Algemeen Crypto academy populair

Handleiding voor het kopen van cryptocurrency | Waar moet ik op letten?

Stap voor stap handleiding voor het kopen van cryptocurrency

Het is weer zover, hoort u nou ook van vrienden en collega’s over hoe populair crypto munten zoals Bitcoin en Ethereum zijn en vraagt u zich af hoe u deze munten kunt kopen? Lees onze beginnershandleiding over hoe u vandaag nog cryptocurrencies kunt kopen! In deze gids leggen we alles uit wat u moet weten over het kopen van cryptocurrencies en bekijken we de belangrijkste crypto exchanges waar u vandaag crypto munten kunt kopen.

Het kopen van cryptocurrencies is de laatste tijd populair sinds de revolutie in technologie en digitale platforms. Door de uitbarsting van cryptomarkten met de opkomst van nieuwe digitale munten en de oprichting van nieuwe en slimme applicaties om crypto te ondersteunen, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om cryptocurrencies te kopen.

Amateurs moeten een uitgebreid en concreet begrip hebben van cryptocurrencies. De basiskennis voor de eminente munten op de markt en de perceptie over platforms zoals Bitvavo en Binance om in deze cryptocurrencies te investeren, is essentieel. Hier bij CryptoTargets hebben we een basis gids opgesteld voor het kopen van cryptocurrencies in 2021.

Binance exchange

5 of 5 stars

#1 Binance crypto exchange

Binance is de grootste exchange in gebruikers en handelsvolume. Op Binance kan je makkelijk crypto traden, investeren of opslaan op een online wallet.

Wat zijn de basisstappen voor het kopen van cryptocurrency?

Leren over cryptocurrencies voordat u koopt

1. Leren over cryptocurrencies voordat u koopt

Volgens Coinmarketcap zijn er meer dan 8.000 cryptocurrencies. Daarom kan het ideaal zijn om degenen te kiezen waarvan u iets af weet en een specialist te worden in hun waardeontwikkelingen, in plaats van een strategie te volgen die voor u misschien duur blijkt te zijn. Hoe meer kennis u heeft over cryptocurrencies, hoe gemakkelijker het voor u zal zijn om de juiste te kiezen om te kopen. Bij Binance heb je een geweldige crypto academie waar u terecht kunt, daar kunt u alles leren over crypto en blockchain.

2. Inzicht in de factoren die de prijs van een cryptocurrency beïnvloeden

Inzicht in de factoren die de prijs van een cryptocurrency beïnvloeden

Wanneer u in cryptovaluta gaat investeren, is het eerste dat u zou kunnen overwegen, te kijken naar de belangrijkste factoren die de prijzen van deze valuta's bepalen. Deze drijfveren verschillen voor verschillende soorten valuta's, maar de belangrijkste factoren zijn min of meer dezelfde. De prijs van een cryptocurrency fluctueert effectief in de markt door de volgende factoren:

Vraag en aanbod

Zoals bij elke conventionele investering, bepalen de vraag en aanbod van een bepaalde munt op de markt of het verstandig en winstgevend is om deze te kopen en dus erin te investeren. Voor een progressieve tijd heeft Bitcoin de markt geregeerd sinds het voor altijd de meest dominante cryptocurrency is. Het feit dat er maar 21 miljoen Bitcoins in de wereld zijn welke verdeeld zouden moeten worden onder een bevolking van ongeveer zeven miljard mensen; daardoor zijn de vraag- en aanbodcurves nogal onstabiel.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Concurrentievoordeel

Het scherpe concurrentievoordeel van een bepaalde munt in de markt is van groot belang om deze te positioneren in de over-de-consument grafieken. Applicaties zoals Binance zijn in dit geval best handig, omdat ze helpen om de prijzen 24 uur per dag direct op te volgen. Hoe groter de schaal van een cryptocurrency op de markt, hoe groter de kans op winstgevendheid. Onlangs brak Bitcoin bijvoorbeeld alle records van prijshype en bereikte het zijn hoogste punt ooit van $ 41.941 op 8 januari 2021.

3. De beschikbaarheid van uw favoriete munt op een Cryptocurrency Exchange controleren

De beschikbaarheid van uw favoriete munt op een Cryptocurrency Exchange controleren

Net als fiat-valuta die fysieke platforms heeft voor het uitwisselen van valuta's, hebben cryptocurrencies ook een respectief platform nodig waarop ze kunnen worden verhandeld. Het is erg belangrijk om de beschikbaarheid van een bepaalde valuta op deze platforms te overwegen.

Ter vergelijking, zoals Binance, NYSE, FTSE en Nasdaq, zijn er platforms zoals Bitvavo en anderen voor dit doel. Overweeg om het record voor hun afvalwater en de haalbare beschikbaarheid van deze munten op de uitwisselingsplatforms te bekijken, zodat u efficiënte transacties kunt uitvoeren en meer waarde uit uw investeringen kunt halen.

Binance exchange

5 of 5 stars

#1 Binance crypto exchange

Binance is de grootste exchange in gebruikers en handelsvolume. Op Binance kan je makkelijk crypto traden, investeren of opslaan op een online wallet.

