fbpx

In de 1 na laatste analyse is te lezen dat Bitcoin terug zou gaan nar $9500. Hoe nu verder?

Op foto (1) kan je zien dat Bitcoin na de fake-out is terug gekomen in de ascending triangle en hier de open GAP op $9500 heeft gevult. 

Nu de koers weer in dit patroon beweegt is de kans groter op een verdere stijging richting $10000 aan de bovenkant van dit patroon dan een verdere daling. Welke targets moeten we in de gaten houden? 

 

Weerstand op $9850

Op foto (2 onder) hebben wij een weerstandslijn uitgetekend die ligt op $9850. Zodra de koers inderdaad weer richting de bovenkant van de patroon beweegt op cirka $10000, zal het een kleine pullback krijgen op de horizontale weerstand op $9850. Dit is te kenmerken op de foto als kleine lokale weerstand. 

Zo’n weerstand laat de koers meestal niet helemaal terugzakken maar geeft de stijgende lijn meestal wel een kleine pullback. 

Breekt de koers vervolgens deze weerstand dan kan het zijn weg naar de bovenkant van dit patroon vervolgen. De eerst volgende grote weerstand daarboven ligt op $10450. De koers heeft al meerdere keren in de afgelopen maanden een retrace op dit level gehad. Ook nu zal hier een (grote) weerstand komen.

BONUS exacte koerslijn!

Alles samengevat kan de koers op de onderstaande foto (3) precies op deze manier bewegen.

1: een stijging door richting de lokale weerstand.

2: een kleine pullback naar de onderkant van het ascending triangle patroon

3: een verder stijging richting de bovenkant van dit patroon en vervolgens een grote weerstand op $10450.

Wat je hier als stop loss kan gebruiken is $9250 net onder het ascending triangle patroon. Mocht de koers namelijk weer uit dit patroon breken? Dan is de kans groot dat we verder naar beneden zakken en willen wij onze long positie zo snel mogelijk sluiten.

Alle instapmomenten kopieren van ervaren crypto daytraders? Probeer onze premium 7 dagen gratis uit!

Disclaimer: CryptoTargets biedt geen beleggingsadvies. Onze analyses zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Andere analyses