fbpx
Analyses

Deze altcoins moet jij in de gaten houden (korte termijn)!

De markt trekt bullish aan en de altcoins hebben al een mooie stijging laten zien. Deze altcoins moet jij in de gaten houden voor een grotere pump!

Altcoin nummer 1: TRB

TRB heeft in het eerste groene vakje op de 4 uren timeframe een paar bullish candles laten zien. Zo zien we onder andere een ‘engulfing candle’ aan het begin van deze trend gevolgd door het bekende ‘three white soldiers’ patroon.

Daarnaast zien we een duidelijke kruising in de Moving average lijnen wat er samen voor kan gaan zorgen dat de cryptomunt TRB nog een grotere stijging gaat maken.

Altcoin nummer 2: KAVA

Kava breekt door het keylevel van $2 en doet dit ook met een kruising in de Moving average lijnen wat aangeeft dat een run op de korte termijn onvermijdelijk is.

in de eerste groene box zie je dat de cryptomunt Kava exact hetzelfde deed en een stijging maakte van 20%. Wat we daar zagen was een kruising van de Moving average lijnen pas na het breken van keylevel $2.

In dit geval zijn de Moving average lijnen al gekruist vóórdat het keylevel $2 doorbrak. Dit geeft een sterke trend aan en laat zien dat Kava door wilt stijgen naar zijn voormalige hoogte punt op $2,4390.

Altcoin nummer 3: MKR

Cryptomunt MKR heeft ook een belangrijke weerstand op $530 doorbroken en werd flink ingekocht op de bodem (groene box).

Met een bullish candle in de afgelopen 4 uur kan MKR zomaar doorstijgen naar de volgende twee weerstanden,

1: weerstand $530 op een stijging van 3%

2: weerstand $570 op een stijging van 7%

>> Praat mee in onze Telegramgroep <<

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy