In welke crypto coin investeren 2021?

Het jaar 2020 was een van de meest uitdagende jaren voor de wereldeconomie en het traditionele financiële systeem.

Met een enorme wereldwijde pandemie, lockdowns en de angst voor een wereldwijde recessie, vluchtten steeds meer institutionele beleggers naar cryptocurrencies als een mogelijk alternatief voor traditionele financiële activa, of als bescherming tegen de belangrijkste economische bedreigingen.

In welke cryptocurrency kan ik het best investeren in 2021?

Dus 2021 lijkt perfect voor verdere acceptatie van cryptocurrency en een enorme verandering in het bestaande financiële systeem. Bredere acceptatie is een belangrijk punt voor crypto om zijn volledige potentieel als betalingseenheid waarheid te kunnen maken.

Blockchain-technologie wordt algemeen beschouwd als transformationeel, net als internet, machine learning en elektriciteit. Het lijdt geen twijfel dat grote instellingen het eindelijk zullen overnemen. De vraag is wanneer, niet of.

In 2020 hebben een aantal gerenommeerde financiële instellingen het potentieel van crypto al ingezien: JP Morgan is begonnen met Coinbase en Gemini; Visa en Mastercard hebben diensten verleend aan cryptobedrijven; PayPal heeft een nieuwe service gelanceerd, waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen, verkopen en aanhouden; Fidelity startte een nieuw Bitcoin-indexfonds, wat het nieuwste spel van Wall Street lijkt te zijn voor institutionele crypto-weddenschappen met een hoge dollar.

Wie wordt de volgende? De tijd zal het leren. Maar 2021 wordt zeker een spannend jaar voor alle cryptohandelaren en cryptocurrencies.

Nu we heldere crypto-perspectieven hebben geschetst, laten we de vraag beantwoorden: wat zijn de beste cryptocurrencies om in 2021 te investeren?

Binance exchange

5 of 5 stars

#1 Binance crypto exchange

Binance is de grootste exchange in gebruikers en handelsvolume. Op Binance kan je makkelijk crypto traden, investeren of opslaan op een online wallet.

1. Beste cryptocurrency om te investeren in 2021: Bitcoin

Nieuwe cryptocurrencies komen en gaan, maar Bitcoin raakt nooit uit de mode. Eind november 2020 verraste Bitcoin iedereen en bereikte het nieuwe recordniveau van boven de $20.000 waarmee de winst sinds het begin van het jaar werd uitgebreid tot 177 procent.

Gaat de rally door in 2021? Analisten delen unaniem hun mening over de toekomst van Bitcoin binnen de komende 12 maanden en daarna, en voorspellen ongelooflijke prijsdoelen van $100.000, $170.000 en zelfs $318.000 voor BTC.

Als een van de belangrijkste prijsfactoren voor Bitcoin in 2021 kunnen we de groeiende institutionele vraag, de stijgende inflatie en de steeds negatievere perceptie van het huidige monetaire beleid definiëren. Dit alles dwingt individuele investeerders en instellingen om alternatieve opties te zoeken om de waarde van hun kapitaal te beschermen. Cryptocurrencies, geleid door Bitcoin, lijken een perfecte oplossing te zijn.

Met de huidige prijs van $31.500 tijdens schrijven kan een koersdoel van gemiddeld $200.000 de perfecte investering zijn. 

BITCOIN KOPEN? DOE DIT OP EEN PROFESSIONELE MANIER EN NIET VIA EEN BROKER!

2. The king of DeFi: Ethereum

Bij veel crypto-voorspellingen voor 2021 blijft Ethereum niet uit. En dat is niet gek want Ethereum liet ook geweldige prestaties zien in 2020.

In december 2020, de op een na grootste cryptocurrency na Bitcoin, had Ethereum een marktkapitalisatie van $ 68.127 miljard. De cryptocurrency begon het jaar met een prijs van rond de $ 125 en klom op tot ongeveer $ 600, wat een stijging van 380 procent is binnen een periode van 12 maanden.

Waarom wordt Ethereum beschouwd als de beste crypto om in te investeren? Ethereum open source blockchain-netwerk heeft altijd gediend als een voorkeursnetwerk voor gedecentraliseerde applicaties (dApps). Naast zijn eigen cryptocurrency, Ether (ETH), ondersteunt het platform andere cryptoplatforms zoals Uniswap (UNI), Maker (MKR) en Aave (AAVE), die actief zijn in de Decentralized Finance-sector.

DeFi wordt beschouwd als een van de snelst groeiende cryptotrends, die verzekeringen, leningen en spaarprogramma's kunnen transformeren, waardoor ze onafhankelijk worden van banken en andere gecentraliseerde financiële instellingen.

In 2020, de snelst groeiende sector in de cryptowereld, bereikte DeFi nieuwe hoogtepunten. Het totale aantal activa, opgesloten in het DeFi-ecosysteem, bedroeg meer dan $ 13 miljard (in 2019 was dit minder dan $ 3 miljard). De explosieve toestroom van marktdeelnemers en kapitaal naar de DeFi droeg bij aan de sterke positie van Ethereum als de leidende altcoin, aangezien het de sector domineerde met 96 procent van het totale transactievolume.

3. Litecoin: snel en schaalbaar

Op het moment van schrijven schommelt Litecoin rond $ 150, wat het vergelijken met zijn hoogste punt ooit redelijk betaalbaar maakt. De marktkapitalisatie van de LTC is $ 5.792 miljard.

Hoewel we Litecoin niet de best presterende cryptocurrency van het jaar kunnen noemen, heeft het de top 10 van populairste cryptocurrencies nooit verlaten en 2021 zal geen uitzondering worden.

De lancering van de eerste gedecentraliseerde, op Litecoin gebaseerde RPG-fantasiespel LiteBringer, waarbij de beweging van elke speler een transactie is, bracht voordelen voor de hele blockchain. Litecoin-transacties schoten omhoog op het nieuws en overschreden 130.000 direct na de lancering van de game.

De verbeterde prestaties zouden kunnen dienen als een positieve prijsaanjager, aangezien de analisten van CoinSwitch een koersdoel van $ 600 voor Litecoin in 2021 voorspellen.

Sommige analisten zijn ook van mening dat de prijs van Litecoin de komende jaren na zijn halvering zal stijgen.

CRYPTO TRADEN? DOE DIT OP EEN PROFESSIONELE MANIER EN NIET VIA EEN BROKER!

4. Tron: transformeert de altcoinmarkt

Oorspronkelijk gelanceerd op het Ethereum-netwerk, had TRON peer-to-peer-netwerk als doel een revolutie teweeg te brengen in de entertainmentindustrie. Het team heeft tal van spraakmakende samenwerkingsverbanden, waaronder Samsung, fietsendelingsbedrijf oBike, de Chinese zoekmachine Baidu en Baofeng, de zogenaamde Chinese Netflix.

Het TRON-ecosysteem werkt als een platform voor het delen van inhoud. Gebruikers die inhoud maken of delen, worden beloond met TRX, dat dient als een transparanter systeem voor het genereren van inkomsten dan dat wordt gebruikt door traditionele sociale medianetwerken. Het vereist ook geen tussenpersoon, zoals AppStore of GooglePlay.

De opkomst van dApps zou in grote mate kunnen bijdragen aan de opwaartse beweging van TRON, aangezien het cryptoplatform wordt beschouwd als een van de grootste krachten in deze markt. In 2020 overtrof Trons dApp-transactievolume zelfs dat van Ethereum.

In de zomer van 2020 startte het platform met de TRON 4.0 Great Voyage-protocolupgrade. De implementatie van 4.0, die privacyfuncties introduceert voor slimme contracten, biedt een extra reden om optimistisch te zijn over de TRX-cryptocurrency-voorspelling in 2021. Analisten voorspellen een prijs van $ 0.10. Dat is dus ruim een 300% stijging vanaf zijn huidige prijs. 

Conclusie / laatste woord

Aangezien een brede acceptatie van cryptocurrencies en cryptobetalingen een kwestie van tijd is, wordt 2021 een geweldig jaar voor de hele cryptomarkt. Hoewel lijsten met top crypto's kunnen verschillen, kunnen ze allemaal goede handelsmogelijkheden bieden.

Wil je liever actief mee traden in 2021? Dan kan je ervoor kiezen om een signals abonnement te nemen bij CryptoTargets Premium. Hierbij ontvang je dagelijks korte termijn in- en verkoop signals en pak je vooral de kleine tussen door stijgingen in uptrend mee. Een voordeel hiervan is dat je niet hoeft te piekeren in welke cryptovaluta je wilt investeren. Probeer het 14 dagen gratis via Premium.

Waar kan ik het beste crypto aanschaffen?

Vergelijk alle top exchanges hieronder. 

Binance exchange

5 of 5 stars

#1 Binance crypto exchange

Binance is de grootste exchange in gebruikers en handelsvolume. Op Binance kan je makkelijk crypto traden, investeren of opslaan op een online wallet.

 • Accepteert IDEAL
 • Voor de echte investeerder
 • Ruim aanbod
 • Grootste ter wereld
 • Goedkoop in fees
 • Ingebouwde wallet
 • Lastig voor beginners
Binance futures

5 of 5 stars

#1 Binance FUTURES  crypto exchange

Binance heeft naast zijn reguliere crypto exchange ook een ingebouwde futures exchange. Futures is de meeste gebruikte manier van crypto traden. Dit is daarom ook de perfecte exchange voor de echte handelaar!

 • Accepteert IDEAL
 • Voor de echte trader
 • Ruim aanbod
 • Grootste ter wereld
 • Goedkoop in fees
 • Ingebouwde wallet
 • Leverage trading
 • Lastig voor beginners
 • Risicovol voor beginners
crypto.com exchange

4 of 5 stars

#1 Crypto.com crypto exchange

Crypto.com is een exchange welke super professioneel te werk gaat. Ze zijn relatief nieuw en direct op nummer drie gekomen. Met een geavanceerde trading interface, eigen MCO Visa creditcards en stakingsprogramma's zijn ze de ideale exchange om crypto te investeren.

 • Accepteert IDEAL
 • Professioneel bedrijf
 • MCO visa card
 • Goedkoop in fees
 • Ingebouwde wallet
 • Leverage trading
 • Trage support
 • Onoverzichtelijk
 • Relatief nieuwe exchange
Coinbase exchange

3.5 of 5 stars

#1 Coinbase crypto exchange

Coinbase is een exchange welke al lang bestaat en relatief stabiel blijft. Coinbase is vooral een exchange waarop je cryptocurrency kan aanschaffen, investeren en vasthouden voor de lange termijn.

 • Accepteert IDEAL
 • Gratis crypto verdienen via Coinbase earn
 • Ingebouwde wallet
 • Loopt vast bij drukte
 • Enkel om crypto te kopen

Plaats een reactie