Algemeen Crypto academy

Moet ik investeren in Bitcoin? Is Bitcoin een goede investering?

Bitcoin investeren
Bitcoin investeren

Als u nieuw bent in de wereld van Bitcoin-beleggen, vraagt u zich misschien af of Bitcoin een goede investering. Laten we alle Bitcoin-gerelateerde mythen die online circuleren doorbreken voordat u overweegt om in Bitcoin te investeren.

Hier vindt u antwoorden op al uw vragen over Bitcoin-investeringen.

Maar eerst, wat weten we over Bitcoin - een van de meest populaire zoekwoorden ooit?

Bitcoin, vaak gezien als een veilige haven, is een digitale asset die de hele wereld revolutionair heeft veranderd. Bitcoin werd in 2009 gecreëerd door de mysterieuze figuur Satoshi Nakamoto en is een aantrekkelijk alternatief geworden voor bankieren en traditionele betalingssystemen.

Als je je afvraagt of Bitcoin een goede investering is en jezelf afvraagt of je in Bitcoin moet investeren, denk er dan eens over na! Bitcoin is een gedecentraliseerd digitaal betalingsplatform dat niet wordt geregeerd door overheden of financiële autoriteiten. Kun je je voorstellen dat je transparantie en veiligheid hebt zonder onbetrouwbare vergoedingen en geheime bedoelingen - alleen al dat je controle hebt over je eigen geld?!

Het is geen verrassing dat de hype rond Bitcoin heeft geleid tot de creatie van duizenden altcoins, en in meer dan een decennium heeft crypto-investeringen de wereld veroverd. Hoewel forex nog steeds de grootste financiële markt is, moeten we het erover eens zijn dat crypto's populaire handels- en investeringsaspecten zijn, vooral in de wereld van crypto-daghandel.

Maar is Bitcoin slechts een voorbijgaande storm of is het een blijvertje? Zoals expert Stephen McKeon van de Universiteit van Oregon zei: "De vraag is verschoven van‘ zal dit overleven ’naar‘ hoe groot zal dit worden? ’.

Dus, is het de moeite waard om de komende jaren in Bitcoin te investeren? Laten we het uitzoeken!

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Is Bitcoin een goede investering? 

Aangezien Bitcoin de grootste marktkapitalisatie voor cryptovaluta is, geloven veel handelaren dat Bitcoin een goede investering is in vergelijking met andere crypto's. Ondanks alle ups en downs in de geschiedenis van Bitcoin, zijn experts van mening dat de prijs van Bitcoin op de lange termijn verder zou kunnen groeien.

Hoewel het aan handelaren is om te beslissen of Bitcoin een goede investering is, laten we meer van de voor- en nadelen onderzoeken om een alomvattend en objectief beeld te creëren.

bitcoin-prijsgrafiek.


Vanwege het beperkte aanbod van 21.000.000 BTC en miningbeperkingen, is Bitcoin een van de meest gewilde activa in de cryptowereld. Net als goud wordt investeren in Bitcoin gezien als een veilige haven; het is een populaire financiële onderneming met een lage correlatie met andere activa (bijvoorbeeld aandelen) en een hoge liquiditeit.

Bovendien is Bitcoin een geweldige manier om iemands portefeuille te diversifiëren en de blootstelling aan risico's te verminderen, vooral in tijden van financiële onrust, zoals de aanhoudende coronaviruspandemie.

Tegelijkertijd kan investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies riskant zijn vanwege de hoge volatiliteit van de markt. Geloof het of niet, in 2017 bereikte Bitcoin een recordhoogte van bijna $ 20.000 per één BTC, maar daalde naar $ 4.000 in 2018. De waarde daalde aanzienlijk van februari tot maart adgelopen jaar, maar maanden later slaagde Bitcoin erin het coronavirus te overleven en richting $40.000 te stijgen. Deze dramatische prijsschommelingen kunnen riskant zijn voor sommige handelaren of juist kansen voor anderen.

Zou u overwegen om in BTC te investeren?

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Moet ik in Bitcoin investeren? 

Gezien de vluchtigheid van Bitcoin, vragen veel mensen zich af of Bitcoin een goede investering is en of ze erin moeten investeren. Moet ik dan in Bitcoin investeren? Ja en nee! De waarheid is dat zelfs als Bitcoin een goede investering is, dat niet betekent dat je vandaag moet beginnen met investeren. Handelen in cryptocurrency is geen spel, maar een serieuze financiële zaak.

