fbpx

Kopieer & profiteer met professionals

Kopieer ervaren crypto analisten zonder ervaring of kennis van de markt.

Hoe het werkt

U

Opzoek naar instapmoment

Onze analisten houden dagelijks alle koersen uit de cryptowereld in de gaten. Wanneer een van de analisten een mooi instapmoment heeft gevonden, opent hij een positie in deze cryptomunt.

l

Kopieer het instapmoment

Op het zelfde moment (of zelfs daarvoor bij een breakout trade) plaatst de analist zijn positie in de premium groep. Vanaf hier kunt u automatisch via de tradingbot of handmatig direct hetzelfde instapmoment openen. 

Z

Profiteer automatisch mee

U volgt het instapmoment vanaf uw persoonlijke exchange account en de automatische trading bot zorgt ervoor dat de positie op onze vooraf geanalyseerde verkooptargets weer uitbetaald.

Traden op de grootste crypto exchange

Al de instapmomenten van onze analisten vinden plaats op Binance, de grootste en meest betrouwbare crypto exchange ter wereld. 

Signalen wanneer het er toe doet

Met de signalen heb je de mogelijkheid om op korte termijn rendementen te scoren als zowel op lange termijn in de beste cryptomunt te investeren. Maak dezelfde moves als professionals en creëer een extra inkomstenbron.

Actieve crypto daytrade signalen

+ Inkoop signalen voor de korte termijn.

+ Breakout signalen. Cryptomunten die op het punt staan om verder te stijgen.

+ Verkoop signalen. Cryptomunten die op het punt staan om te dalen. Hier traden wij op met een short-selling techniek zodat wij ook winst maken in een dalende markt.

+ Leverage signalen. Onze analisten plaatsen posities op Binance futures en op Binance spot trading. Handelen in leverage geeft u de mogelijkheid om met veel minder geld te traden dan noodzakelijk zonder extra risico’s!

Automated signals

Maak gebruik van onze automated signal software! Zodra de analisten een handeling maken op de cryptomarkt, kopieert u automatisch 24/7 dezelfde moves, zo mist u nooit meer een perfect instapmoment. Handig tijdens het werk of studie!

Waar normale trading bots gebruik maken van algoritmes en matige strategieën hanteert onze bot exact hetzelfde als dat onze analisten doen. Instapmomenten geanalyseerd door het het menselijk oog met meer dan 7 jaar trade ervaring.

Liever handmatig traden? Ook dat is zeker mogelijk. De automated software is een extra optie!

 

crypto traden

Moeilijk om te beginnen?

De crypto wereld net als onze crypto signalen zijn makkelijk te begrijpen voor beginners. Stel de bot in via onze makkelijke instructies en volg al snel uw eerste trade op. Liever niet automatisch traden? handmatig onze signalen opvolgen is net zo effectief!

$

Maak en connect account

Wanneer u een account heeft gemaakt op Binance kunt u het account koppelen aan de Cornix bot middels API settings. Hiervoor ontvangt u makkelijke instructies. Trade u handmatig? Dan hoeft u uw account niet te koppelen aan de bot. 

$

Configurate de trading bot

Voor elke trader geldt een andere trading techniek. Volg de standaard instellingen van de bot op of stel de bot geheel naar wens in.

$

Crypto traden

Wanneer de bot is ingesteld en uw account hieraan is gelinkt, kunt u beginnen met het opvolgen van de eerste trade. 24/7 automatisch mee traden met professionals is het gevolg. Trade u handmatig? Dan kan u in de beginnersgids eenvoudige video’s zien over het plaatsen en uitbetalen van een trade.

Koop signals los voor €39pm

Alles in één abonnement voor €59pm

Trades geplaatst

%

succesrate

Maandelijkse trading volume

Hoe groot moet mijn investering zijn?

Niet zo groot als de meesten denken. Binance geeft ons namelijk de prachtige mogelijkheid om met leverage te traden. 

Onze analisten hanteren dan ook een standaard leverage van 20x. In feite zal je totale investering dan ook 20x kleiner hoeven zijn dan je voor ogen had om toch op hetzelfde trade bedrag te komen. 

20x is wat onze analisten hanteren maar dit hoeft niet perse gehanteerd te worden. Trade je liever met een 50x of 10x? Dan is dat ook mogelijk. 

De meeste beginnende traders starten met een begin bedrag van tussen de 100 en 500 euro. Let er altijd op dat je trade met geld dat je bereid bent te verliezen. 

Hoe vaak worden er signalen verstuurd?

Dit is elke dag anders. Afhankelijk van hoe de markt beweegt sturen de analisten soms meerdere signalen per dag en soms niet eens een. Wel weet je dat wanneer je een signaal ontvangt, dit door een professionele trader geanalyseerd instapmoment is.

Wat is jullie succes-rate?

De analisten hebben een succes-rate van gemiddeld 75% over alle vrijgegeven signalen. Dit betekent dat cirka 75% van de signalen die worden vrijgegven één van onze winsttargets haalt.

Hoeveel rendement kan ik behalen?

Vaak krijgen wij de vraag hoeveel winst er kan worden behaald. En deze vraag is zeer terecht! Echter kunnen wij hier niet een specifiek antwoord opgeven omdat de hoeveelheid verstuurde signalen elke dag verschillen.

Om toch een indruk te krijgen kan je de resultaten van de trades uit de afgelopen maanden bekijken.

 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de signalen?

U kunt de signalen handmatig of volledig automatisch opvolgen. Wanneer u automatisch onze signalen opvolgt bent u geen tijd kwijt aan het opvolgen van de signalen. U moet enkel de bot geheel naar wens instellen en het geld gaat 24/7 voor u aan de slag. Hiervoor ontvangt u makkelijke instructies.

 

Wilt u liever handmatig leren traden? Dan duurt het opvolgen van de signalen u maximaal 5 minuten per signaal. U moet dan namelijk zelf de cijfers op de juiste plek invullen.