Crypto koersverwachting week 19 ➡ BTC, ETH, ADA & Safemoon

Deze maandag in de crypto koersverwachting series bespreken we de cryptocurrencies Bitcoin, Theta, Cardano en Safemoon. 

Bitcoin koersverwachting

Bitcoin beweegt momenteel in een rising wedge patroon en zal naar verwachting deze week een flinke breakout gaan maken. Of deze breakout naar de bovenkant is moeten we nog zien. 

Belangrijk, in het geval van Bitcoin, is om deze wedge nauwlettend in de gaten te houden. Een uitbraak uit deze wedge zal waarschijnlijk een duidelijk indicatie geven over waar de koers de komende weken heen zal stijging (of dalen).

Wilt u ook traden in cryptocurrency? Dan kan dit het beste via Binance!

Is deze uitbraak richting de bovenkant zoals de groene pijl aangeeft? Dan kunnen we een stijging verwachting richting De bovenliggende weerstand op $63.850. 

Is de uitbraak richting de onderkant zoals de rode pijl aangeeft? Dan kunnen we een daling verwachten richting $48.000.

crypto koersverwachting Bitcoin

Theta koersverwachting

Theta heeft een belangrijk level doorbroken en maakt op het moment van schrijven zijn retest op het doorbroken level. 

Dit kan een bullish teken geven aan kopers. Mocht Theta namelijk stand houden op dit level dan kunnen we een flinke opwaartse stijging verwachten. Dit zal een prijstarget zijn van ongeveer $15. 

Weet Theta er niet in te slagen om stand te houden? Dan kunnen we lagere prijzen verwachten richting $8 op het eerstvolgende level onder het huidige level. 

Heeft u zelf niet de juiste kennis om in te spelen op prijsstijgingen/dalingen? Neem dan een kijkje bij onze PREMIUM en ontvang 14 dagen gratis in- en verkoop signals!

Crypto koersverwachting Theta

Cardano koersverwachting

Cardano wist afgelopen weekend een gloednieuwe All Time High (ATH, nieuw hoogte punt) neer te  zetten. Dit is extreem bullish! 

Waarom? Weten we nog wat er gebeurde toen Bitcoin over zijn oude hoogte punt op $20.000 steeg? De prijs schoot door richting huidige hoogtepunt op $64.800. Maar liefst 3x over de kop! In de praktijk komt het vaak voor dat de altcoins Bitcoin volgen. Wanneer Bitcoin een zet maakt (omhoog of omlaag) zullen de altcoins enige tijd daarna dezelfde move maken. 

Geen tijd om zelf de koersen in de gaten te houden? In ons Telegramkanaal sturen we update notificaties!

Uiteraard is dit niet altijd zo. Maar met de huidige omstandigheden kan dit een zeer goede indicatie zijn. Het zou kunnen zijn dat Cardano nog even een kleine retest maakt op het onderliggende level op $1.50 waarna het door kan stijgen richting psychologisch level op $2 en daarna wellicht 3x over de kop richting $5.30? 

Crypto koersverwachting Cardano

Safemoon koersverwachting

Hier is een veelbesproken cryptocurrency in de afgelopen maanden. Met een stijging van 1041% in de afgelopen 30 dagen is het de moeite waard om de crypto is onder de loep te nemen. 

Maar wat is Safemoon precies en waarom is er zo weinig informatie over? Ze beschrijven zichzelf als een project dat is ontstaan door investeerders voor investeerders met als doel beloningen te implementeren in het project. Dit zou de prijs alleen maar moeten doen laten stijgen. 

Aangezien Safemoon nog niet gelist is op een bekende exchange zoals Binance is het ook nog niet mogelijk om een volledige koersanalyse te maken over het project. 

Wat we zien op de foto is dat het net onder zijn oude all time high stabiliseert met een relatief laag handelsvolume. De vorige keer toen Safemoon op dezelfde prijs bewoog bedroeg het handelsvolume maar liefst $565.000.000. Nu is dat een stuk lager op slechts $126.000.000.

Dit betekent dat het zeker ruimte biedt voor groei. Belangrijk is om in de gaten te houden hoeveel handelsvolume er is op het moment dat de prijs van Safemoon over zijn ATH heen stijgt. Is het handelsvolume nog steeds fors lager dan op zijn oude hoogte punt van $565.000.000? Dan kan dat een snelle en grote prijsbeweging veroorzaken. 

Cryptoverwachting Safemoon

Let op: dit is geen financieel advies. Onze analyses kan je dus ook niet zo interpreteren.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!