Elon Musk: ‘Only a fool’ zou alternatieve investeringsmogelijkheden negeren

Nu de reële rentetarieven negatief zijn, gelooft Tesla's CEO Elon Musk dat "alleen een dwaas" alternatieve investeringsmogelijkheden zou negeren.

Op 19 februari reageerde Musk op opmerkingen van Binance CEO Changepeng Zhao aan Bloomberg, waarin CZ zijn verbazing uitte over de uitspraken van de Tesla-manager over Dogecoin.

Tesla mede-oprichter en hypothetische Dogecoin CEO Elon Musk beweerde dat "alleen een dwaas" niet zou zoeken naar alternatieve investeringen voor fiat valuta, dit gezien de huidige rentetarieven van vandaag.

Tijdens het interview suggereerde CZ dat Tesla's recente beslissing om $ 1,5 miljard of 7,7% van zijn schatkist in Bitcoin ( BTC ) te investeren , waarschijnlijk de diepe steun van Musk voor Bitcoin aantoonde.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!


Op Twitter zei Musk:

“Tesla's actie weerspiegelt niet direct mijn mening. Het hebben van bitcoin, wat gewoon een minder domme vorm van liquiditeit is dan contant geld, is avontuurlijk genoeg voor een S&P500-bedrijf. "

In reactie op de insinuatie van Musk dat hij persoonlijk DOGE hoger acht dan BTC, zei Blockstream CSO Samson Mow : "Je bent gewoon verdrietig dat je niet eerder hebt gekocht."

Musk beweerde echter ook dat het dwaas zou zijn om niet op zoek te gaan naar alternatieve investeringen terwijl "fiat-valuta een negatieve reële rente heeft".

“Als fiatvaluta een negatieve reële rente heeft, zou alleen een dwaas niet ergens anders zoeken. Bitcoin is bijna net zo bs als fiatgeld. Het sleutelwoord is 'bijna'. "

De gemoederen rond Bitcoin en de uitspraken van Musk houdt de cryptowereld al lange tijd in zijn greep. Houd het laatste nieuws over Musk en zijn relatie met Bitcoin scherp in de gaten op onze website!

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Plaats een reactie