Man zegt 111 Tesla’s te willen kopen als Elon Musk ook BCH als betaalmiddel accepteert

Op 20 april heeft een video afkomstig van het YouTube-kanaal genaamd "1stmil.com" de Bitcoin Cash-gemeenschap aan het praten gemaakt.

De gastheer van het kanaal die op een parkeerplaats van een Tesla-dealer zit, legt in zijn recente video uit dat als Elon Musk Tesla zover krijgt om ook Bitcoin Cash (BCH) rechtstreeks voor haar auto's zal accepteren, hij van plan is om 111 Tesla Model 3's te kopen.

Niet zo lang geleden kondigde Tesla, de fabrikant van elektrische auto's, aan om bitcoin (BTC) te accepteren voor betalingen en zei ook dat de munten niet zouden worden omgeruild voor fiat.

De gastheer van het educatieve YouTube-kanaal dat leert "Hoe mensen hun eerste miljoen dollar kunnen verdienen", wil echter dat Elon Musk ook bitcoin cash (BCH) accepteert. De host van 1stmil.com is een Tesla-fan en het model is te zien in verschillende van zijn eerdere video's.

Waarom zou Tesla BCH moeten accepteren volgens 1stmil?

Het is niet moeilijk om te achterhalen waar de gedachtes voor deze uitspraak vandaan komen. Wanneer Elon Musk namelijk bekend zal maken dat Tesla ook BCH zal accepteren zal dat een enorme prijsexplosie voor BCH veroorzaken. Dit zagen we ook gebeuren op de bitcoin koers zelf nadat Tesla bekend maakte dat het bitcoin accepteerde. 

Ook wanneer Elon Musk onlangs namens Tesla aankondigde dat het naast de acceptatie van bitcoin ook voor 1,5 miljard had investeerde in de munt, veroorzaakte dat een grote prijsexplosie. Na de bekendmaking hiervan op 8 februari steeg bitcoin in 24 uur tijd van $39.000 naar $48.0000. 

Iedereen zou dus wel het goede nieuws willen horen over een nieuwe acceptatiemunt van Telsla en hierop inspelen, maar of dit gaat gebeuren is nog de vraag. 

Bitcoin Cash (BCH) laat investeerders niet in de kou

Met goed nieuws of niet, de BCH koers wist binnen 1 maand tijd alsnog met ruim 165% te stijgen naar $1213. Met een recente daling van 40% terug richting $688 op een supportlevel geeft ons dat weer een mooie mogelijkheid om goedkoop in te kopen.  

Vooralsnog slaat de uitspraak van 1stmil natuurlijk nergens op want waarom zou Elon Musk naar deze nog redelijke onbekende man luisteren? Wat we wel zien is dat het recente nieuwsbericht de trigger heeft geactiveerd doordat het op verschillende grote crypto nieuwswebsites te zien was. 

Hoe je het ook went of keert, dat Tesla in de toekomst meer soorten cryptocurrencies zal moeten accepteren is bijna onvermijdelijk. Wellicht zullen de gedachtes door deze trigger eerder gaan richting BCH dan andere top marketcap cryptocurrencies.