Solana (SOL) en ATOM gaan tegen de trend in door nieuwe updates!

De scherpe correctie van Bitcoin (BTC) onder de $ 45.000 zorgde voor een tweede dag voor schokgolven over de hele markt en veel altcoins vechten om de winsten die ze sinds het begin van het jaar hebben opgebouwd vast te houden.

Twee uitzonderingen op de huidige neergang zijn Solana (SOL) en Cosmos (ATOM), die beide erin geslaagd zijn om kleine prijsuitbraken te ervaren als gevolg van recente bullish ontwikkelingen voor elk project.

Gegevens van Cointelegraph Markets en TradingView laten zien dat SOL en ATOM initiële prijsdalingen zagen in de vroege handelsuren van de handel op 24 februari, maar beide waren in staat om snel terug te springen en beter te presteren dan de rest van de markt.

Sol analyse

Solana krijgt een boost van DeFi-integraties

De Solana-prijs brak uit op 22 februari toen Raydium, de eerste geautomatiseerde market maker (AMM) voor de Solana-blockchain, werd gelanceerd. Het AMM-platform maakt snellere transacties, gedeelde liquiditeit en nieuwe manieren voor tokenhouders mogelijk om rendement te behalen.

De release van Raydium helpt het SOL-ecosysteem een stap dichterbij te brengen om een levensvatbare concurrent voor DeFi op Ethereum (ETH) te worden, aangezien handelaren wanhopig op zoek zijn naar manieren om aan de hoge transactiekosten op het ETH netwerk te ontsnappen.

Bewijs van zijn groeiende invloed is te vinden in een recent voorstel van SushiSwap met codenaam ‘Bonsai’, dat tot doel heeft het SUSHI-ecosysteem te integreren met Solana als een manier om hoge vergoedingen op het Ethereum-netwerk te verminderen.

Hoewel het voorstel zich nog in de beginfase bevindt en moet worden goedgekeurd via een stemming door de gemeenschap, reageerden traders positief op het nieuws en dit kan de SOL-prijs hebben geholpen terug te stuiteren en een nieuw record te bereiken op $ 15,88.

Koop SOL en ATOM bij Binance!

Indien goedgekeurd, kunnen SushiSwap-gebruikers hun opbrengstboerderijen beheren en token-swaps uitvoeren op de Solana-blockchain. Het team zei ook dat Bonsai naar verwachting tegen het einde van Q1, 2021 live op testnet zal zijn.

VORTECS ™ -gegevens van Cointelegraph Markets Pro begonnen bullish vooruitzichten voor SOL te detecteren op 22 februari, voorafgaand aan de prijsstijging.

De VORTECS ™ -score, exclusief voor Cointelegraph, is een algoritmische vergelijking van historische en huidige marktomstandigheden afgeleid van een combinatie van datapunten waaronder marktsentiment, handelsvolume, recente prijsbewegingen en Twitter-activiteit.

Stargate helpt Cosmos hoger te stuwen

De recente optimistische vooruitzichten voor Cosmos zijn gedeeltelijk te danken aan de recente Stargate-update die het langverwachte Inter-Blockchain Communication (IBC) -protocol bevat, een interoperabiliteitslaag voor Cosmos-blockchains.

Dankzij de IBC kunnen projecten zoals Kava (KAVA) en Band Protocol (BAND), die zijn gebouwd met de Cosmos Software Development Kit (SDK), eenvoudig samenwerken en tokens over andere blockchains op het Cosmos-netwerk overbruggen. Uiteindelijk wordt verwacht dat het netwerk werkt met afzonderlijke protocollen zoals Binance Smart Chain.

Op 22 februari daalde de ATOM-prijs met 35% tot $ 15,07, maar het nieuws over de upgrade van het protocol en het kopen van dipjes door bulls drukten de prijs terug naar $ 19,83.

Atom analyse

Interoperabiliteit wordt snel een sleutelfunctie voor blockchain-ecosystemen die het huidige marktlandschap willen overleven, en het lijkt erop dat de release van Stargate een flinke boost heeft gegeven aan Cosmos.

Met de IBC kunnen projecten uit het hele Cosmos-ecosysteem worden gebruikt in de snel evoluerende DeFi-sector, waardoor projecten zoals het Kava- en Band-protocol een nieuw niveau van functionaliteit krijgen.

Toekomstige integraties met protocollen zoals Binance Smart Chain zullen het gebruik van token verder uitbreiden, en ATOM is goed gepositioneerd om verder opwaarts te gaan naarmate blockchain-technologie steeds meer mainstream wordt.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Plaats een reactie