Red Sunday: Crypto-markt daalt $ 70 miljard in waarde terwijl Bitcoin, Ethereum en Litcoin stevig dalen

De neerwaartse trend kwam in een stroomversnelling onmiddellijk nadat de Bitcoin onder de waarde van $ 45.000 kwam.

De heersende marktvolatiliteit op de cryptomarkt leidde tot zware verliezen van wereldwijde beleggersfondsen toen voor ongeveer $ 70 miljard aan cryptoposities binnen een dag in rook opging.

De neerwaartse trend kwam in een stroomversnelling onmiddellijk nadat de Bitcoin onder de $ 45.000 waarde raakte te midden van verschillende grote verkooporders die rond die prijs werden geplaatst.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Crypto-experts slaakten eerst een zucht van verlichting tijdens de week dat Bitcoin erin slaagde $ 50.000 terug te winnen - waarbij sommigen beweerden dat de munt een "gezonde correctie" had ondergaan. Maar dit verhaal bleek wankel toen BTC vrijdag opnieuw kelderde naar dieptepunten van $ 44.500. Andere topactiva van Crypto, waaronder Ethereum en Litecoin, daalden met meer dan 8%.

Het is belangrijk op te merken dat de meeste crypto-activa vaak vluchtig zijn vanwege hun hoge gebruik voor financieel gewin en speculatieve voordelen die worden gebruikt door wereldwijde investeerders en cryptohandelaren.

Als zodanig verkopen en kopen individuen en hedgefondsen Bitcoin zoals ze dat niet zouden doen voor andere financiële activa (aandelen, obligaties) met wettelijke beperkingen.

De Crypto-markt plotseling oververhit geraakt en recordverkopen begonnen ertoe te leiden dat handelaren ongeveer $ 2 miljard verloren.

De wereldwijde marktkapitalisatie van cryptovaluta is $ 1,37 biljoen, een daling van 5,66% de afgelopen dag.
Het totale cryptomarktvolume over de afgelopen 24 uur was $ 127,95 miljard, wat neerkomt op een afname van 19,38%.

Het totale volume in DeFi is momenteel $ 9,80 miljard, 7,66% van het totale 24-uurs volume van de cryptomarkt.

Het volume van alle stabiele munten is nu $ 105,38 miljard, wat overeenkomt met 82,36% van het totale 24-uursvolume van de cryptomarkt.

De dominantie van Bitcoin is momenteel 61,28%, een stijging van 0,17% gedurende de dag.

Op het moment dat dit rapport werd geschreven, handelde de Bitcoin op $ 45.146,03 met een dagelijks handelsvolume van $ 46,8 miljard. Bitcoin is vandaag 5,37% gedaald.

Het vervolg op de plotselinge correctie die de laatste tijd op de Bitcoin-markt is waargenomen, was relatief bullish.

Dat gezegd hebbende, adviseert Nairametrics om voorzichtig te kopen in dit snelgroeiende financiële actief, aangezien een hoge marktliquiditeit u kan blootstellen aan aanzienlijke verliezen en verlies van geld.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Plaats een reactie