fbpx

Is de cryptomunt ALGO klaar voor een verdere stijging?

ALGO tegen over Bitcoin is uit zijn downtrend gebroken door een stijging van 6,73% in de afgelopen 24 uur. Vanaf een van zijn laagste punten ooit kan ALGO een mooie stijging gaan maken richting targets op maar liefst 34% profit en hoger. Op foto (1) hieronder zien we dat ALGO over de lichtpaarse neervallende lijn is gekomen, dit betekent een definitieve uitbraak uit de downtrend. Op de doorzichtige onderste horizontale lijn ligt de eerste weerstand waarop ALGO een kleine pullback kan krijgen. Onze eerste target komt daarom neer op 2272 sats (satoshis, kleinste deel van een Bitcoin) op een verdere stijging van 5,67%. 

Stijgt de koers ook nog verder dan een 5,67% profit?

De kans dat dit gaat gebeuren is vrij groot. Als we kijken naar foto (2) dan zien we de koers verder uitgezoomd. Vanaf de onderste lichtpaarse lijn (support level) hebben we twee keer eerder een flinke stijging gehad, namelijk in september 2019 een stijging van 57% en in oktober 2019 een stijging van maar liefst 140% van low naar high. Lees hieronder de exacte targets die we verwachten.

Nog geen account op Binance? Maak die dan hier aan met 20% korting op al je fees!

Exacte targets ALGORAND/BTC

Op foto (2), uigezoomd, zien we 3 doorzichtige paarse horizontale lijnen lopen. Dit zijn allemaal weerstandslevels die de koers een pullback kunnen geven. Onze eerste target lag dus op 2272 sats op een verdere stijging van 5,67. De tweede target komt bij de tweede weerstandslijn aan op 2516 sats op een verdere stijging van 17,45%. Target 3 ligt op 2881 sats met een verdere stijging van 34,50%.

Er zijn twee verschillende manieren waarop je van deze trend kan profiteren. Manier 1: je koopt ALGO/BTC en stelt een automatische verkoopprijs in op een van de 3 targets. Op deze manier is het lekker passief en heb je er verder geen omkijken meer naar. Een risico dat je wel loopt is, dat de koers niet helemaal naar target 3 gaat en jij een verkoopprijs hierop hebt ingesteld. Op manier 2 kan je dit verhelpen en profiteren op alle targets. Manier 2: je koopt ALGO/BTC en stelt direct 1/3 van de positie in op target 1 als verkoopprijs. Ook stel je 1/3 van de positie in op target 2 als verkoopprijs en nog eens 1/3 op target 3 als verkoopprijs. Zodra alle targets nu behaald zijn heb jij een mooie gemiddelde winst behaald op de gekochte positie. Je maakt nu wel minder winst maar je bent er zeker van de je alle verkooptargets meepakt.

 

Wil je alle zelfde investeringen maken als die van ervaren cryptotraders ? Bekijk dan onze website via onderstaande knop. 7 dagen volledig gratis!

Disclaimer: CryptoTargets biedt geen beleggingsadvies. Onze analyses zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.