisten beschreven als een "grote database met eigendomsrechten", die kan worden gebruikt om zowel contracten met twee partijen voor auto's of onroerend goed en andere soortgelijke goederen uit te voeren als af te dwingen.

Het blockchain-cryptocurrency-ecosysteem kan echter ook worden gebruikt bij het vergemakkelijken van gespecialiseerde overdrachtsmethoden. En aangezien u als cryptohouder uw account beheert, zal het aanzienlijk minder tijd kosten om de activa over te dragen.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

3. Transacties zijn vertrouwelijk

In traditionele systemen kunnen banken of kredietinstellingen die bij uw transacties betrokken zijn, een referentiedocument maken van uw volledige transactiegeschiedenis, elke keer dat u een transactie uitvoert. Daarom kan dit een probleem zijn met betrekking tot uw eigen privacy. Eenvoudig uitgelegd, dit kan betekenen dat er regelmatig uw rekeningsaldi worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat er voldoende geld beschikbaar is. Bij het maken van belangrijke zakelijke transacties kan een grondiger onderzoek van uw financiële geschiedenis nodig zijn.

Het feit dat de transacties die u doet unieke exchanges zijn waarbij twee partijen betrokken zijn die de voorwaarden in elk afzonderlijk geval hebben onderhandeld en overeengekomen, is een ander waardevol voordeel. Daarnaast vindt de informatie-exchanges plaats op 'push'-basis, waardoor het mogelijk is om precies het bedrag dat u wilt verzenden naar de ontvanger over te maken, wat een zeer snelle en betrouwbare exchange methode oplevert.

Dit speelt ook een zeer belangrijke rol bij het beschermen van de privacy van uw persoonlijke financiële geschiedenis en het dient ook als bescherming tegen de dreiging van identiteitsdiefstal of account diefstal, die onder het traditionele systeem veel groter is gebleken, aangezien de veiligheid van uw persoonlijke informatie bij het doen van een transactie is beschikbaar en kan op elk punt in de transactieketen worden gelekt.

4. Lagere transactiekosten

Het is zeer waarschijnlijk dat u uw maandelijkse rekeningafschriften van de bank of creditcardmaatschappij bent tegengekomen tijdens het lezen van de informatie die zij verstrekken, en u was verrast door de hoogte van de kosten die zij in rekening brengen voor het overboeken van geld, het uitschrijven van cheques of andere financiële transactie die kan worden betrokken.

Transactiekosten kunnen uw vermogen aanzienlijk verlagen, zeker als u in een maand een groot aantal transacties uitvoert. Servicebeheer van derden kan u kosten in rekening brengen om uw crypto-portemonnee te onderhouden, maar deze kosten zullen veel lager zijn dan degene die zouden worden opgelegd door traditionele financiële systemen.

5. Betere toegang tot krediet

De media die zoveel doen bij het faciliteren van cryptocurrency exchanges zijn digitale gegevensoverdracht en internet. Dus iedereen die over een haalbare gegevensverbinding beschikt, heeft mogelijk al deze services tot zijn beschikking, ze hebben alleen wat kennis nodig over de cryptocurrency-netwerken die worden aangeboden en gemakkelijke toegang tot websites en portals die relevant zijn voor het netwerk.

Ongeveer 2,2 miljard mensen over de hele wereld gebruiken internet of mobiele telefoons. Velen van hen hebben echter geen toegang tot traditionele banksystemen. Met cryptocurrencies kunnen ze gemakkelijker toegang hebben omdat ze volledig gedecentraliseerd en op internet zijn gebaseerd. Het zou dus veel gemakkelijker zijn voor mensen om overschrijvingen te doen.

6. Gemakkelijk internationaal handelen

Hoewel dit op dit moment grotendeels niet wordt erkend als wettig betaalmiddel op nationaal niveau, zijn cryptocurrencies niet onderworpen aan transactiekosten, rente en wisselkoersen, of andere maatregelen die door specifieke landen worden opgelegd vanwege hun specifieke respectieve wetten ter zake.

En door gebruik te maken van het peer-to-peer-mechanisme dat aanwezig is in blockchain-technologie, kunnen internationale overschrijvingen en transacties worden uitgevoerd minus de complicaties van fluctuaties met betrekking tot onder andere het wisselen van valuta.

7. Beveiliging op hoog niveau

In tegenstelling tot transacties die door creditcardmaatschappijen zijn toegestaan en die kunnen worden teruggedraaid, zoals in het geval van de "charge-back", is er, zodra een cryptocurrency-overdracht is geautoriseerd, geen enkele manier om deze ongedaan te maken. Dit is een beschermingsmaatregel die wordt genomen tegen fraude waarvoor een specifieke overeenkomst tussen een koper en een verkoper moet worden gemaakt met betrekking tot het terugbetalingsbeleid in geval van een fout of algemeen beleid dat betrekking heeft op retouren.

Hold Trade

Moet u cryptocurrencies kopen of verhandelen?

Voordat u besluit om in de wereld van cryptocurrencies te stappen, moet u weten dat handelen en beleggen twee verschillende dingen zijn. Als je hulp nodig hebt om de dingen in dit verband meer in detail te begrijpen, bekijk dan dit gedetailleerde artikel.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in het kopen van cryptocurrencies als:

 • U accepteert om belasting te betalen over eventuele behaalde winsten
 • U kunt het activum vooraf betalen
 • U wilt deel uitmaken van mensen die cryptocurrencies bezitten
 • U heeft geen last van inleidende limieten of maximale stortingen
 • U bent geduldig om te wachten op een uitwisselingsaccount voordat u verkoopt of koopt
 • U vindt het niet erg om kosten voor stortingen of opnames te maken
 • Je wilt deel uitmaken van alle HODLers over de hele wereld

Crypto valuta kopen en vasthouden doe je het beste bij Bitvavo.


Mogelijk bent u geïnteresseerd in het verhandelen van cryptocurrencies als:


 • U wilt op hun prijzen speculeren zonder het bezit te bezitten
 • U overweegt om vanaf dezelfde rekening blootstelling te krijgen aan meerdere uitwisselingen
 • U wilt dat uw positie wordt benut, zodat u vooraf veel minder betaalt dan de kosten
 • U houdt er niet van om aanbetalingen of opnamekosten te betalen
 • Je hebt een brandend verlangen om meteen te beginnen met handelen
 • U wilt geen maximale stortingslimiet hebben.

 Binance is de meest gebruikte crypto Exchange, ontvangt 20% korting via ons!