fbpx

Van A tot Z uitgelegd in minder dan 5 minuten

Crypto daytraden wordt steeds populairder onder de mensen omdat het punt 1: een makkelijk toegankelijke markt is en punt 2: er veel geld in verdient kan worden. Door bepaalde markt bewegingen in de gaten te houden kan je simpel inspelen op verwachte stijgingen maar óók dalingen. Maar dat is niet het enige. Een positie inkopen voordat er belangrijk nieuws uitkomt of voordat de koers op een belangrijk support level komt is ook mogelijk. Echter krijgen wij vaak de vraag waar je nou op een betrouwbare/veilige maar toch op een makkelijke en professionele manier kan daytraden. We leggen het graag van A tot Z uit.

Stap 1: crypto kopen

Om crypto te kunnen daytraden zul je eerst crypto moeten aanschaffen. Dit is ook niet gek, want zonder crypto valt er weinig te traden. Crypto aanschaffen kan op 2 verschillende manieren. 1: je koopt crypto direct middels een creditcard op de exchange waar we gaan traden of 2: je hebt geen creditcard en koopt crypto middels IDEAL op een van de vele Nederlandse crypto in-en verkoop platformen.

Nadat je crypto aan hebt geschaft middel IDEAL,  kan je deze na aankoop versturen naar de exchange om mee te traden. Naar mening van onze redactie is Bitcoinmeester.nl een van de betere crypto in- en verkoop websites uit Nederland. Dit omdat Bitcoinmeester vooral gericht is op in- en verkopers van crypto voor trading doeleinden. Heb je wél een creditcard? Dan kan je dus makkelijk crypto aanschaffen op de exchange zelf om direct te kunnen traden. Welke crypto moet ik dan kopen?  

Je kan cryptotraden onderscheiden in twee verschillende manieren. Manier 1: je trade in Bitcoin cyptoparen. Dit betekent dat je winst maakt in Bitcoin. Je koopt bijvoorbeeld BTC/XRP (Bitcoin tegenover Ripple) omdat je verwacht dat XRP doormiddel van een nieuwsbericht een stijging gaat maken. Je ruilt in dit geval je Bitcoin om naar Ripple en verkoopt de Ripple na een stijging weer voor Bitcoin. Nu krijg je meer Bitcoin voor je Ripple terug dan jij er voor hebt gegeven. Bitcoin traden tegenover cryptoparen is een bekende manier van traden omdat je ontzettend veel mogelijkheden hebt qua verschillende koersen om op te traden. Op deze manier van traden koop je dus Bitcoin in en kan je na leuke winsten weer je Bitcoin verkopen aan Bitcoinmeester voor keiharde euro’s. Is dit te onduidelijk? Bekijk dan manier 2

Manier 2: je trade in Bitcoin of andere cryptovaluta’s middels futures en leverage. Op deze manier kan je traden in USDT $. USDT is een cryptomunt die altijd exact de zelfde waarde spiegelt als de Amerikaanse Dollar $. Ook deze cryptomunt kan je inkopen op Bitcoinmeester.nl of middels een creditcard op de exchange zelf. Zodra je USDT hebt aangeschaft en verstuurd naar de exchange, kan je hiermee dus makkelijk op futures traden in Bitcoin en andere grote valuta’s. Een groot voordeel van traden in futures ten opzichte van traden is cryptoparen is dat je op futures veel minder hoeft te investeren om toch grote winsten te kunnen behalen. Dit komt omdat je kan traden met leverage (ook wel hefbomen genoemd). Zodra je winst maakt met het traden in futures kan je de positie uitcashen in USDT $ en deze ook weer verkopen aan Bitcoinmeester voor keiharde euro’s. Omdat een exchange internationaal is kan je helaas niet middels IDEAL USDT of Bitcoin in- en verkopen.

 

Stap 2: account maken op Binance

Nu je hebt besloten op welke manier je crypto wilt gaan traden, zul je een account moeten aanmaken op een exchange. Een van de betrouwbaarste en meest professionele exchanges van de wereld is Binance.com. Op Binance kan je in zowel cryptoparen als futures met leverage traden. Meer dan 15 miljoen mensen wereldwijd gebruiken Binance en daarom staat Binance ook in de top 3 van de beste exchanges ter wereld. Ze hebben super snelle live support en de fees zijn extreem laag.

 

>> Bonus <<

Wil je direct vanaf dag 1 winstgevend zijn in het cryptotraden? Kijk dan op onze homepagina en kopieer 7 dagen volledig gratis instapmomenten van ervaren crypto daytraders. Hiervoor heb je geen ervaring nodig omdat je live tradingsmentor de hele dag door klaar staat voor al je vragen. Ook ontvang je gratis instructies die jou exact de stappen vertellen om gekochte USDT of Bitcoin vanaf Bitcoinmeester.nl naar Binance.com te sturen. Daarnaast krijg je in deze instructies hulp met het plaatsen van je allereerste trade.