fbpx
Analyses

NEO pumpt vanaf supportlijn, zal hij nog 10% verder stijgen?

We zien dat NEO een mooie pump heeft gemaakt vanaf de rode supportlijn op $16. Als we de fibonacci retracement indicator aanhouden kunnen we nog een verdere stijging van 10% verwachten (korte termijn).

De indicator fibonacci retracement geeft ons inzicht op de mogelijke grootte van een retrace. De cryptomunt Neo is vanaf zijn hoogte punt $30 op 28 september naar zijn laagste punt op 6 oktober ($16) maar liefst 30% gedaald.

Maar als we de keylevels van fibonacci aanhouden kunnen we een retracement van nog eens 10% verwachten op de huidige stijging van 8%.

Neo traden

Keylevel 0.618

We trekken de fibonacci retracement vanaf het hoogste punt op 25 september naar het laagste punt op 6 oktober. We kunnen hier zien dat ‘golden pocket’ (level 0.618) van deze indicator ligt tussen $19,600 en $20,500.

Vaak na een lange daling maakt een koers een retracement naar dit level. Dit betekent dat de koers in dit geval nog een stijging zal maken van 12% naar de onderkant van de golden pocket en een stijging van 17% naar de top van golden pocket.

Langere termijn

Op de langere termijn zien we dat de cryptomunt Neo uit zijn bodem is vertrokken en plannen maakt voor een verder stijging. Het maakt inmiddels al hogere highs en heeft nu dus support gevonden op het lokale supportlevel van $16.

De eerst volgende grote weerstand ligt op $30 op een stijging van maar liefst 75%! (zie groene balk).

Mocht Neo op de kortere termijn door de golden pocket heen bewegen dan kunnen we spreken van een breakout op de langere termijn.

Neo traden

>> Praat mee in onze Telegram chatgroep <<

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy