Kan je daytraden op Binance?

Nu de cryptocurrencies weer lekker aan het stijgen zijn, zijn ook veel mensen bezig met manieren te zoeken om geld te verdienen met deze hype.

Een van deze manieren is daytrading in cryptocurrency. De vraag luidt, kan je daytraden op Binance?

Crypto exchange Binance

Binance staat bekend om zijn snelle groei in de afgelopen jaren. Binance is in 2017 opgericht en is binnen no-time een van de bekendste crypto exchanges geworden. Dit komt omdat Binance veel verschillende functies biedt op het gebied van cryptocurrency. Op deze manier is de exchange voor iedereen interessant. 

Binance is vooral bekend onder de mensen die daytraden. Dit komt omdat Binance een perfecte daytrade interface heeft. Daytraden op Binance is dus zeker een optie.

kan je daytraden op Binance

Een van de meeste gebruikte manieren om te daytraden is door gebruik te maken van leverage.

Binance is niet de enigste exchange die leverage trading aanbiedt. Echter, Binance is wel een van de meest gewilde exchanges om op te traden met leverage. Dit komt onder andere door de makkelijk te begrijpen (maar toch professionele) interface, lage fees en leverage trading.

Om snel antwoord te geven op de vraag: ‘Kan je daytraden op binance?’ is het antwoord JAZEKER. 

Eigenlijk kan u op de meeste crypto exchanges wel daytraden. De vraag is alleen aan uzelf ‘hoe professioneel wilt u dit doen?’

Sommige exchanges bieden de functie daytraden namelijk wel aan maar zijn niet echt geschikt hiervoor. Neem als voorbeeld de crypto exchange Coinbase. Coinbase is een bekende crypto exchange maar ik kan u vertellen dat ik nog nooit een trader heb ontmoet die daytrade op Coinbase. Coinbase is het gewoon net niet door de hoge fees, slome koersen en het beperkte aanbod in cryptocurrencies.

Onder andere hierom zijn veel daytraders geneigd om te daytraden op andere platforms zoals Binance. Binance heeft een lage fee voor daytraders en biedt, zoals eerder gezegd, de functie leverage trading aan wat erg populair is onder de daytraders.

Wilt u ook beginnen met het daytraden op Binance? Maak dan hier een account aan. Wilt u direct een vliegende start maken in het daytraden? Bekijk dan onze in- en verkoop signalen premium abonnement.