Wil jij ook handelen in cryptocurrency? Doe mee met onze analisten!

Volg dagelijkse koop tips op van winstgevende crypto handelaren uit Nederland. Wij delen exact onze inkoop- en verkoopmomenten in het Premium kanaal zodat jij niks hoeft te analyseren en toch mee kan profiteren in de stijgende crypto markt!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Analyseren & versturen

Onze analisten monitoren 24/7 de cryptomarkt en zodra een van de analisten potentie ziet in een cryptovaluta, dan opent hij hierin een positie en verstuurt hij zijn exacte inkoopprijs en toekomstige verkoopprijzen in het Premium kanaal.

Kopiëren

Via het Premium kanaal ontvangen alle members direct een notificatie zodra de analisten een positie openen. Je kopieert onze prijzen op de beurs en op hetzelfde moment handel je mee in de cryptovaluta waarin wij korte termijn potentie zien.

Profiteren

Terwijl je geen ervaring hebt met het handelen in crypto kan je toch mee profiteren in de markt. Je laat het geld nu dagelijks voor jou werken samen met professionele crypto handelaren uit Nederland.

Sluit aan bij een betrouwbare cummunity.

 14 dagen uitproberen en gratis cancelen op ieder moment

Inzicht in ALLE resultaten van de gemaakte trades

 Makkelijk gemaakt voor beginners

Betrouwbare partners 


Cryptotargets signals
crypto signals


Wij zijn bekend van:

Partners cryptotargets
Cryptotargets signals

Is crypto traden moeilijk voor beginners?


Nee, in tegenstelling tot andere financiële markten is cryptocurrency eenvoudig toegankelijk en met de signalen van onze analisten kan je zonder ervaring met succes crypto traden. 

CryptoTargets is opgericht door een team van ervaren crypto specialisten die fulltime handelen in cryptocurrency. Wij hebben verstand van de markt en daar kan jij een voordeel van uithalen. Naast onze signalen ontvang je een makkelijke 15 minuten instructie en kan je altijd terecht bij onze 12/7 live support. Wil je wel beginnen maar geen tijd om actief mee te doen? Volledig automatisch de signalen opvolgen is mogelijk via trading bot Cornix!

Nog niet zeker om te beginnen? Probeer het 14 dagen gratis!

Leverage signals

Wat zijn leverage signals?

NOTE: het is nooit verplicht om met leverage te traden. Deze mogelijkheid zorgt er alleen voor dat je met minder vermogen hoeft te starten dan gebruikelijk. 

Leverage trading (ookwel margin of hefboom trading) zorgt ervoor dat traders met veel meer vermogen kunnen handelen dan dat zij beschikbaar hebben. Het is een veel gebruikte manier van traden op de cryptomarkt en de forex- en aandelenmarkt. 

Om het simpel te houden kan je onder leverage verstaan dat een positie tot 125x zo snel omhoog en omlaag gaat wanneer je gebruik maakt van een 125x leverage. Gebruik je 10x of 100x? Dan gaat het 10x of 100x zo snel. 

Stel dat je €100 per signaal wilt investeren en gebruik maakt van een 50x leverage, dan wordt de investering €100 x 50 waard dus €5000.

Stijgt de markt nu 1%? Dan heb je 1% rendement over €5000 (=€50)  i.p.v. 1% over €100 (=€1) zonder het risico om meer dan het daadwerkelijk geïnvesteerde bedrag van €100 te verliezen.    

Onze analisten hanteren standaard een leverage van tussen de 5x en 20x. Je hebt zelf altijd de keuze om met meer, minder of geen leverage te traden.

Inkoop signals

Wat zijn inkoop signals?

Als een van onze analisten verwacht dat een bepaalde cryptovaluta gaat stijgen, dan openen zij een positie in die cryptovaluta en sturen ze de exacte in- en verkoopprijzen & stop loss prijzen door. 

Hierop kan je inspelen door ook een positie in de desbetreffende cryptovaluta te openen. Crypto signalen zijn enorm handig wanneer je zelf niet over de juiste kennis beschikt om een stijging te kunnen voorspellen. Met crypto signals krijg je alles op een presenteerblaadje en doe je mee met de ervaren.

Verkoop signals

Wat zijn verkoop signals?

Als een van onze analisten verwacht dat een bepaalde cryptovaluta gaat dalen, dan openen zij ook een positie in die cryptovaluta alleen dan nu omgekeerd met een short (omlaag) selling techniek. 

In dit geval maken wij rendement wanneer de markt ook daadwerkelijk daalt

Zo kunnen de analisten (en alle Premium members) in zowel een stijgende als dalende trend traden.

Wat krijg ik exact met CryptoTargets PREMIUM?

