fbpx
Airdrops uitgelicht

Gratis crypto verdienen op Coinbase tot wel honderden dollars!

coinbase earn antwoorden

Gratis cryptocurrency verdienen via de quiz op Coinabse. Hoe dat moet en hoe je hier extra van profiteert & de antwoorden van de quiz vind je op deze pagina!

Gratis cryptocurrency

Coinbase heeft het programma ‘Coinbase Earn’ opgestart om mensen wat te leren over crypto in het algemeen en over de bepaalde altcoins die zij aanbieden. Dit is een leuke en leerzame manier om te beginnen met het leren over cryptocurrency. En het mooie is dat je er nog voor “betaald” krijgt ook. Ik heb sinds dat het programma begon al meer dan 300 dollar binnen gehaald via de truc die wordt uitgelegd verderop in deze post.

Dit is geheel kosteloos, je hoeft hiervoor geen geld te storten op Coinbase en iedereen boven de 18 kan dit doen. Stuur dit dus ook vooral door naar je opa, tante, broertje of ouders want voor elk persoon geldt dat hij of zij in eerste instantie makkelijk 50$ kan verdienen. Dit loopt fors op naarmate Coinbase telkens weer nieuwe quizzen lanceert en door het refferal programma dat beschikbaar gesteld wordt. Dit is GEEN piramide spel en is zeker de moeite waard om eens te lezen!

Hoe werk het?

In eerste instantie moet je een account aanmaken op Coinbase. Coinbase is in het kort een exchange waarop je cryptocurrency kan aanschaffen, houden en verkopen.

Nu je een account hebt kan je doormiddel van het kijken van een aantal korte video’s met een bijhorende quiz na elk goed antwoord gratis cryptocurrency verdienen. In de filmpjes zullen ze je wat vertellen over die desbetreffende munt waarna je een meerkeuze quiz krijgen met 4 antwoorden. Dit kan je doen op Earn pagina van Coinbase.

Heb je het antwoord goed? Dan krijg je betaald en kan je door naar de volgende video. Na het kijken van alle video’s en het beantwoorden van de vragen ben je klaar en zal de betreffende cryptovaluta direct in je wallet verschijnen. Deze cryptovaluta’s zijn ook direct opneembaar.

Het is momenteel helaas wel zo dat niet alle programma’s meteen beschikbaar zijn aangezien iedereen natuurlijk snel 50$ wilt verdienen. Voor het aanmelden van een quiz wordt je in de wachtrij geplaatst en kan je deelnemen wanneer je aan de beurt bent, deze wachtrijen duren overigens niet zo lang. Bij de laatste 2 nieuwe quizzen waar ik mij op heb ingeschreven kon ik de eerste al doen na 2 dagen en de tweede na 5 dagen.

Wil je voorrang hebben in de wachtrij? Schrijf je dan in via onderstaande link en je krijgt een update wanneer je aan de beurt bent.

GRATIS 50$ AAN XLM

www.coinbase.com/earn/stellar

GRATIS 50$ AAN EOS

www.coinbase.com/earn/eos

De XLM en EOS quizzen zijn de meest betaalde. Je krijgt namelijk met 4 correcte vragen 10$ gratis aan cryptocurrency in je wallet gestort (maar dat is nog lang niet alles!). Naast deze quizzen heb je nog ruim 5 andere quizzen zoals CELO of ZEC waarin je snel 6$ kan verdienen. Wil je de antwoorden hebben op de XLM en EOS quizzen? Lees dan verder!

Wanneer je veel meer gratis cryptocurrency uit deze quizzen wilt halen is het verstandig om dit ook aan bekenden van je te laten zien, of zelf een account aan te maken op je ouders of vriend zijn naam zodat je het bedrag meerdere keren voor jezelf kan binnenhalen. In totaal kan dit enkel met de quizzen al gemakkelijk oplopen tot ruim 50$ op 1 account.

Echter is er een refferal progam beschikbaar waardoor je veel meer dan het dubbele kan ophalen. Dit gaat als volgt: eerst maak jezelf een account aan waarop de quiz doorloopt. Na het doorlopen van een quiz kan je de refferal van de quiz met maximaal 4 ‘vrienden’ delen. Telkens wanneer een van jou vrienden de quiz doorloopt krijgen jullie beide 10$. Wanneer jijzelf deze ‘vriend’ bent op bijvoorbeeld je vaders of broers account komt het er dus op neer dat jij na het doorlopen van elke quiz 20$ verdient (10$ op je eigen account met de refferal en 10$ op je ‘vaders’ account, wat in feite ook jouw account is).

Op deze manier kan je honderden dollars aan gratis crypto binnenhalen. Heb je namelijk de 4 vrienden refferal van je eigen account gebruikt? Dan kan je door op een van de andere accounts die ook weer aan 4 vrienden mogen verdienen enz. Let er wel op dat wanneer je aan de beurt bent en een quiz gaat doorlopen je eerst op de refferal link drukt van je andere account. In tegen stelling tot hoe het normaal met refferal gaat, kan je hier pas gebruik maken van de refferal als je al bent ingelogd.

