fbpx
Analyses uitgelicht

Deze altcoin MOET je in de gaten houden!

94% is deze cryptovaluta gedaald na zijn listing op Binance futures. Na een lange downtrend laat de cryptovaluta nu een aantal reversal movements zien wat ervoor kan zorgen dat deze crypto een stijging kan gaan maken van 100% of hoger.

We hebben het over de cryptovaluta FLM die te traden is op Binance futures. Na zijn listing met een waarde van $4,50 (nieuwkomst op de exchange) werd hij gelijk gedumpt in een downtrend richting $0,24 cent. Nu de markt aantrekt laat FLM mooie reversal patronen zien.

Dubbele bodem

Ten eerste laat de cryptovaluta een dubbele bodem zien. Dit is vooral na een downtrend een bullish teken. Het betekent namelijk dat er meer kopers bijkomen of dat de verkopers hun FLM weer inkopen. De prijs weet bij de tweede bounce niet onder het laagste punt te komen waardoor de prijs automatisch wordt opgekocht en er een dubbele bodem ontstaat.

Bullish divergence

Voordat er een dubbele bodem kwam liet de koers een bullish divergence zien. De koers zelf maakte een lower low maar de momentum indicator RSI liet een higher low zien (groene lijnen). Ook dit is een teken dat er meer volume op de koers komt en dat er aan het einde van deze downtrend meer kopers bijkomen.

Kruising moving averages

Als derde zien we voor het eerst op deze koers een kruising is de moving averages. Deze lijnen geven een mogelijke omkeer in de trend aan en zijn na de listing van de cryptovaluta nog nooit gekruist aangezien het alleen nog meer in een downtrend heeft bewogen.

Op de foto zien we dat de blauwe moving average boven de gele is gekomen wat een potentiële uptrend aankondigt. Meestal wanneer deze lijnen voor het eerst op een koers kruisen brengt dat veel volatiliteit met zich mee en kan dit de prijs hard laten stijgen. Vooral nu, aangezien we niet alleen een kruising in de moving averages zien maar ook nog 2 andere bullish aspecten zoals hier boven benoemd.

Profits

Wanneer we de fibonacci retracement indicator uittrekken over de koers kunnen we wederom zien dat de prijs hard kan gaan stijgen. In eerste instantie is een retrace naar het 0.236 level van deze indicator mogelijk, dit is een stijging van 60%. Hier ligt ook gelijk een van de eerste ‘grotere’ weerstanden.

Weet FLM hierin te slagen? Dan kan het doorstijgen naar het volgende level (0.382) van de fibonacci retracement op een stijging van 100%.

Mocht de cryptovaluta naar de golden pocket bewegen van de fibonacci (gebeurt vaak na een daling) dan kunnen we een stijging verwachten van maar liefst 140%!.

>> Praat mee in onze crypto chatroom <<

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy