fbpx

CryptoTargets PREMIUM

1e maand 50% korting!

1. kies plan & betaling

De eerste maand krijgt u een 50% introductiekorting. U heeft direct toegang tot alle premium features. Daarna is Premium elke maand eenvoudig opzegbaar. Ook na de 1e maand!

2. Toegang tot signals & Academy

Krijg direct toegang tot onze signalen. Stel de automatische bot in met onze makkelijke instructies uit de Academy en doe automatisch mee met onze professionals.

3. Geniet van CT premium

De analisten van CryptoTargets bezorgen u dag in en uit de beste crypto signalen uit Nederlands grondgebied. Geniet van de rendementen!

Veel gestelde vragen

Welke betalingsmethode accepteert CryptoTargets?

Wij accepteren IDEAL, Creditcard en bank overschrijving als betaalmethode. Staat jouw gewenste methode er niet tussen? Neem dan contact op met de live support en vraag naar de mogelijkheden.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het opvolgen van de signalen?

Je kan gebruik maken van onze automatische- en handmatige signalen. 

Zodra je gebruik maakt van de automatische signalen hoef je enkel op een knop te drukken alvorens er een positie wordt geopent op de exchange. Dit kost je dus vrijwel geen tijd. 

Maak je gebruik van de handmatige signalen? Dan ben je in het begin cirka 5 minuten bezig met het openen van een positie en het plaatsen van de stop loss & take profit hierover. Naarmate je dit vaker hebt gedaan kan dit proces ook binnen 1 minuut worden gerealiseerd. 

Welke winsten kan ik verwachten met de signals?

Dit ligt bij iedereen anders. Verschillende factoren die met de hoeveelheid winst te maken kunnen hebben zijn onderandere het tradingsvermogen en de techniek die wordt toegepast. CryptoTargets legt verschillende tradingstechnieken uit in de Academy waaruit jij kan kiezen om mee te traden.

Wil je toch een indruk krijgen? We posten regelmatig de winsten van leden op onze Instagram. Ga naar Instagram en bekijk de ‘winst’ stories.

Is de live support in het Nederlands?

De live support is altijd in het Nederlands. Onze support streeft ernaar op binnen 5 minuten antwoord of 1 op 1 informatie te geven of gestelde vragen.

Moet ik toegang hebben tot de Academy om de signalen te kunnen opvolgen?

Nee, als jij weet hoe je orders en trades plaatst op onze trade exchange Binance is het niet noodzakelijk om toegang te hebben tot de Academy. De Academy staat los van de signalen en is bedoeld voor de gene die zelf targets wilt kunnen spotten na zijn abonnement bij CryptoTargets.

Weet je nog niet hoe je trade op Binance & welke tradingstechnieken je moet toepassen om de juiste winsten binnen te kunnen halen? Dan is de Academy ook hiervoor de perfecte plek om kennis op te doen.

Moet ik 18 jaar of ouder zijn?

Ja, om te kunnen traden op een internationale crypto exchange is het verplicht om 18 jaar of ouder te zijn. Ook wanneer je binnen Nederland cryptocurrency wilt aanschaffen dien je hiervoor minimaal 18 jaar oud te zijn.

Kan ik mijn abonnement upgraden?

Wanneer je in eerste instantie alleen voor de Academy kiest, is het later mogelijk om enkel voor het verschil van de abonnementen door te gaan voor een ander abonnement.