fbpx

24/7 Automatisch crypto traden

Automatisch gebruik maken van toonaangevende handelsfuncties om risico’s te minimaliseren en automatisch mee te traden met onze analisten.

Meedoen met de profs

Laat de Cornix Telegram bot het zware werk doen en maak simpel gebruik van geavanceerde handelsfuncties. Verbind de Cornix bot eenvoudig aan uw persoonlijke Binance account en volg de instapmomenten van onze analisten automatisch op zonder dat u ook maar iets hoeft te doen.

 

Gemakkelijk maar krachtig

CryptoTargets maakt het makkelijker dan ooit om ervaren crypto analisten op de voet te volgen en te kopiëren. Volg de standaard instellingen van de bot of configureer deze geheel naar persoonlijke wensen. U kunt dus de trades van onze analisten automatisch opvolgen en hierin zelf een eigen strategie ontwikkelen.  

$

Traden vanaf uw persoonlijke Binance account

$

Automatisch uitbetalen op winsttargets

$

Automatisch verlies beperken op stop losses

$

Notificaties gedurende openstaande trades

$

Eigen investering bepalen

$

Semi of volledig automatisch mee traden

$

100% de controle over uw vermogen en account behouden

$

Geen geavanceerde trade ervaring vereist

$

Makkelijke instructies

crypto trading
N

Altijd up-to-date

De Cornix bot stuurt altijd pushmeldingen rechtstreeks op uw mobiel bij een handeling door een van onze analisten. Zo blijft u op de hoogte van de laatste handelsactiviteiten en wordt u nooit verrast. 

N

Veilig en vertrouwd

De Cornix bot maakt gebruik van geavanceerde netwerkbeveiligingsarchitecturen. Bovendien zal de bot NOOIT een machtiging krijgen om funds van uw account te halen of trades te plaatsen anders dan die van onze analisten. 

N

Eigen strategieën kiezen

U heeft de mogelijkheid om de bot geheel naar wens op basis van uw risicoprofiel in te stellen. Liever automatisch eerder uitstappen of minder investeren? Alles is mogelijk!

In praktijk

Wanneer een van onze analisten een instapmoment heeft gevonden, zal hij deze delen in de premium groep. Volgt u semi automatisch de signalen op? Dan verschijnt er een ‘Follow button” onder het signaal welke u in kunt drukken. Na het drukken op deze knop wordt de positie geopend vanaf uw persoonlijke Binance account. Alle cijfers komen direct op de juiste plek. 

Volgt u geheel automatisch de signalen op? Dan opent de bot na het plaatsen van een signaal direct de positie vanaf uw account en hoeft u dus geen knop in te drukken. In beide gevallen wordt u op de hoogte gebracht door de pushmeldingen die u altijd ontvangt na het plaatsen van een signaal, het behalen van een winsttarget of stop loss. 

Trial & extra kosten

14 dagen gratis kunt u automatisch traden met onze signalen. Na deze 14 dagen zijn er extra kosten aan verbonden. Deze kosten liggen rond de €22,50 per maand extra voor het semi automatisch traden, en €28,50 per maand extra voor het volledig automatisch traden. Dit bedrag komt dus nog boven op het CryptoTargets abonnement zelf. Dit is omdat het automatisch crypto traden een extra functie betreft. 

Is het auto trading niks voor u? Dan kunt u altijd handmatig onze signalen blijven opvolgen.

 

Echte traders, echte profits

crypto traden

Korte termijn trading signals

Lange termijn trading signals

Breakout trades

live trading support

Signals only voor slechts €39pm

Alles in één abonnement voor €59pm