September 6

Hoe kan ik verdienen met NFT? Waar NFT kopen

0  comments

De oorspronkelijke investering in cryptocurrency veroudert aangezien er steeds meer grote revolutionaire veranderingen plaatsvinden. Een van de nieuwe grote dingen binnen de cryptorevolutie zijn de NFT's. 

In de constant veranderende blockchain-wereld krijgt bitcoin-technologie Non-Fungible Tokens (NFT's) snel vorm als een manier van passief beleggen. NFT's zijn zo populair dat gerenommeerde bedrijven, beroemdheden en investeerders beginnen of praten over het maken en investeren van hun eigen NFT's. Ook Nederland bevindt zich al in deze nieuwe rage. Zo is ToriAmsterdam een van de populairdere NFT projecten binnen Nederland. Bekijk hier hun collectie.

Recente cijfers laten zien hoe snel de populariteit van NFT toeneemt. In 2020 bedroeg de totale NFT-omzet $ 250 miljoen, met een totale verkoopwaarde van 2 miljard USD voor de eerste drie maanden van 2021.

Niet alle NFT's zijn echter gelijk; sommige zijn een fortuin waard, terwijl andere niets waard zijn. Voordat u op de meest winstgevende manier geld kunt verdienen met NFT's, leest u in dit artikel verschillende manieren waarop dat kan. 

Wat is een Non-Fungible Token (NFT)?

De eenvoudige definitie van NFT is niet-verwisselbare goederen of activa. Het creëert of heeft iets dat je niet kunt vervangen door iets anders. Fungibles zijn degene die je één voor één kunt verwisselen. Daarom zijn niet-vervangbare tokens (non-fungible tokens) gegevenseenheden die zijn vastgelegd op een blockchain en uniek en onverwisselbaar zijn voor een digitaal activum. Je kunt ze zien als een digitale kunst met een verschillende waarde in elk stuk.

Hoe u geld kunt verdienen met NFT's

NFT's. Tegenwoordig zijn ze overal op internet en iedereen is er enthousiast over. Makers en investeerders hebben ongelooflijke aantallen geproduceerd die hun leven permanent hebben veranderd. De verkoop van 69,3 miljoen NFT's van mensen verbrijzelde eerder dit jaar het internet en veranderde hoe de wereld deze digitale collecties/kunst zag.

Iedereen haast zich nu om hun voeten in het water te krijgen om deze golf mee te surfen. Hier onder lees je enkele manieren waarop ook jij kunt verdienen aan NFT's. 

NFT's verhandelen

Je kunt verdienen aan NFT's door ze te kopen en met winst te verkopen. Pablo Rodriguez-Fraile, een kunstverzamelaar uit Miami, heeft in minder dan zes maanden meer dan 10.000 keer de oorspronkelijke prijs verdient aan een digitaal kunstwerk van Beeple! Alle NFT's zijn echter niet gelijk. Sommige zijn miljoenen waard, terwijl andere in wezen nutteloos zijn. Als verzamelaar moet je kritisch kijken naar een item hoe geld kan worden verdiend in een toekomstige wederverkoop. 

Verstandig is om te kijken wat de top buyers en top sellers kopen en verkopen. Door te kijken in welke NFT's volume zit kan ook jij verdienen door deze enorme prijsstijgingen. 

Een van de meest populaire plaatsen om nft te kopen en te verhandelen is Opensea.

Echter sommige mensen prefereren naar de exchange Binance aangezien dit vele malen makkelijker in gebruik is. Binance heeft wel minder aanbod in NFT's doe dus goed onderzoek over waar jij NFT's wilt verhandelen.  

Maak een NFT en verkoop deze

Ben jij een designer? Heb je creaties gemaakt waarmee je inkomsten wilt genereren? Verkoop deze als NFT's om de inkomsten te verhogen. U mag digitale producten produceren en verkopen als NFT's zonder lastige wetten. Van unieke digitale kunst, muziek, memes, video's, audiofragmenten, enz. Er is een New Yorker die geluiden van zijn scheten als NFT heeft verkocht! Je wordt alleen beperkt door je eigen creativiteit.

NFT-gaming

We leven in spannende tijden waarin je mag gamen om winst te maken. Op Blockchain gebaseerde spellen stellen ze je in staat om goederen in het spel te kopen en verkopen als NFT's. Ze behoren al tot de meest waardevolle verzamelobjecten die nu op de markt zijn. Er is meer dan $ 300.000 verzameld van een enkele cryptokat NFT. Onlangs zijn er meer games met goedkopere NFT's gelanceerd. Sommigen geven hun schatten zelfs gratis aan hun eerste paar spelers. 

NFT's staking

In crypto-termen verwijst staking naar de opslag van digitale activa als "stakes" en degenen die hun onderhoud willen behouden. In ruil daarvoor bieden ze je een deel van de prijs aan. Heb je onlangs een NFT aangekocht? Dan kan je deze staken voor meer rendement. 

Investeer in startups van NFT

Een laatste optie voor NFT's om indirect geld te genereren, is door te investeren in startup bedrijven zoals ToriAmsterdam. Als NFT's één ding hebben bewezen, is het geen snelle crypto-trend. In veel industrieën hebben ze talloze toepassingen die de wereld kunnen transformeren. Er zijn zoveel succesvolle NFT's die enorme vooruitgang laten zien op het gebied van cryptografie. Het zou indrukwekkend zijn om in hen te investeren nu ze op weg zijn naar een revolutionaire toekomst.

Naarmate grote whales meer geld in NFT's blijven investeren, worden ze steeds gebruikelijker. Momenteel kunnen gamen, handelen en het bouwen van NFT's het tempo bepalen, maar er zullen aanvullende methoden zijn om hiermee geld te genereren. Vergeet niet om uitgebreid te onderzoeken en verstandig te investeren in NFT startups. 

Conclusie 

Non-Fungible Tokens (NFT) zijn gegevenseenheden die zijn vastgelegd op een blockchain en zijn uniek en onverwisselbaar. Het is mogelijk om NFT's te verkopen voor cryptocurrency of fiatgeld met behulp van intelligente contracten. In 2020 was de totale NFT-omzet $ 250 miljoen, met een totale verkoopwaarde van $ 2 miljard. Het is dus wel duidelijk dat er toekomst is in deze markt en er voor iedereen wel een manier is om te profiteren hiervan. 

Weet je niet precies in welke NFT je het best kan investeren? Dan is ons premium abonnement misschien wel iets voor jou. In het premium kanaal delen onze analisten namelijk ook lange termijn investeringsobjecten in NFT. 

Ook interessant:

>