DOGE wordt nu ondersteund bij 1.800 geldautomaten in 45 Amerikaanse staten

De beroemde meme-crypto Dogecoin (DOGE) is nu toegankelijk via 1.800 geldautomaten in de Verenigde Staten.

Toonaangevende Bitcoin ATM-provider Coinflip kondigde de ondersteuning voor Dogecoin aan op 1 maart, waarbij de CEO en mede-oprichter van het bedrijf, Daniel Polotsky, de verhuizing toeschrijft aan DOGE's recente 'populariteit en recente massale acceptatie'.

Op 4 februari steeg de prijs van de cryptocurrency met 25% binnen enkele minuten nadat Tesla en SpaceX-oprichter Elon Musk een raket naar de maan hadden gepost en in de commentaren 'Doge' toevoegden.

Twee dagen later zette de op een na rijkste man ter wereld zijn Doge-shill voort en plaatste hij een enquête waarin werd gevraagd of Dogecoin de toekomstige valuta van de aarde zal zijn - waarop 71,3% van de 2,4 miljoen respondenten ja zei.

NBA Dallas Mavericks-eigenaar Mark Cuban sloot zich op 8 februari aan bij het gesprek en vertelde Forbes dat de aandacht die de meme-munt krijgt "geen slechte uitstraling" is voor de industrie.

DOGE geeft je een grotere kans om te winnen dan een loterijticket, terwijl je tegelijkertijd de economie van vraag en aanbod leert en mensen kennis laat maken met crypto-beweringen," zei Cuban. "Ik vind het echt geweldig omdat het de goedkoopste economische onderwijstool is die er is en tegelijkertijd entertaint."

Binnen de eerste twee weken van februari steeg de prijs van de cryptocurrency met bijna 200% van $ 0,03 tot slechts $ 0,09. Sindsdien is het langzaam geconsolideerd in de buurt van $ 0,05.

Sommige gebruikers speculeren dat de prijsstijging van Dogecoin niet helemaal organisch was, met een prijspomp van 85% die optrad van de Reddit-groep / WallStreetBets nadat de GameStop-saga was gestopt. Een paar dagen later, op 1 februari, vertelde Kiss-frontman Gene Simmons Twitter-gebruikers dat hij onder andere de crypto zal kopen, wat resulteert in een extra prijsstijging van 40% over een periode van 24 uur.

Coinflip heeft de afgelopen 12 maanden een astronomische groei van de vraag gezien, met een omzet die jaar op jaar meer dan verdrievoudigde, aangezien het bedrijf sinds januari 2020 zijn aantal geldautomaten verhoogde van 441 naar ongeveer 1.800. Coinflip-geldautomaten zijn geïnstalleerd in 45 van de Verenigde Staten ' 50 staten.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Plaats een reactie