fbpx

Een cryptomunt die alleen stijgt tijdens BTC dominance dumps

De cryptomunt Ravencoin staat op een van zijn laagste punten ooit. Vanaf het begin van de corona uitbraak heeft de munt een daling ingezet van maar liefst 52% tot vandaag. In de tussentijd heeft de koers weinig support levels laten zien, dus is het nu tijd om in te spelen op een stijging? Een normale stijging kunnen we verwachten naar de 50 daily moving average indicator (50 MA). Fotot (1) Dit is de dalende blauwe lijn die vaak dient als target voor traders en investeerders. Nu we op een van de laagste punten ooit bewegen maar de economie zelf weer aantrekt, is de kans groot dat we in eerste instantie terug gaan naar de 50 MA indicator op een stijging van zo’n 10%. Maar een verdere stijging is mogelijk. Bekijk foto (2). 

Zorgt de BTC dominance voor een verdere stijging?

Foto (2). Op de BTC dominance chart (een chart die laat zien hoeveel er in Bitcoin getrade wordt in verhouding tot altcoins) zien we dat de koers door een support lijn in gebroken (onder de gele omhooglopende lijn). Deze trigger doet veel investeerders en daytraders hun Bitcoin verkopen. Vervolgens stappen ze tijdelijk over in altcoins waardoor er een, vaak korte, altcoin run komt. Op foto (1) zie je 3 uitstekende toppen die alle drie een zelfde gebeurtenis laten zien. In alle drie de gevallen steeg Ravencoin gemiddeld maar liefst 45%. Mocht de BTC dominance chart dus een verdere drop krijgen, is het erg waarschijnlijk dat Ravencoin eerst de MA 50 aantikt op + 10% en vervolgens, na verdere daling op de BTC dominance chart, doorgaat richting targets zoals 40/45% + op 290 satoshis. 

Nog geen account op Binance om te traden? Maak die dan hier aan met 20% korting op al je fees!

 

Wil je alle zelfde investeringen maken als die van ervaren cryptotraders ? Bekijk dan onze website via onderstaande knop. 7 dagen volledig gratis!

Disclaimer: CryptoTargets biedt geen beleggingsadvies. Onze analyses zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.