fbpx

Crypto traden op hoog niveau

Breng uw inkomen naar een hoger level middels crypto traden. Kopieer automatisch dezelfde handelingen van het analisten team van CryptoTargets.

Krijg toegang tot…

Actieve crypto daytrade signalen

Inkoop signalen voor de korte termijn.

Long term beleggingssignalen

Inkoop notificaties voor crypto projecten met hoge potentie & cryptovaluta’s die zeker niet in uw portfolio mogen ontbreken.

Automated signals

Maak gebruik van onze automated software! Zodra de analisten een handeling maken op de cryptomarkt, kopieert u volledig automatisch exact dezelfde moves. Zo mist nooit meer een perfect instapmoment!

Meer over automated signals

 Rendementen in een stijgende maar óók dalende markt

Gratis toegang tot de Academy

Automated signals

 

Korte termijn trade signalen

Lange termijn beleg signalen

Live trading support

 

Hoe vaak worden er signalen verstuurd?

Dit is elke dag anders. Afhankelijk van hoe de markt beweegt sturen de analisten soms meerdere signalen per dag en soms niet eens een. Wel weet je dat wanneer je een signaal ontvangt, dit door een professionele trader geanalyseerd instapmoment is.

Wat is jullie succes-rate?

De analisten hebben een succes-rate van gemiddeld 75% over alle vrijgegeven signalen. Dit betekent dat cirka 75% van de signalen die worden vrijgegven één van onze winsttargets haalt.

Hoeveel rendement kan ik behalen?

Vaak krijgen wij de vraag hoeveel winst er kan worden behaald. En deze vraag is zeer terecht! Echter kunnen wij hier niet een specifiek antwoord opgeven omdat de hoeveelheid verstuurde signalen elke dag verschillen.

Om toch een indruk te krijgen kan je het volgende hanteren:

Gemiddeld een 25% rendement per slagende trade met een cirka 75% succes-rate over alle vrijgegeven trades.

 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de signalen?

U kunt de signalen handmatig of volledig automatisch opvolgen. Wanneer u automatisch onze signalen opvolgt bent u geen tijd kwijt aan het opvolgen van de signalen. U moet enkel de bot geheel naar wens instellen en het geld gaat 24/7 voor u aan de slag. Hiervoor ontvangt u makkelijk instructies.

 

Wilt u liever handmatig leren traden? Dan duurt het opvolgen van de signalen u maximaal 5 minuten per signaal. U moet dan namelijk zelf de cijfers op de juiste plek invullen.