Interessant uitgelicht

MCO visa card review 2020

Ongeveer een jaar geleden koos ik voor de “Ruby Red” MCO VISA card van Crypto.com. De reden waarom ik voor deze specifieke MCO (tegenwoordig CRO) card hab gekozen is dat ik hiermee recht had op gratis Spotify, oftewel 100% cashback wanneer ik deze koppelde aan mijn ‘Ruby Red’ card.

Daarnaast krijg ik met deze MCO kaart 2% cashback bij elke aankoop mits er met VISA betaald kan worden. Ook leuk om te weten is dat Crypto.com zo nu en dan speciale acties heeft waarbij de cashback kan oplopen tot wel 10% uitbetaald in CRO! dit wordt vaak gedaan bij internationale winkelketens zoals de Lidl of Aldi.

Kosten MCO “Ruby Red” card binnen 5 maanden eruit

Op het moment dat je kiest om te investeren in deze kaart is het misschien handig om te weten wanneer je deze kosten er weer uit hebt dus zo goed als gratis profiteert van alle acties bij Crypto.com. Hieronder zie je een voorbeeld van verschillende card “Tiers” met de daarbij horende “Perks” (voordelen) en investeringskosten.

Als je op moment van schrijven kiest voor de MCO “Ruby Red” card dan kost dit je een investering van 130 euro. In onderstaand tabel reken ik uit in wat voor tijd je deze investering hebt terug verdient. Ik ga er van uit dat je 500 euro per maand aan uitgaven hebt met de MCO Visa card. Daarnaast ga ik er ook vanuit dat u op zijn minst bent gegaan voor gratis Spotify!

Overigens als je er 1 besteld via onze vrienden link https://crypto.com/app/4f4tnfkbrj , dan krijg je een bonus van $50. Deze is direct opneembaar en kan u dus rekenen als korting op de 130 euro.

Perks (Voordelen) Waarde
$50 bonus (Aanmeld Bonus)   +/- 42 Euro
2% cashback (Voorbeeld 500 euro per maand)   50 Euro
100% cashback (Spotify Premium) (+/- 10 euro per maand)   50 Euro
   
Totaal 142 Euro

Zoals je ziet heb je na vijf maanden een totale waarde dankzij de MCO Visa “Ruby Red” card van 142 euro. Dit is dan ook meer dan de oorspronkelijke investering.

Upgraden naar een hogere MCO Visa card kost 50 euro

Je kan in eerste instantie altijd kiezen voor de gratis MCO “Midnight Blue” card en deze na verloop van tijd te upgraden naar een luxere model met de daarbij horende voordelen, let wel dat deze upgrade een fee bedraagt van 50 euro.

Belangrijk dus om eerst goed na te denken voordat je een keuze maakt.

Overigens ontvangt u ook geen $50 bonus als de MCO “Midnight Blue” card gekozen word dus dat zou voor op de lange termijn ook zonde zijn.

Conclusie MCO VISA card

De MCO Visa card heeft verschillende voordelen die de kaart uiterst interessant maken. Voor mij persoonlijk is het feit dat dit een debit card betreft. Kwestie van funds erop zetten en je kan direct betalen! Deze funds maak ik gewoon over vanaf mijn eigen bank.

Overigens zijn de gratis Spotify en de 2% cashback de voornaamste redenen waarom mensen voor deze kaart kiezen, de cashbacks lopen op de lange termijn namelijk erg op (alleen cashback al circa 600 per jaar) en deze kosten kan je dus besparen en uitgeven aan iets anders (investeren in crypto).

Daarnaast is de relatief korte terugverdientijd interessant van de “Ruby Red” card als u niet teveel wilt investeren maar toch kennis wilt maken met de wonderlijke wereld van crypto.

De MCO Visa card kunt u direct aanvragen als u de Crypto.com app via deze link https://crypto.com/app/4f4tnfkbrj heeft geïnstalleerd.

Bij aanvraag van een MCO “Ruby Red” card (of hoger) krijgt u dus 50 dollar cadeau (ongeveer 42 euro met de huidige wisselkoers). Deze bonus word ontgrendeld wanneer de aanvraag voor de MCO “Ruby Red” card of hoger is voltooid, deze is dan ook direct beschikbaar voor opname.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!