Voordat u begint, doet u uw eigen onderzoek, investeert u in handelseducatie en kiest u een betrouwbare exchange zoals de internationale Binance of de Nederlandse Bitcoinmeester. Overweeg mogelijke risico's en ontwikkel een cryptohandelstrategie waarmee u uw vermogen in de loop van de tijd kunt vergroten. Leer van de besten in het veld!

Als u geïnteresseerd bent in de decentralisatie van valuta's en hun potentieel om traditioneel bankieren te vervangen, dan is Bitcoin iets voor u. Bitcoin is tenslotte gemaakt als alternatief voor traditionele betalingssystemen en bureaucratie.

Aan de andere kant, als u meer geïnteresseerd bent in blockchain-technologie en de manier waarop dit het gebruik van slimme contracten en gedecentraliseerde apps kan vergemakkelijken, dan investeert u misschien liever in andere cryptocurrencies, zoals Ethereum of EOS.

Uiteindelijk kunt u, afhankelijk van uw doelen en middelen, op korte, middellange of lange termijn in Bitcoin investeren en uw portefeuille diversifiëren.

Moet ik in plaats daarvan investeren in Bitcoin of andere munten?

Voordat we de mogelijkheden en risico's van het investeren in andere munten onderzoeken, moeten we niet vergeten dat Bitcoin de eerste virtuele munt ooit is, wat heeft geleid tot de creatie van andere munten of alternatieven voor Bitcoin, vandaar de naam altcoins.

Sommige altcoins, zoals Ethereum, Ripple, Tezos en EOS, hebben een aantal indrukwekkende mogelijkheden. Neem Ethereum - een van de meest populaire investeringsopties bijvoorbeeld! Ethereum is de op een na meest verhandelde munt die er is die slimme contracten en gedecentraliseerde apps kan ondersteunen.

Er zijn veel meer ondergewaardeerde munten met een groot potentieel die ook in de toekomst kunnen ontploffen. Sommige crypto's zoals BAT kunnen worden gebruikt om niet alleen betalingen en juridische processen te verbeteren, maar ook om digitale advertenties en het creëren van inhoud te verbeteren.

Dat gezegd hebbende, kleinere crypto's kunnen zelfs nog vluchtiger zijn dan Bitcoin, dus men moet voorzichtig zijn, vooral als het gaat om Initial Coin Offerings (ICO's) en mogelijk frauduleuze activiteiten. Sommige experts raden aan om slechts 5% van uw geld in cryptocurrencies te investeren, alleen om uw portefeuille te diversifiëren en veilig te blijven.

Maar uiteindelijk hoeft u helemaal niet in Bitcoin of andere crypto's te investeren om uw portefeuille te diversifiëren. Met honderden handelsmarkten, zoals: aandelen en grondstoffen om in te beleggen, is het aan jou om te beslissen of beleggen in Bitcoin de moeite waard is.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Is investeren in Bitcoin riskant?

Gezien de onzekerheid rond Bitcoin en zijn prijzen in de toekomst, kan investeren in Bitcoin, zoals elk ander activum, riskant zijn. Hoewel sommigen geloven in de positieve groei op de lange termijn, is het bijna onmogelijk om te voorspellen of investeren in Bitcoin winstgevend kan zijn.

Zonder een diepgaand begrip van de cryptowereld en de factoren die van invloed zijn op Bitcoin-investeringen, kan investeren in Bitcoin riskant zijn. Daarom moet u, als u besluit Bitcoin te kopen en verkopen altijd investeren in voldoende opleiding, praktijk, risicobeheer en zelfdiscipline. Als u het goed doet, kunnen uw risicovolle investeringen tot hoge beloningen leiden.

Vergeet niet dat beleggen in cryptovaluta geen gokken is, dus investeer nooit meer dan u kunt verliezen. Het wordt aanbevolen om klein te beginnen met kleine BTC-stappen. Het goede nieuws is dat u al vanaf $ 10 kunt beginnen met het verhandelen van cryptocurrency.