4. Beslissen hoeveel u in Crypto investeert

De beslissing om te investeren in cryptocurrency is van cruciaal belang. U moet een berekend risico nemen met uw activa, zodat u weet hoeveel u bereid bent te riskeren op de markt. Zorg ervoor dat u een redelijke bijdrage levert, zodat het rendement op de investering voor u winstgevend is.

Evenzo is het bij elke onderneming die u nieuw bent, een slimme gedachte om kleine bedragen te investeren. Het kan worden uitgelegd dat investeren in kleine bedragen helpt bij het creëren van een handige structuur voor uw initiële investeringsopstellingen. Oprichter van Easy Crypto Grainger prijst dit aspect van cryptocurrencies door te zeggen dat "een deel van de allure van cryptografische vormen van geld is dat het niet veel kost om te beginnen. Bitcoins kunnen tot acht decimalen worden gescheiden, dus het is altijd haalbaar om te kopen zelfs al is het maar een kleine hoeveelheid Bitcoin.

Wanneer u zich heeft aangemeld bij bijvoorbeeld Binance of Bitvavo, selecteert u het bedrag dat u wilt investeren. Kies op dat moment de munt welke u wel wilt kopen. In een mum van tijd is uw aanvraag voorbereid en afgerond, gefeliciteerd u heeft uw eerste crypto munt gekocht!

5. De cryptocurrency kiezen en er meer over leren

De cryptocurrency kiezen en er meer over leren

Nadat u klaar bent met het basisonderzoek, is de volgende stap het kiezen van het type cryptocurrencies waarin u bereid bent te investeren. Veel platforms zullen u helpen bij het opzetten van een algemeen basiskader voor uw handel of aankopen. De meeste mensen kopen meestal de meest gerenommeerde munten zoals Bitcoin of Ethereum. Maar andere altcoins hebben bewezen ook winstgevend te zijn. Dus, doe je onderzoek en beslis in welke munt u wilt investeren!

6. Een Crypto Exchange account opzetten

Om cryptocurrency te kopen, moet u zich aanmelden bij een exchange om te kopen en verkopen. Dit houdt in dat u een exchange account moet aanmaken en uw cryptomunten moet opslaan in uw geavanceerde digitale account, ook wel een 'portemonnee' genoemd. Deze exchanges fungeren als bemiddelaar tussen fiat geld, oftewel officieel contant geld zoals de Amerikaanse dollar en digitale valuta's, bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum of Ripple.

Een Crypto Exchange account opzetten

Alle crypto exchanges brengen kosten in rekening, en dit is iets dat u moet onderzoeken om te zien welke het beste bij u past. Sommigen vragen ook extra kosten voor winkels en opnames. De sleutel is om te begrijpen wanneer kosten van toepassing zijn en het bedrag dat u betaalt. Als u digitale valuta moet wisselen, heeft u gewoon een account bij een exchange nodig, de tussenpersoon wordt hier voor jou op de markt aangeboden. 

7. Een portemonnee aanmaken of kopen om uw munt in op te slaan

De eerste stap is om een digitale portemonnee voor cryptocurrency te verkrijgen. Een geautomatiseerde digitale portemonnee werkt op dezelfde manier als een online account voor het bankwezen dat u zou gebruiken om aandelen en andere valutawaarden te wisselen. Een portemonnee biedt u een raamwerk om uw cryptocurrencies te organiseren en te overzien. Via deze digitale portemonnees kan men een basis hebben aangezien digitale valuta's geen daadwerkelijke structuur hebben zoals munten of bankbiljetten. Het enige dat bestaat, zijn records van uitwisselingen die op de blockchain zijn opgeslagen.

Een portemonnee aanmaken of kopen om uw munt in op te slaan

Op het moment dat u cryptocurrency koopt, sluit de verkoper de verantwoordelijkheid voor de munten af naar de locatie van uw portemonnee. Geavanceerde digitale crypto-portefeuilles variëren van gadgets zoals een Ledger tot programmeer toepassingen of online platforms zoals Bitvavo.

8. Bepaal uw handelsstrategieën

Iedereen heeft een strategie om in cryptomunten te investeren. U moet ervoor zorgen dat u uw markt kent en begrijpt. De schatting van de prijs van cryptocurrencies is afhankelijk van een hele reeks factoren en componenten van de desbetreffende cryptocurrency. In het voorgaande jaar werden de kosten van cryptocurrencies beïnvloed door de crisis bij de regeringen, de insluiting van de media in het gebied en het fortuin van de Amerikaanse dollar - net als verklaringen van overtuigende financiële specialisten of pastors van de overheid. 

Hoe meer individuen worden geassocieerd met hun crypto-activa; hoe dwingender deze verschillende factoren voor u zullen zijn. Het uitwisselen van cryptocurrencies en handelen op digitale financiële platforms is geen kinderspel. De afgelopen maanden fluctueerden de prijzen van Bitcoin drastisch.

Andere digitale valuta's hebben een grotere veiligheid aangetoond, maar dit is een andere en stimulerende zone die onvermijdelijk speculators aantrekt. In het geval dat u in hogere mate een 'geld onder het bed'-type bent, is dit waarschijnlijk niet het gebied voor u. In ieder geval, als je graag een uitdaging aangaat of energie krijgt door het onderzoeken van nieuwe markten dan kan dit een intrigerende markt zijn om te onderzoeken.

 Binance is de meest gebruikte crypto Exchange, ontvangt 20% korting via ons!

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!