fbpx

Bij deze altcoins verwachten wij minimaal een stijging van 50%.

De afgelopen dagen analyseren we veel altcoins stuk voor stuk die ready zijn voor een break-out. In deze update stellen we meerdere altcoins samen die allemaal zeer goedkoop zijn en een mooie instapmogelijkheid geven voor de volgende bullrun. Let op: dit zijn geen targets voor de korte termijn, maar zodra er een bullrun komt wil jij deze altcoins zeker in je portfolio hebben. We sorteren zorgvuldig alleen de altcoins die op een van hun laagste punten ooit staan zodat het risico minder wordt en de ROI hoger. (Return Of Investment).

1: Algorand

Alogrand hebben we dieper besproken in een analyse begin deze week. Hier hebben we verschillende targets van vrijgegeven waarvan de eerste al behaald is op een 5,67% winst. Algorand is uit een van zijn laagste punten ooit gebroken en ziet een groene weg voor zich. Tijdens de vorige korte bullrun steeg Algorand maar liefst 104% en liet daarna een daling zien van 61% naar een van zijn laagste punten ooit. Algorand is zeker een altcoin die je in jouw portfolio moet hebben tijdens de volgende bullrun want ook nu verwachten we een stijging van 104% naar de volgende major weerstandslijn (bovenste paarse doorzichtige lijn).

Nog geen account op Binance om te traden en beleggen in cryptocurrencies? Maak die dan hier aan met 20% korting op al je fees!

2: Bitcoin diamond

Bitcoin Diamond is een altcoin die houdt van pieken en dalen. Zodra deze begint te stijgen lijkt hij wel rechtstreeks naar de maan te willen gaan, maar aan de andere kant wilt hij dan net zo snel en graag weer teug. Wat we kunnen concluderen is dat Bitcoin Diamond zeker de moeite waard is om in de portfolio te hebben omdat de targets hiervan op ruim 50% + liggen op de eerst volgende major weerstandslijn. Dit komt neer op precies 9000 satoshis. Let er wel op dat als je Bitcoin Diamond koopt, je een automatische verkooporder plaatst. Dit omdat Bitcoin Diamond dus erg gevoelig is. Het zou zonde zijn als het snel met 50% stijgt en jij niet op tijd bent om het te verkopen.

3: Litecoin

Wie had dat gedacht.. de vergeten altcoin Litecoin doet ook nog mee! Nog steeds is Litecoin nummer 7 grootste altcoin ter wereld met een market-cap van maar liefst bijna 3 miljard! Toch heeft niemand het meer over Litecoin en lijkt het nu puur een tradingsmunt te zijn zonder geweldig achterliggend doel om crypto in de wereld groot te maken. Niet erg.. zolang we kunnen profiteren van Litecoin in een bullrun dan mag Litecoin van mij part zolang blijven als hij wilt. Op de foto van Litecoin zien we dat de daily koers een perfecte bounce heeft gemaakt op de onderste lichtpaarse lijn. Ook dit laat zien dat de altcoin klaar is voor een verdere stijging richting de eerste major weerstandslijn op 0,007 BTC met een stijging van 51% +. Mocht de bullrun groot uitpakken zoals in midden 2019, dan kunnen we targets zien op de volgende weerstandslijn op 135%+.

4: Qtum

Qtum laat al tekenen zien van een aanstaande flinke stijging zonder bullrun. De koers heeft namelijk een mooie daily close gemaakt boven de 50 daily MA indicator (Moving Average blauwe lijn). Dit is vaak een teken om óók boven de 100 daily MA te bewegen (gele lijn). Dit zal betekenen dat er nog een stijging van ruim 18% staat te wachten. Komen we in een altcoin bullrun? Dan beweegt de koers waarschijnlijk naar de eerste grote weerstandslijn op een stijging van 49% alvorens het naar de major weerstandslijn kan gaan op een stijging van ruim 88%.

– Aanbevolen door de redactie –

Nog geen account op de grootste en snelst groeiende exchange van de wereld? Ontvang dan nu 20% korting op al je trading fees bij aanmelding. Binance is momenteel met 15 miljoen gebruikers wereldwijd de meest betrouwbare en goedkoopste exchange van de wereld! Binance biedt als een van de weinige de mogelijkheid om te handelen in futures (hefbomen) en om mee te doen aan saving pools die, in tegen stelling tot een bank, maar liefst tot 4% rente geven over je cryptocurrencies. Verder kan je op Binance voor langere termijn investeren en de cryptocurrencies veilig in de ingebouwde wallet op je account bewaren of, voor korte termijn investeren en je winst direct veilig stellen door deze te transformeren naar euro of usdt. Binance bewijst zich keer op keer als de beste exchange ter wereld en vanzelfsprekend handelen wij hier dus zelf ook op. Maak nu uw account aan met maar liefst 20% life-time korting en geniet van alle voordelen die Binance te bieden heeft!

Disclaimer: CryptoTargets biedt geen beleggingsadvies. Onze analyses zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Andere analyses 

GAP gevult, stijgt BTC door naar $10400?

GAP gevult, stijgt BTC door naar $10400?

facebookinstagramIn de 1 na laatste analyse is te lezen dat Bitcoin terug zou gaan nar $9500. Hoe nu verder? Op foto (1) kan je zien dat Bitcoin na de fake-out is terug gekomen in de ascending triangle en hier de open GAP op $9500 heeft gevult.  Nu de koers weer in...

Lees meer
zakt XVG 23% de komende dagen?

zakt XVG 23% de komende dagen?

facebookinstagramXVG steeg de afgelopen dagen maar liefst 168%! Tijd voor een retrace? Op foto (1) kan je zien dat XVG tegenover Bitcoin de afgelopen dagen maar liefst 168% is gestegen. XVG was een van de achterblijvers die dit jaar nog niet was gestegen in tegen...

Lees meer
Stijgt Bitcoin terug naar $9500?

Stijgt Bitcoin terug naar $9500?

facebookinstagramBitcoin valt uit de ascending triangle! Daling naar $8500? Nadat de koers weer eens 3 dagen lang zijwaarts heeft bewogen is Bitcoin nu gezakt onder het ascending triangle patroon. Zakt de koers vanaf hier verder of vult het eerst nog de futures gap op...

Lees meer
De vergeten cryptomunt Ravencoin

De vergeten cryptomunt Ravencoin

facebookinstagramEen cryptomunt die alleen stijgt tijdens BTC dominance dumps De cryptomunt Ravencoin staat op een van zijn laagste punten ooit. Vanaf het begin van de corona uitbraak heeft de munt een daling ingezet van maar liefst 52% tot vandaag. In de tussentijd...

Lees meer