fbpx

CryptoTargets academy

Beginners guide

Ben je helemaal nieuw in de wereld van het traden in crypto? Dan raden wij aan om eerst de beginners guide te doorlopen. Met maar enkele zeer korte video’s weet jij precies hoe je kan traden op de grootste crypto beurs van de wereld EN hoe je de signalen van de analisten hier kan opvolgen.

Trading strategieën

 

Ben je inmiddels bekend met het traden op Binance en het opvolgen van de signalen van de analisten? Dan wil je natuurlijk zelf ook bezig gaan met het zoeken naar winsttargets.

Veel mensen vragen en zoeken naar de ‘golden’ trade strategie waardoor alle succesvolle traders financieel onafhankelijk zijn.

Laat ik je gelijk uit de droom helpen dat zo’n strategie niet bestaat. Waardoor de 1% kan leven als de 1% is dankzij het consistent zijn met de trading technieken die zij toepassen. Hieruit begrijp je ook gelijk dat het ‘snelle’ geld niet bestaat.

Door de doorzettingsvermogen, mindset en emoties die bij het traden komen kijken, slagen 99% van de mensen er niet eens in om het te proberen en zijn ruim 87% van de mensen die het wel proberen verliesgevend.

Verdiep je in het avontuur van succesvol traden en jij kan na (of tijdens) je premium abonnement bij CryptoTargets zelfstandig targets spotten en deze winstgevend uitvoeren op de cryptomarkt.

 

Indicators