fbpx
NamePrice
Bitcoin (BTC)
$11,738.46
Ethereum (ETH)
$396.44

Bitcoin maakt dump vanaf cirka $12k

Het perfecte scenario heeft zich uitgespeeld. De Bitcoin futures GAP op $12000 is gevuld en de Bitcoin prijs zelf dumpte na het vullen hiervan binnen 30 minuten $1700 naar beneden. 

Zoals we hebben besproken in de voorgaande analyses was de futures GAP op $12000 een perfect moment om profit te nemen op de korte termijn. Dit omdat we vaak een dump zien na het vullen van een futures GAP. Hoewel deze GAP ver in het verleden lag (9 augustes 2019, zie onderstaande foto) konden we dus nog steeds bullish blijven naar dit level. De Bitcoin koers heeft nu wederom laten zien dat geen enkele GAP kan ontsnappen zonder opgevuld te worden.

Wat kunnen we nu verwachten van de koers? 

Exact dezelfde instapmomenten maken als die van ervaren daytraders? Probeer een introductie maand met 50% korting! Klik hier 

De futures GAP op $9915

Nu de bovenstaande GAP is gevuld kunnen we de onderstaande GAP in de gaten houden. Tijdens de Bitcoin rally van afgelopen weken is er namelijk ook een GAP onder de koers geopend. Deze GAP ligt op $9915 tot $9660, wederom een flinke jongen dus (zie onderstaande foto).

Uiteraard zullen actieve investeerders deze GAP in de gaten houden. Nu de Bitcoin prijs pas net is gedumpt zal het niet direct door dalen naar beneden. We zullen moet wachten wat de grote spelers willen dat Bitcoin gaat doen. Zodra de koers wat verder is bewogen kunnen we weer verder kijken waar het naartoe gaat. Richting de GAP op $9660 of zal dit de eerste GAP groter dan $150 worden die NIET wordt opgevuld?

Houd onze analyses in de gaten en blijf up-to-date.  Join in de tussentijd onze chatgroep op Telegram en praat mee over Bitcoin met 320 chatters >> HIER

Vragen over deze analyse? 

Bekijk onze homepagina

error

Volg ons op social media <3