In- en verkoop signals rechtstreeks op jouw mobiel

Dagelijkse in- en verkoop signals van cryptovaluta's waarvan wij stijgingen of dalingen verwachten. Ontvang exact onze inkoopprijzen, verkoopprijzen & stop losses.

Live Trade mentor voor al jouw vragen

Blijf in contact met onze analisten en ontvang prioriteit live support & antwoord op al jouw technische crypto vragen. De trade mentor is elke werkdag beschikbaar van 10:00 tot 18:00.

Scalp & daytrades

Onze analisten handelen op de korte termijn. Dit wil zeggen dat ze niet lang in een positie zitten en signalen delen die van enkele uren tot maximaal 2 dagen kunnen duren. Elke dag zijn er kansen!

Waarom CryptoTargets?

Professioneel team

Bewezen resultaten

Uitstekende support

75% blijft bij ons 

 Elke dag actief sinds 2018

Automatisch traden mogelijkCryptotargets premium

Prijzen en pakketten

14 dagen gratis uitproberen

trade signals 

14 dagen gratis !


39,- p/m


 • Kosteloos cancelen in de 14 dagen gratis! 
 • Middellange termijn handelssignalen
 • Korte termijn handelssignalen
 • 8/5 live support
 • Beginnersgids
 • Instructies & uitleg
 • Toegang tot Premium Telegram groep
 • Automated trading mogelijk
 • Eenvoudig elke maand opzegbaar
  Ook binnen de eerste 14 dagen gratis kosteloos cancelen. Er wordt dan niks in rekening gebracht!

6 maanden signals

30% korting voor 6 maanden


 149,- eenmalig


 • Ontvang de crypto signals voor 6 maanden 
 • Middellange termijn handelssignalen
 • Korte termijn handelssignalen
 • 8/5 live support
 • Beginnersgids
 • Instructies & uitleg
 • Toegang tot Premium Telegram groep
 • Automated trading mogelijk

12 maanden signals

40% korting voor 12 maanden


 269,- eenmalig


 • Ontvang crypto signals voor 12 maanden 
 • Middellange termijn handelssignalen
 • Korte termijn handelssignalen
 • 8/5 live support
 • Beginnersgids
 • Instructies & uitleg
 • Toegang tot Premium Telegram groep
 • Automated trading mogelijk

FAQ

Hoe groot moet mijn investering zijn?

Er is GEEN minimaal bedrag vereist om te traden. 

Daarnaast hoeft jouw werkelijke investering met leverage trading veel minder te zijn dan gebruikelijk. Onze analisten hanteren dan ook een standaard leverage van tussen de 5x en 20x. Leverage trading is een groot voordeel in de crypto wereld maar is nooit verplicht!

De meeste beginnende traders starten met een begin bedrag van tussen de €100 en €500. Let er altijd op dat je trade met geld dat je bereid bent te verliezen.

Hoe vaak worden er signalen verzonden?

Dit is elke dag anders. Afhankelijk van hoe de markt beweegt sturen de analisten soms meerdere signalen per dag en soms niet eens een. Wel weet je dat wanneer je een signaal ontvangt, dit door een professionele trader geanalyseerd instapmoment is.

Op de resultatenpagina kan je exact zien hoeveel instapmomenten er waren in de afgelopen maanden.

Wat is jullie succes-rate?

De analisten hebben een succes-rate van gemiddeld 75% over alle vrijgegeven signalen. Dit betekent dat cirka 75% van de signalen die worden vrijgegeven één van onze winsttargets haalt. 

Hoeveel rendement kan ik behalen?

Gemiddeld behalen de analisten een rendement van 20% op winsttarget 1, 30% op winsttarget 2 en 50% + op winsttarget 3 met een succes-rate van 75%.

Middels de resultaten van de trades uit de afgelopen maanden kan je zien hoeveel procentuele winst er is behaald.

Let op! Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie noch indicatie voor de toekomst!

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de signalen?

Je kan de signalen van onze analisten handmatig of volledig automatisch opvolgen. Wanneer je handmatig te werk gaat ben je als beginner circa 5 minuten kwijt per signaal, Je moet namelijk de orders zorgvuldig invoeren op jouw Binance account. Naarmate je dit vaker hebt gedaan zal je nog geen 2 minuten kwijt zijn aan het opvolgen van een signaal. Dus met gemiddeld twee signalen per dag ben je circa 10 minuten bezig. 

Trade je volledig automatisch? Dan zegt de naam het al. Je bent dan geen tijd kwijt aan het opvolgen van een signaal en alles is volledig geautomatiseerd. Over de optie volledig automatisch mee traden met de analisten leer je meer na het aanmelden. 

Bekijk onze laatste updates: