Skybridge Capital voorspelt dit jaar $ 100.000 Bitcoin-prijs vanwege ‘grote vraag’ en afnemend aanbod

De oprichter van vermogensbeheerbedrijf Skybridge Capital, Anthony Scaramucci, heeft voorspeld dat de prijs van bitcoin vóór het einde van het jaar $ 100.000 zal bereiken, simpelweg vanwege vraag en aanbod. "Je hebt niet veel aanbod en een zeer grote vraag", zei hij. Zijn bedrijf heeft momenteel meer dan een half miljard dollar aan bitcoin.

Skybridge Capital-oprichter en managing partner Anthony Scaramucci sprak vorige week tijdens een interview met CNBC over zijn verwachtingen voor de prijs van bitcoin en de investering van zijn bedrijf in de cryptocurrency.

Terwijl hij opmerkt dat hij een grote vraag naar bitcoin ziet terwijl het aanbod afneemt, verwacht Scaramucci dat de prijs van de cryptocurrency tegen het einde van het jaar zal verdubbelen. Hij zei:

"Ik denk dat we voor het einde van het jaar $ 100.000 in deze munt zien ... Het is gewoon een kwestie van vraag en aanbod. Je hebt niet veel aanbod en een zeer grote vraag."

WIL JIJ OOK BITCOIN KOPEN?

WIJ DOEN DIT VIA BITCOINMEESTER.NL

De prijs van Bitcoin is snel gestegen en bereikte de afgelopen week meerdere recordhoogtes. De cryptocurrency is sinds het begin van het jaar al bijna 76% gestegen. De marktkapitalisatie is de $ 1 biljoen overschreden.

De vraag naar bitcoin is snel gegroeid, met name van institutionele beleggers, die niet bestond tijdens de bitcoin bull run van 2017. Volgens blockchain-analysebedrijf Glassnode is 78% van de bitcoin-voorraad echter niet liquide. Het bedrijf zegt : "Momenteel is 14,5 miljoen BTC geclassificeerd als illiquide, waardoor er slechts 4,2 miljoen BTC in omloop is die beschikbaar is voor aan- en verkoop."

Grote bedrijven hebben onlangs bitcoins binnengehaald, waaronder Tesla van Elon Musk , die in januari voor $ 1,5 miljard aan BTC kocht . Andere grote bedrijven die al in bitcoin hebben geïnvesteerd, zijn onder meer Jack Dorsey's Square Inc. en megageverzekeraar Massmutual.

Bovendien had de Nasdaq-beursgenoteerde Microstrategy op 27 januari 70.784 bitcoins verzameld en heeft het een converteerbare obligatie van $ 1,05 miljard aangeboden om meer BTC te kopen . Een groot aantal bitcoins wordt ook verworven door investeringsfondsen, waaronder Grayscale Bitcoin Trust en een reeks bitcoin exchange-traded products (ETP's) en bitcoin exchange-traded funds ( ETF's ).

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Plaats een reactie