fbpx

CryptoTargets premium

BIG DEAL: alles in één abonnement voor slechts €59 pm (elke maand opzegbaar)

Signals

Lees uitgebreide informatie >>

Portfoliomanagement

Lees uitgebreide informatie >>

Automated trading

Lees uitgebreide informatie >>

Traders academy

Lees uitgebreide informatie >>

Veel gestelde vragen

Welke betalingsmethode accepteert CryptoTargets?

Wij accepteren IDEAL, Creditcard, bank overschrijving en bancontact als betaalmethode. Staat jouw gewenste methode er niet tussen? Neem dan contact op met de live support en vraag naar de mogelijkheden.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het opvolgen van de signalen?

Je kan gebruik maken van onze automatische- en handmatige signalen. 

Zodra je gebruik maakt van de automatische signalen hoef je enkel op een knop te drukken alvorens er een positie wordt geopent op de exchange. Dit kost je dus vrijwel geen tijd. 

Maak je gebruik van de handmatige signalen? Dan ben je in het begin cirka 5 minuten bezig met het openen van een positie en het plaatsen van de stop loss & take profit hierover. Naarmate je dit vaker hebt gedaan kan dit proces ook binnen 1 minuut worden gerealiseerd. 

Welke winsten kan ik verwachten met de signals?

Dit ligt bij iedereen anders. Verschillende factoren die met de hoeveelheid winst te maken kunnen hebben zijn onder andere het tradingsvermogen en de techniek die wordt toegepast. CryptoTargets legt verschillende tradingstechnieken uit in de beginnersgids waaruit jij kan kiezen om mee te traden. Om toch een indruk te krijgen hanteren wij vrijwel altijd een winstmarge van 20% op target 1 oplopend tot 100% op target 4 of hoger (20x lev.) en hebben de analisten een win-rate van 75%.

We posten regelmatig winsten op onze Instagram. en maandelijks op onze resultaten pagina.

Is de live support in het Nederlands?

De live support is altijd in het Nederlands. Onze support streeft ernaar op binnen 5 minuten antwoord of 1 op 1 informatie te geven of gestelde vragen.

Zijn alle premium features inbegrepen in het alles in één abonnement?

Ja, alle premium features bovenaan deze pagina of in de menubalk zijn inbegrepen in het alles in één abonnement. Er zijn geen verborgen kosten.

Moet ik 18 jaar of ouder zijn?

Ja, om te kunnen traden op een internationale crypto exchange is het verplicht om 18 jaar of ouder te zijn. Ook wanneer je binnen Nederland cryptocurrency wilt aanschaffen dien je hiervoor minimaal 18 jaar oud te zijn.