Wij maken crypto toegankelijk.

CryptoTargets is binnen 3 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare en gekwalificeerde crypto signal service.

Over ons

Cryptotargets is begin 2018 opgericht met als doel beginners te begeleiden met het traden op de crypto markt. Wij merkten dat steeds meer mensen interesse toonden in het actief daytraden in deze opkomende markt. Met ons platform kunnen zij direct een goede start maken doordat ons team variĆ«rend van 4 tot 7 jaar ervaring met het handelen en investeren in crypto heeft. Binnen het premium platform delen wij dagelijks de exacte stappen die ondernomen worden om maximaal te kunnen profiteren van de prijsstijgingen. 

Naast het premium abonnement kunnen website bezoekers vrijwel alles over cryptocurrency vinden in onze blog. Ook delen wij regelmatig unieke inkijkjes in het daytrading-vak middels educatieve video's op Youtube. Al jaren houden wij de website zo goed mogelijk up-to-date zodat bezoekers exact weten wat er speelt in deze snelgroeiende markt. Dit doen wij uit enthousiasme voor financiĆ«n en ondernemerschap. CryptoTargets is een onafhankelijk platform en schrijft/deelt alles naar eigen mening. 

Onze toekomst

Dagelijks is ons team bezig met het kijken naar uitbreidingsmogelijkheden in deze eindeloze markt. In de nabije toekomst lanceren wij een eigen exchange waarop premium members direct dezelfde cryptovaluta's kunnen aanschaffen als wij middels een duidelijke en overzichtelijke interface. De plannen hiervoor zijn al rond en de uitvoering hiervan is bezig. Verwachte lancering: februari 2022.  

Onze belangrijkste partners

Zie jij een verbetering of uitbreiding waarmee je wilt helpen? Word dan ook een partner en mail naar: management@cryptotargets.nl

Ons team

Bram

Analist

Jerry

Front-end developer

Joris

Daytrader

Nadine

Support

Jonas

Front-end developer

Rick

Daytrader

Overige partners

Bingbon exchange
>