Stel dat jij in een gezin leeft van in totaal 5 mensen dan kan je 5 x 50$ verdienen door enkel de quizzen + nog eens 4x een refferal van 10$ wat neerkomt op totaal 290$ aan gratis cryptocurrency. 

Een quiz doorlopen duurt nog geen 2 minuten wanneer je de antwoorden gebruikt die onderaan te vinden zijn. Je hoeft namelijk het filmpje niet eerst af te kijken en dus kan je gelijk de antwoorden invullen. Op deze manier kan je grote bedragen in gratis cryptocurrency ophalen. 

Na het verdienen van de cryptocurrency kan je hier van alles mee doen. Zo kan je ze bijvoorbeeld versturen naar een exchange zoals Binance om mee te traden of je betaald de cryptocurrency uit naar euro’s op je bank. 

Antwoorden XLM Coinbase earn quiz

Om ervoor te zorgen dat jij de XLM en EOS quiz snel kan doorlopen hebben we alle antwoorden bij de juiste vraag opgeschreven.

Even tussendoor. We zouden het leuk vinden als je gratis deelneemt aan onze cryptocurrency chatroom met 350+ actieve leden die dagelijks over de cryptomarkt praten. Je kan de groep joinen door op deze link te drukken.

We beginnen met de XLM quiz (snel 10$ of 20$ met refferal)

Vraag 1: Wat is Stellar?

– Een gedecentraliseerd protocol dat de financiële infrastructuur van de wereld verenigt.

Vraag 2: Waarvoor worden Stellar lumens voor gebruikt?

– Faciliteren van goedkope universele betalingen.

Vraag 3: Waarom is Stellar geschikt voor het verzenden van geldovermakingen?

– Transacties zijn goedkoop, snel en wereldwijd.

Vraag 4: Waarom zouden banken en bedrijven Stellar moeten gebruiken?

– Om snel en effiecient tokens uit te geven, te wisselen en over te schrijven

Vraag 5: Hoe werkt het consensusprotocol van Stellar?

– Het is gebaseerd op de medewerking van vertrouwde nodes om transacties te bevestigen

Antwoorden EOS Coinbase earn quiz

(snel 10$ of 20$ met refferal)

Vraag 1: Wat is EOSIO?

– Een blokketen-protocol voor snell, schaalbare applicaties

Vraag 2: Wat is het consensusmodel van EOSIO?

– Gedelegeerde proof of stake

Vraag 3:Wat is een belangrijk kenmerk van EOS?

– Snelle gratis overschrijvingen

Vraag 4: Hoe verkrijgt u CPU- en NET-resources op EOS?

– EOS-Tokens staken

Vraag 5: Wat is een EOSIO-functie die ontwikkelaars vaak waardevol vinden?

– Slimme contracten met mogelijkheid tot upgraden

Antwoorden CELO & COMP Coinbase earn quiz

XLM en EOS zijn niet de enige quizzen waar gratis cryptocurrency voor wordt gegeven. Hieronder vindt je de antwoorden van de CELO en COMP quiz die nu nog beschikbaar zijn:

CELO (snel 6$)

Antwoord vraag 1: ‘bij het toegangelijk maken van cryptocurrency op mobiele telefoons’

Antwoord vraag 2: ‘staken, overheid’

Antwoord vraag 3: ‘Bij het gebruik maken van de Valora mobiele app’

COMP (snel 9$)

Antwoord vraag 1: ‘rente verdienen op je cryptocurrency’

Antwoord vraag 2: ‘Crypto asset inleveren als onderpand’

Antwoord vraag 3: ‘COMP token holders’

Antwoorden MAKER Coinbase earn quiz

Vraag 1: MKR & Dai

Vraag 2: MKR Houders

Vraag 3: Een crypto portemonnee en onderpand

Slotwoord

Ik hoop dat jullie wat aan dit artikel hebben gehad. Doe wat leuks met je gratis crypto, bijvoorbeeld een maand gratis traden op afstand met onze analisten of investeren in een altcoin uit onze HODL portfolio!

Wees vrij om dit te delen met wie je wil, de meeste mensen kunnen in deze tijd wel een extraatje gebruiken.

Hebben we je interesse gewekt en wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij ons? Wil je meer leren over crypto? Heb je interesse in geautomatiseerd handelen(d.w.z. dat wij op afstand voor jou traden op Binance, terwijl jij je tijd besteedt aan iets anders!)? Wil je klein beginnen of weet je niet waar je moet beginnen tussen de inmiddels 6578 verschillende cryptocurrencies? Dan is onze Hodl portfolio misschien wel wat voor jou!

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy