Crypto koersverwachting week 20 > BTC, ETH, COTI & CELR

Vandaag in de crypto koersverwachting series van week 20 bespreken we de cryptocurrencies BTC, ETH, COTI en CELR. 

Bitcoin koersverwachting

De Bitcoin koers heeft in zijn recente daling een dubbele support gevonden. Een aflopende supporttrendlijn & een horizontale supportlijn. 

We kunnen een kleine stijging verwachten vanaf dit level. Niet uitgesloten is dat de koers na een kleine stijging nog een terugval kan krijgen richting de huidige supportlijn op ~ $44.000 om vervolgens een grotere stijging te maken. 

Het huidige punt van de Bitcoin koers is zeer belangrijk. Mocht Bitcoin namelijk nog verder zakken onder de level? Dan is dat zéér bearish en kunnen we een nog veel grotere retrace verwachten. Zoals het er nu uitziet zal Bitcoin dat niet doen en in plaats daarvan juist weer hogere toppen gaan zoeken. De aflopende trendlijn (waar de pijl naartoe-verwijst) kan geraakt worden op een prijs van circa $53.000. 

Trade in Bitcoin op Binance en krijg 20% korting op je fees!

Bitcoin koersverwachting week 20

Ethereum koersverwachting

Ethereum heeft de afgelopen weken flinke stijgingen laten zien en lijkt nu pas te gaan afkoelen. In de daling naar beneden is het verstandig op te kijken welke levels belangrijk zijn om in de gaten te houden. 

Voor nu zien we twee levels: 

  1.  Een prijs van $2950. Op dit level komt de oplopende trendlijnsupport gelijk met het retracement level 0.618 van de fibonacci retracement indicator.

  2. Een prijs van $2650. Op dit level ligt een horizontaal support die samen komt met het 0.718 retracement level van de fibonacci.  

Beide belangrijke levels om in de gaten te houden voor een mooie instapprijs. 

Trade in Ethereum op Binance en krijg 20% korting op je fees!

Ethereum koersverwachting week 20

Coti koersverwachting

Coti ziet er erg bullish uit. Na het breken van een dagenlange downtrend is de koers momenteel uitgebroken. Vlak daarna kreeg de koers een weerstand (rode pijl) waarna het weer daalde met bijna 30%. 

Ondanks de daling blijven kopers Coti inslaan aangezien de prijs al snel daarna weer terug steeg en momenteel over zijn oude weerstand heen stijgt. Dit is een bullish teken en laat zien dat de koers klaar is voor verdere stijgingen. Als target houden wij zijn laatste top aan op een prijs van circa $0.57350 met een stijging van bijna 50%. 

Trade in Coti op Binance en krijg 20% korting op je fees!

Coti koersverwachting week 20

Celr koersverwachting

Als laatst bespreken we Celr. Dit doen we omdat Celr tekenen laat zien voor een enorme aanstaande stijging en we hier nog vroeg bij zijn. 

De koers lijkt namelijk een descending triangle te vormen. Een descending triangle patroon is, vooral in tijden zoals deze, een belangrijk breakout patroon waardoor de koers flinke stijgingen kan gaan maken. 

Het is belangrijk om de aflopende weerstand te breken voordat we inspelen op mogelijke prijsstijgingen. De koers maakt nu in ieder geval al een dubbele bodem en laat daarbij zien dat de bodem van deze descending triangle mogelijk is bereikt en de prijs binnenkort zal gaan uitbreken. 

Mocht de koers uitbreken dan kunnen we ook hier weer de laatste bovenkant van de koers als target hanteren. Dit zal zijn op een prijs van circa $0.10 met een stijging van maar liefst 95%. 

Trade in Celr op Binance en krijg 20% korting op je fees!

Celr koersverwachting

PROBEER PREMIUM 30 DAGEN UIT!