fbpx
Interessant uitgelicht

Passief crypto verdienen met Vechain Thor

VeChain Thor is een openbare blockchainoplossing die “smart contracts” ondersteunt en is dus ook ontworpen om bedrijven een handige manier te geven om hun inventaris te volgen.

De technologie is een combinatie van Internet of Things (IoT)-technologie met een blockchain om de “supply chain” te digitaliseren. Met VeChain Thor kunnen bedrijven hun verkoopkanalen ten alle tijde in realtime volgen door gebruik te maken van RFID labels en deze op de producten te zetten. Hierdoor kunnen consumenten in een paar klikken de hele geschiedenis van een product volgen. In het echt wordt deze techniek ook al toegepast bij onder andere bekende Australische wijnmaker en ook Wal-Mart China zit in de testfase. Dit maakt het investeren in Vechain Thor ook zo interessant voor de lange termijn gezien deze crypto munt ook daadwerkelijk geadopteerd wordt. 

Zie onderstaande video voor meer informatie over de Vechain Thor Blockchain.

Hoe werkt Vechain Thor precies?

VeChain maakt gebruik van blockchain-technologie en hun eigen ontworpen chip om producten gedurende hun levenscyclus te volgen. De chip kan worden geïmplementeerd in verschillende IoT-systemen, zoals NFC-chips, RFID trackers en QR-codes.

De sector omtrent luxegoederen bied gigantische kansen. Deze sector is meer dan 400 miljoen euro waard. VeChain Thor heeft al een werkend product dat er goed uit ziet en ook doet wat het moet doen. Dit zijn fundamenten waar we iets mee kunnen als het gaat om een lange termijn investering. Er zijn namelijk talloze projecten te vinden met mooie ideeën en beloftes op papier maar geen werkend product of überhaupt een prototype.

Zie onderstaande video voor meer informatie over RFID Trackers.

Vethor Token (VTHO)

Als houder van VET ontvang je VTHO die je kan gebruiken om “smart contracts” uit te voeren en applicaties op de blockchain uit te voeren. Gebruikers krijgen gemiddeld 0.000432 VTHO per VET per dag uitgekeerd.

Dit zijn op zich mooie passieve rendementen welke behoorlijk kunnen oplopen naarmate de prijswaardering van Vechain Thor ook stijgt.

Klein rekenvoorbeeldje er vanuit gaande dat Vechain Thor een leuke stijging doormaakt tot ongeveer €0,10  in de komende jaren.

50.000 VET (inkoop op het moment van schrijven circa €500) x 0.000432 VTHOR = 21,60 VeChain Thor per dag.

21,60 x €0,10 = €2,16 per dag.

€2,16 x 365 = €788,40 per jaar

Mooiste van dit alles is dat de huidige koers rond de €0,01 ligt, als je het aan mij vraagt zwaar ondergewaardeerd voor wat Vechain Thor tot nu toe al de wereld heeft ingebracht.

Het team achter Vechain

Er zijn honderden mensen actief voor het project welke onder leiding staan van CEO Sunny Lu. In de onderstaande foto kun je het hoofd van het team zien. Je kan van al deze mensen een foto, LinkedIn pagina en andere informatie zien. Ook dit geeft aan dat Vechain Thor waarde hecht aan transparantie.

Vechain partners

Het meest opvallende wat het team van Vechain Thor voor elkaar heeft gekregen zijn de partner deals welke gesloten zijn met een aantal zeer grote bedrijven, een aantal hiervan zijn PwC en DNV GL.

VeChain maakt deel uit van het PWC-programma, dat hen toegang geeft tot het enorme wereldwijde netwerk van klanten van het bedrijf. DNV GL. is een bedrijf dat miljarden waard is en diensten verleent aan olie- en gasbedrijven, stroombedrijven en duurzame bedrijven. Dit zijn twee tactische samenwerkingen voor de lange termijn. Daarnaast hebben zij ook goed contact met de Chinese overheid welke steun betuigd aan Vechain Thor. Erg positief dat het bedrijf zo’n groot netwerk heeft én ook gebruikt.

Waar kan ik Vechain kopen?

Vechain kan op veel verschillende plekken aangekocht worden. Echter moet je er rekening mee houden dat de je niet op elke plek van aankoop ook de VTHO tokens automatisch in je wallet krijgt.

Een vertrouwde Nederlandse broker voor het aankopen van Vechain is bijvoorbeeld Bitcoinmeester.nl. Na de aankoop van Vechain kan je deze versturen naar de ‘VechainThorwallet’ die te downloaden is in de app/playstore. Dit is de officiële wallet van Vechain waarop je dagelijks de VTHO over je Vechain krijgt uitgekeerd. De VTHO kan je vervolgens versturen en uitbetalen wanneer je maar wilt of herinvesteren in Vechain om de passieve cirkel telkens groter te maken.

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy