fbpx

Bitcoin en 100+ andere cyptovalut kopen

makkelijk en veilig via IDEAL

Cryptovaluta aanbieders

Bitcoin of andere cyptovaluta kopen, iedereen wilt een graantje meepikken met de hoge volatiliteit van de cyptomarkt. Waar het in 2017 nog vrij lastig was om cryptovaluta aan te schaffen en deze veilig te kunnen bewaren, is dat fors veranderd door de jaren heen. Er zijn namelijk meerdere Nederlandse crypto bedrijven die het aankopen van cryptocurrency makkelijk maken middels IDEAL. Op deze pagina vindt je alle informatie over hoe en waar je jouw eerste cryptovaluta kan aanschaffen en waar je op moet letten bij aankoop.

Direct naar Bitvavo ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

➤ IDEAL

➤ CRYPTO INVESTEREN/TRADEN

➤ VEILIG 

➤ DIGITALE PORTEMONNEE

➤ GOEDKOOP VOOR INVESTEREN

➤ PROFESSIONEEL TEAM

Direct naar Bitcoinmeester ⭐ ⭐

➤ IDEAL

➤ CRYPTO INVESTEREN

➤ VEILIG 

➤ DIGITALE PORTEMONNEE

➤ GOEDKOOP

➤ PROFESSIONEEL TEAM

Direct naar Binance ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

➤ CREDITCARD

➤ CRYPTO TRADEN/INVESTEREN

➤ VEILIG 

➤ DIGITALE PORTEMONNEE

➤ GOEDKOOPSTE

➤ PROFESSIONEEL TEAM

➤ GROOTSTE AANBOD

➤ BUITEN EUROPA

Waar moet je op letten?

Je moet jezelf ten eerste de vraag stellen of je Bitcoin/ andere cryptovaluta wilt investeren of traden. Hier zit namelijk een groot verschil in. Wanneer je in cryptovaluta investeert, koop je deze namelijk voor de langere termijn op de hoop dat ze meer waard worden. Wanneer de aangekochte cryptovaluta meer waard is geworden verkoop je deze weer terug met winst in euro’s. Ten opzichte van het investeren in cyptocurrency ben je met het traden veel meer actief bezig met het aan en verkopen van jouw aangekochte cryptovaluta om juist op korte termijn leukere winsten te kunnen behalen. In beide gevallen moet je op volgende punten letten.

➤ Veilgie website transacties met aankopen middels ceditcard?(SSL verbinding)

➤ Betrouwbaar team achter het bedrijf?

➤ Snelle uitbetaling (of terug betaling) van cryptovaluta?

➤ Online portemonnee inbegrepen op de website?

➤ Wat betaal je aan transactiekosten? 

Bij de bovenstaande crypto bedrijven hebben wij al deze wensen zorgvuldig geselecteerd.

Wat kan ik met de cryptovaluta na aankoop?

 

Cryptovaluta aanschaffen op een Bitvavo of Bitcoinmeester kan dus makkelijk middels IDEAL. De aangekochte cyptocurrencies kan je hierna ook veilig opslaan op je persoonlijke account. Je logt in op de website en je ziet daar jouw persoonlijke online wallet met de aangekochte cryptovaluta’s. Jouw persoonlijke account kan je goed beveiligen met 2-staps verificatie en bijvoorbeeld een SMS naar je telefoonnummer tijdens het inloggen.

Nadat je cryptovaluta hebt aangekocht op een van de Nederlandse crypto brokers , kan je hiermee deze dus investeren voor de lange termijn of  actief traden. Je kan de munten direct verzenden naar een Ledger of gedownloade online wallet op je computer of laptop om deze hier vervolgens veilig vast te houden. Een ledger kan je vergelijken met een USB-stick waarop alleen cryptovaluta kan worden geplaatst.

Maar met de gekochte cryptovaluta kan je dus ook actief traden. Wat veel traders doen is cryptovaluta aanschaffen middels IDEAL op een van de Nederlandse brokers en deze vervolgens laten versturen naar hun Binance account om mee te kunnen traden. Ook op Binance heb je namelijk een persoonlijke veilige online wallet. Op deze manier vermijden zij de aankoop middels een creditcard en kiezen zij voor een kleine omweg om cryptovaluta makkelijk met IDEAL te kunnen aanschaffen.

 

Waarom zou ik Bitcoin kopen?

volatiliteit

Met de hoge volatiliteit kan je op de cryptomarkt jouw vermogen snel laten groeien. 

Beste investering in decennia

Cryptovaluta is uitgeroepen tot de beste investering in de afgelopen decennia. De resultaten spreken voorzich. 

Onafhankelijk

Omdat vooral Bitcoin 100% onafhankelijk is, is Bitcoin daarom ook een mooie investering in de huidige tijd waarin wij leven. Er komen steeds meer machthebbers bij op deze wereld die het bepalen voor de rest. Met Bitcoin koop je iets wat 100% onafhankelijk is. Erg uniek dus.

Eigen baas

Met een stukje cryptovaluta beheer je 100% je eigen vermogen. 

Direct naar Bitvavo ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

➤ IDEAL

➤ CRYPTO INVESTEREN/TRADEN

➤ VEILIG 

➤ DIGITALE PORTEMONNEE

➤ GOEDKOOP VOOR INVESTEREN

➤ PROFESSIONEEL TEAM

Direct naar Bitcoinmeester ⭐ ⭐

➤ IDEAL

➤ CRYPTO INVESTEREN

➤ VEILIG 

➤ DIGITALE PORTEMONNEE

➤ GOEDKOOP

➤ PROFESSIONEEL TEAM

Direct naar Binance ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

➤ CREDITCARD

➤ CRYPTO TRADEN

➤ VEILIG 

➤ DIGITALE PORTEMONNEE

➤ GOEDKOOP

➤ PROFESSIONEEL TEAM

➤ GROOTSTE AANBOD

➤ BUITEN EUROPA

Direct winstgevend in crypto investeren/handelen

 

De analisten van CryptoTargets helpen jou graag opweg met een direct winstgevende start in de wonderlijke wereld van cryptovaluta.

Met CryptoTargets premium ontvang je namelijk exact dezelfde instapmomenten als die van ervaren cryptotraders (lange EN korte termijn). Zo investeer je direct in de juiste cryptovaluta!

Ontvang makkelijke instructies/filmpjes over het plaatsen van orders op de trade exchange Binance en leer van dagelijkse markt updates.

Probeer CryptoTargets 7 dagen volledig gratis & vrijblijvend uit.