fbpx

Cryptocurrency trade academy

– Leer winstgevend crypto traden en ontdek hoe jij het maximale uit de cryptomarkt haalt. Ook naast je fulltime studie of baan.

 

crypto traden

Welkom bij de cryptocurrency trade academy van CryptoTagets. In deze trade academy nemen onze analisten je mee op weg naar een succesvolle carrière. Zij leren je hoe je handelt in cryptocurrency als een professionele trader en hoe je profiteert van de dagelijkse stijgingen maar ook dalingen door bewezen winstgevende trading strategieën. Of je nou fulltime werkt of studeert, de cryptomarkt brengt 24/7 trade opportunity’s met zich mee en na deze cursus weet jij exact hoe je hiervan profiteert.

De analisten van CryptoTargets leggen stap voor stap uit wat zij doen en hoe zij elke maand weer een alles veranderd inkomen weten te genereren, maar dat is nog lang niet alles!

De crypto trade cursus in het kort

1. Meerdere winstgevende trade strategieën

2. Beginnersgids

3. Patronen uitwerking

4. Risicomanagement

5. Mindset

6. Indicators

7. Live mentor (8/5)

Los of in bundel verkrijgbaar

Dit is wat je krijgt en leert in de cursus

Bewezen winstgevende trading strategieën
Strategieën die onze analisten dagelijks toepassen op de markt. Jij kan deze strategieën dus ook direct uitvoeren op de huidige marktomstandigheden. Daarnaast leer je strategieën die je kan toepassen op de korte termijn (daytrades), middellange termijn (swing trades) en lange termijn (long term). Als special leer je de 3 tonner strategie. Dit is DE perfecte strategie die jij moet toepassen tijdens een bullrun en waarmee jij net als een van onze analisten 3 ton mee kan omzetten tijdens de bullrun (ook is deze strategie is voor 65% accuraat tijdens normale omstandigheden).

Patronen en indicators
Je leert de meest voorkomende trade patronen die jij kan spotten in combinatie met indicators en support & trendlijnen.

Risicomanagement & mindset
Psychologie is misschien wel het meest belangrijke om te kunnen transformeren naar een succesvolle trader. Dit is daarom ook iets waar we uitgebreid op ingaan.

De basics
Uiteraard leer je alle beginnersinformatie. Je leert via welke platformen je moet traden, waarom je vermogen helemaal niet groot hoeft te zijn om te starten en welke programma’s je helpen met het toepassen van de strategieën.

Live mentor
Onze analisten staan de hele dag door voor je klaar! Heb je vragen over een van de strategieën die jij toepast op de markt? Of loop je ergens anders tegen aan? Wij staan live voor je klaar en helpen je graag op weg.

 

Waarom een crypto trade cursus?

Er is geen betere tijd dan nu om te investeren in kennis over crypto en cryptocurrency zelf. Met daytraden en investeren in cryptocurrency creëer je niet alleen veel meer vrijheid omdat je kan werken wanneer en waar je wilt maar creëer je ook veel meer vermogen. Hoe je het ook went of keert het overgrote deel van vermogende mensen hebben hun vermogen vergaart op de financiële markten.

Voor wie is deze cursus?

Herken jij jezelf erin dat je meer (financiële) vrijheid wilt? Of dat je al daytrade maar geen succesvolle strategie kan vinden? Ben je helemaal nieuw in de cryptowereld en wil je direct een uitstekende start maken? De cursus is werkelijk voor iedereen!

Cryptocurrency is een geheel nieuwe financiële markt wat enorm veel mogelijkheden en kansen biedt. Onze analisten zitten fulltime in de cryptomarkt sinds 2016 en hebben zichzelf zowel in de bullrun als in de downtrend bewezen. Ze kunnen daarom ook duidelijk stap voor stap uitleggen hoe jij exact moet handelen tijdens verschillende marktomstandigheden.

Exclusieve content

De content die te vinden is in de CryptoTargets academy is exclusief en zeer goedkoop. 

Trade wanneer en waar je wilt

Daytraden vereist alleen een internetverbinding. Trade waar en wanneer je dat wilt 24/7.

Ook voor de fulltime student/ werker

Daytraden hoeft zeker niet fulltime te zijn. Met al 2 uur per dag kan jij uitstekend aan de slag.

Onbeperkte verdiensten

In tegenstelling tot veel andere beroepen heeft daytrading geen vast inkomen. Door het toepassen van de juiste kennis is er geen limiet op wat er verdient kan worden.

Support & live mentor

De live mentor staat elke dag van 10:00 tot 18:00 voor je klaar. Na openingstijden beantwoord onze support nog steeds al je vragen!

Alles in één abonnement

Je hebt de mogelijkheid om de cursus los aan te schaffen of het op te nemen in het alles in één abonnement. Met dit abonnement trade onder andere dagelijks live mee met de analisten.

Koop de cursus los voor slechts €99

Alles in één abonnement voor €59pm