Het is vermeldenswaard dat een van de belangrijkste risico's bij het handelen het slachtoffer worden van intense emoties, overmoed, stress en hebzucht. Daarom zijn emotionele zelfbeheersing en zelfdiscipline twee van de belangrijkste factoren voor succes in de wereld van Bitcoin-investeringen.

Lees hier 'De top 3 geheimen van de beste crypto traders'

Wie moet Bitcoin in hun portfolio's opnemen? 

Als de toekomst van Bitcoin rooskleurig lijkt, wie kan er dan precies profiteren van investeren in Bitcoin?

Investeren in Bitcoin kan een geweldige handelsoptie zijn voor daghandelaren die willen profiteren van prijsschommelingen en meerdere kleine transacties gedurende één dag of week. 

Bitcoin kan ook geschikt zijn voor beleggers op middellange en lange termijn die cryptocurrency willen aanhouden. Interessant genoeg is hodling volgens CoinTelegraph een van de meest winstgevende strategieën en degenen die Bitcoin kopen en houden, profiteren meestal in 95,4% van de tijd.

Wil je eens proeven hoe het is om dagelijks actief te traden? Dan kan je Premium 14 dagen gratis uit proberen. Hier handel je elke dag mee met onze analisten!

Laten we niet vergeten dat blockchain-technologie potentieel heeft tot ver buiten de financiële sectoren en gebieden zoals gamen, stemmen en medicijnen kan verbeteren.

Beginnen met Bitcoin

Als je een besluit hebt genomen en hebt besloten om in Bitcoin te investeren, heb je het geluk dat je de huidige online tools en meerdere bronnen tot je beschikking hebt.

Hoewel vroegtijdig investeren in Bitcoin moeilijk was en voornamelijk voorbehouden was aan miners, kunt u nu gemakkelijk cryptocurrency kopen en verkopen met IDEAL. Het enige wat u moet doen, is een betrouwbare beurs zoals Bitcoinmeester vinden, uw account openen en financieren.

Hier moeten we vermelden dat er verschillende methoden zijn om in de wereld van Bitcoin-investeringen te duiken. Men kan Bitcoin kopen en vasthouden of het verhandelen. Het is geen geheim dat het handelen in leverage een populaire handelsmethode is; Met leverage kunnen mensen long- en shortposities openen en hefboomwerking gebruiken. Het beste platform hiervoor is al een geruime tijd Binance.

Bitcoin FAQ 

Is het de moeite waard om in Bitcoin te investeren?

Gezien de ROI van 100.000.000% van Bitcoin en het feit dat het alle andere activa verslaat, inclusief goud, aandelen en olie in de afgelopen 10 jaar, is Bitcoin zeker het overwegen waard. Vergeet niet om nooit meer te investeren dan u zich kunt veroorloven om te verliezen en koop alleen Bitcoin van een veilig, betrouwbaar handelsplatform zoals Bitcoinmeester. 

Is het veilig om in Bitcoin te investeren? 

Investeren in Bitcoin is een riskante en tegelijkertijd potentieel hoogrenderende investering. Hoewel niemand kan garanderen dat Bitcoin een veilige investering is, kunt u investeren in handelseducatie, praktijk en zelfdiscipline om uw kansen op succes te vergroten. Daarnaast kan het opslaan van Bitcoin wel geheel veilig via een Ledger bijvoorbeeld.

Is het slim om in Bitcoin te investeren? 

Investeren in Bitcoin en cryptocurrency is een slimme manier om uw portefeuille te diversifiëren, u in te dekken tegen inflatie en de decentralisatie van betalingen te ondersteunen. Investeren in Bitcoin is altijd slim gebleken. Bitcoin is ook een uiterst slimme investering voor degenen die zich willen indekken tegen inflatie in de dollar en andere fiat-valuta's.

Gaat Bitcoin crashen? 

Hoewel niemand de toekomst van cryptocurrency kan voorspellen, laten historische gegevens zien dat Bitcoin vele ups en downs heeft doorgemaakt, maar altijd erin is geslaagd om financiële en sociale onrust te overwinnen, zoals de aanhoudende coronavirus-pandemie. Interessant is dat veel experts positief zijn over de toekomst van Bitcoin en denken dat het beter presteert dan goud.

 Binance is de meest gebruikte crypto Exchange, ontvangt 20% korting via ons!

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!