fbpx

Een daling terug naar level 0.618% van de fibonacci retracement?

 PIVX tegen over Bitcoin komt bij een weerstandslevel van de fibonacci retracement aan op 0.236%. We hebben in de afgelopen 24 uur op dit level al 2 keer een weerstand gehad waardoor dit level steeds en steeds moeilijker wordt om te doorbreken. Wat zijn de targets om in de gaten te houden? 

Een daling naar 0.618% fibonacci level

In foto (2) hieronder laten we zien dat we een sterke support hebben tussen levels 0.618% en 0.50% van de fibonacci retracement (licht groene horizontale lijn). Op basis van de pump en dump die hier heeft plaatsgevonden kunnen we aflezen dat dit een sterke support is. Want 9/10 keer bij een pump en dump zakt de koers weer onder de candle aan het begin van de pump, echter in dit geval niet. Nu we toch weer twee keer in de afgelopen 24 uur op het zelfde level weerstand krijgen, kunnen we een dump verwachten richting het belangrijke support level op de groende lijn. Dit kan zijn tussen 2920 en 2935 sats (satoshis) op een ruim 7% drop. 

Wat kan de confirmation zijn?

Foto (3). Als we daadwerkelijk zakken vanaf dit punt vormt de koers een head & shoulders pattern. Als we de onderkant van de head & shoulder breken (horizontale duidelijke rode lijn) op 3055 sats is het erg aannemelijk dat we dus terugzakken naar tussen 2920 en 2935 sats. Op dit level kan je weer een positie inkopen om te profiteren van een komende stijging.

 

Wil je exact de zelfde investeringen maken als die van ervaren crypto traders ? Bekijk dan onze website via onderstaande knop. 7 DAGEN VOLLEDIG GRATIS.

 

Disclaimer: CryptoTargets biedt geen beleggingsadvies. Onze analyses zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.