fbpx

Ons succes is uw succes

CryptoTargets is een geavanceerd kopieer handelsplatform dat het proces van winst maken op de cryptomarkt eenvoudig en efficiënt maakt

Over ons

✔ Handelsideeën in realtime voor de meest winstgevende markt

✔ Een team van 3 ervaren analisten

✔ De meest geavanceerde trading bot 

✔ 13 jaar trade ervaring 

✔ 500+ traders geholpen 

✔ Een geverifieerde onderneming

✔ Betrouwbare informatie 

✔ Reële prijzen 

Kwaliteit over kwantiteit

Er wordt een diepgaande analyse gemaakt over elk signaal dat wordt geopend. Dit betekent dat wij met alle zorgvuldigheid kwaliteit boven kwantiteit willen behouden. Omdat het onmogelijk is en wettelijk gezien niet mag, kunnen wij natuurlijk niet garanderen dat er 100% altijd winst gemaakt wordt. Wel kunnen we u garanderen dat elk signaal dat wordt geplaatst een door een professionele analist geanalyseerd instapmoment is.

Het ‘snelle’ geld in financiële markten bestaat simpelweg ook niet. De reden dat de 1% winstgevende investeerders en traders kunnen leven van de rendementen die zij binnen halen, is omdat zij zorgen voor een consistente inkomstenbron en niet streven naar het snelle geld. Een consistente investering, een consistente uitbetaling en een consistente leverage neming zorgt er samen voor met het perfect geanalyseerde instapmoment dat u uiteindelijk meerdere procenten rendement behaalt en u hieruit een grote en krachtige inkomstenbron kunt genereren. Dit gebeurt dus allemaal automatisch zonder benodige ervaring. Laat de analisten voor u werken en geniet van het feit dat u kunt profiteren van andermans kennis. 

 

%

Succes-rate van onze analisten over leverage signalen

%

Succes-rate van onze analisten over de spot signalen

Traders die gebruik hebben gemaakt van onze service

Ons doel is en zal altijd zijn om:

✔ Gekwalificeerde technische & fundamentele inkoopmomenten aan te bieden in een stijgende maar ook dalende markt

✔ Beginners als zowel ervaren te coachen om MET ons een extra inkomstenbron te behouden

✔ Winstgevend crypto traden op de grootste crypto beurs toegankelijk te maken voor iedereen door onze automated trading en 13+ jaar markt ervaring

Ons succes is uw succes

Hoe komen we aan deze slogan? De mogelijkheid dat u hetzelfde kan doen als de analisten van CryptoTarget is omdat het nooit niks ten nadele zal zijn van hun omzet. Dit is anders dan in andere markten, in andere markten zal u namelijk als snel een concurrent worden wanneer u hetzelfde doet. Dat u dus instapmomenten kopieert zal nooit ten koste gaan van hun succes. Op deze manier kan CryptoTargets een grote steun bijdragen aan de groei van de cryptocurrency mogelijkheden en algemene kennis in Nederland voor een reële prijs.

De prijzen die wij hanteren zijn namelijk gebaseerd op de software die wij gebruiken, onze marktervaring & kennis en tijd die wij kwijt zijn aan support of 1 op 1 hulp. De analisten brengen nooit extra kosten in rekening voor de hoeveelheid signalen die wij analyseren of bijhouden via de software. Dit is namelijk het werk dat zij fulltime doen en al betaald wordt door de rendementen die zij omzetten in de markt. Dat is de efficiëntie die CryptoTargets biedt, ons succes is uw succes.

Sluit u aan bij CryptoTargets en probeer de eerste maand uit met 50% korting!

Naar prijzen