fbpx

Alles uitgelegd in minder dan 5 minuten

 

Vaak krijgen we de vraag waar en hoe beginners nou eigenlijk hun eerste stukje Bitcoin of crypto kunnen kopen. We leggen het je graag uit van A tot Z in minder dan 5 minuten.

Stap 1: Een account aanmaken op een broker. Om Bitcoin of een andere cryptovaluta te kunnen kopen zal je een account moeten aanmaken op een in- en verkoop broker. Op zo’n broker kan je cryptocurrencies aankopen middels IDEAL en kan je deze bewaren als investering in je digitale portemonnee. Je kan de crypto’s op elk gewenst moment weer verkopen of versturen naar een andere digitale portemonnee op het internet. Een van de meest betrouwbare crypto in- en verkoop brokers uit Nederland is Bitcoinmeester.nl. Een groot voordeel is hier ook dat je onder de 18 jaar verificatievrij cryptocurrency kunt aankopen. Wel moet je er rekening mee houden dat dit maar €100 per week maximaal mag zijn. Wil je meer dan €100 per week aan cryptocurrency kopen? Dan dien je jezelf te legitimeren alvorens je onbeperkt cryptocurrency kan aanschaffen, dit is verplicht volgens de Nederlandse wet & regelgeving.

 

Ik heb crypto aangekocht en dan?

 

Zodra je cryptocurrency hebt aangekocht kan je deze dus laten staan op Bitcoinmeester.nl zelf in jouw persoonlijke digitale portemonnee of je verstuurd ze naar een andere wallet, bijvoorbeeld je cold store wallet (USB-stick om cryptocurrency te bewaren). Ook kan je actief gaan beleggen met je cryptocurrencies op een exchange om de waarde van je cryptocurrencies sneller te laten stijgen. Je verkoopt dan telkens de cryptocurrency voordat er een daling aankomt en je koopt ze weer in zodra en een stijging komt. Een van de bekendste exchanges waarop dit kan met 15 miljoen gebruikers wereldwijd is Binance.com . 

Cryptocurrency kopen is dus helemaal niet moeilijk en kan gerealiseerd worden in enkele minuten. Met minder dan 5% van de wereldbevolking die Bitcoin of een andere cryptocurrency in het bezit hebben, ben je er er nog steeds heel vroeg bij.   

 

>> Bonus <<

Wil je direct vanaf dag 1 winstgevend zijn in het crypto beleggen? Kijk dan op onze homepagina en kopieer 7 dagen volledig gratis instapmomenten van ervaren crypto daytraders. Hiervoor heb je geen ervaring nodig omdat je live tradingsmentor de hele dag door klaar staat voor al je vragen. Ook ontvang je gratis instructies die jou exact de stappen vertellen om gekochte USDT of Bitcoin vanaf Bitcoinmeester.nl naar Binance.com te sturen. Daarnaast krijg je in deze instructies hulp met het plaatsen van je allereerste trade.