De top 3 geheimen van de beste crypto traders

De best betaalde carrière is wellicht het handelen op exchanges al moet er wel gezegd worden dat dit een zeer complex beroep is. 85% van alle handelaren zullen hierin falen, om succesvol te kunnen handelen heeft men niks aan geluk en/of directe manipulatie. Dit beroep vergt enorm veel discipline en doorzettingsvermogen, hier hebben wij het wel eens vaker over maar het is natuurlijk ook van groot belang.

Tuurlijk zijn er uitdaging en vergt het veel studie wanneer we het hebben over het bestuderen van de markt en de psychologie erachter, tevens zijn er een aantal basis richtlijnen welke gerespecteerd dienen te worden om op de lange termijn succes te behalen.

De psychologische factor

Om succesvol te worden in deze markt is absolute controle over u emoties noodzakelijk, u zult vrijwel moeten handelen als een machine. Ook al zijn uw analytische vaardigheden nog zo goed, zodra de emoties de overhand gaan spelen zult u hoe dan ook over de lange termijn falen. Het is belangrijk om orders te plaatsen gebaseerd op goede analyse, feiten en eventuele gebeurtenissen, hierin zullen ook patronen te herkennen zijn. Doet u dit niet dan zal de markt zijn gang gaan waarbij goede kansen verloren gaan.

Ieder mens kent emoties zoals enthousiasme, hebzucht, zenuwen en woede. Dit zijn allemaal aspecten welke onze strategie volledig teniet doen. Het is dus ook beter om bepaalde orders vooruit te plannen gebaseerd wat we hierboven al hebben beschreven om op deze manier de markt een tijdje te kunnen vergeten terwijl de orders automatisch gemaakt gaan worden zonder dat bepaalde emoties de overhand gaan spelen.

ONTVANG 20% KORTING OP AL JE FEES BIJ BINANCE!

Toewijding en hard werken

We hebben het al eens eerder uitgelegd, het behalen van succes heeft te maken de uren die u bereidt bent te spenderen aan analyse en bestuderen van candle patronen. Na verloop van tijd ontwikkelt u een gevoel voor de markt waarmee u in staat bent op precies te bepalen welk moment een goede kans biedt om orders te plaatsen en/of het wellicht een goed idee is om juist een order te sluiten. Sommige handelaren zeggen ook vaak dat de tijd dat u spendeert aan de markt belangrijker is dan de daadwerkelijke orders die u plaatst, na verloop van tijd word u hoe dan ook beter in uw vak.

Tuurlijk zijn er alternatieven om winstgevend te kunnen handelen op de markt zonder dat het grondige kennis van u vraagt zoals het abonneren op handelssignalen, deze service providers zijn over het algemeen niet verkeerd om gebruik van te maken. Maar wij zijn ook van mening zodra u bijvoorbeeld dit soort diensten bij CryptoTargets Premium afneemt, dat wij er waarde aan hechten dat u zelf ook tijd spendeert om hierover kennis te vergaren zodat u in de toekomst ook op een succesvolle manier op uw eigen benen kunt staan in deze markt. Het is natuurlijk nooit handig om uw eigen capaciteiten te onderschatten, hiervoor bieden wij ook diverse cursussen om deze kennis op te kunnen doen.

Ga nooit het strijdveld op zonder een plan

Ook al bent u nog zo goed omtrent het identificeren van diverse kansen op de markt, hier heeft u helemaal niks aan als u zich niet houd aan een vooraf opgezet handelsplan. Een rationeel risicobeheer en parameters is noodzakelijk, deze dient u ten alle tijden op te volgen. Op het moment dat u in staat bent om uw eigen instructies op te volgen. Tevens helpen handelsplannen ook om niet teveel actief te zijn op de markt, we moeten in staat zijn om een bepaalde hoeveelheid orders per dag te positioneren en het daarbij laten.

Hier horen natuurlijk schema’s om te profiteren van hoge volume niveaus welke gebaseerd zijn op beschikbare paren, tools zoals handelstips bots en natuurlijk indicatoren helpen ons alleen zodra we beslissingen in twijfel trekken welke we dan beoordelen of dit de beste manier is om een bepaalde order te plaatsen of niet. Op het moment dat we al deze aspecten beheren word het handelen op de markt routinematig en geloof het of niet, dit alles word dan net zo eenvoudig als al uw andere dagelijkse taken.

Tuurlijk moet u zich ervan bewust zijn dat geen enkele handelaar een trackrecord heeft van 100%, dit is ook totaal niet realistisch. Maar zolang we de basis regels blijven hanteren dan mag u ervan uit gaan dat de winsten groter zullen zijn dan de verliezen, uiteraard bestaan er uitzonderingen zoals een black swan event welke op zich ook gouden kansen biedt.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Plaats een reactie