Crypto koersverwachting week 18 -> BTC, ETH, XRP & ADA

Het is lekker wakker worden op deze maandagmorgen in week 18 van 2021. De crypto markt staat namelijk in het groen. In deze nieuwe crypto verwachting bespreken we onze koers verwachtingen van Bitcoin, Ethereum, XRP en Cardano.

Bitcoin koersverwachting

We beginnen met Bitcoin, de koning der crypto's. Bitcoin ziet er zéér bullish uit en heeft potentie om terug te stijgen richting zijn oude all time high op $64.800. Dit komt omdat Bitcoin onlangs een belangrijk patroon heeft gevormd op de koers. 

Dit patroon was het 'inverse head & shoulders patroon'. Op de onderstaande foto zien we dat de koers 2 omgekeerde schouders en een hoofd vormde en vervolgens over de 'neckline' steeg. Zoals we al eerder aangaven kon dit voor hevige prijsbewegingen zorgen. 

Om een indicatie te krijgen van waar de koers heen kan stijgen meten we het verschil tussen de neckline het het hoofd en plaatsen we dit boven de breakout van de neckline (groene pijlen). 

Dit laat ons zien dat de koers klaar is voor een stijging richting $64.800. 

Bitcoin koersverwachting

Ethereum koersverwachting

Ethereum ziet er super bullish uit maar voor hoelang? De tweede grootste crypto munt heeft namelijk ook een belangrijk patroon doorbroken echter alleen iets te vroeg. 

De beste exchange om crypto te handelen is Binance. Meld je hier aan of lees eerst onze persoonlijke review.

Op de onderstaande foto zien we dat Ethereum een rising wedge patroon na de 3e top al aan de bovenkant doorbrak. Vaak zien we bij een rising wedge minimaal 4 toppen voor een breakout aan de bovenkant. 

Een kleine correctie richting circa $2880 op de bovenkant van dit patroon is daarom niet uitgesloten. Vanaf hier is het belangrijk voor Ethereum om stand te blijven houden zodat het terug kan bewegen richting een nieuwe all time high zoals de groene pijl aanduid. 

Ethereum koersverwachting

XRP koersverwachting

Ook Ripple (XRP) ziet er bullish uit nadat het vorige week op 26 april een belangrijke aflopende weerstand doorbrak. Na het breken van deze weerstand brak XRP vervolgens uit een symmetrical triangle en beweegt het op het moment van schrijven wederom in een zelfde soort triangle. 

Wanneer XRP ook deze triangle weet te doorbreken kunnen we een stijging richting $1,9560 verwachten welke gelijk ligt op zijn laatste lokale top. 

Een slecht teken voor de XRP koers zou zijn wanneer de koers aan de onderkant van deze triangle uitbreekt zoals de rode pijl aangeeft. 

XRP koersverwachting

Cardano koersverwachting

Cardano leek tijdens zijn recente dip op een nog grotere correcte te wachten aangezien het een belangrijk supportlevel doorbrak. Echter, de koers bleek toch erg sterk te zijn aangezien de koers direct weer is opgekocht tot over het oplopende supportlevel en dat is een goed teken.

De beste exchange om crypto te handelen is Binance. Meld je hier aan of lees eerst onze persoonlijke review.

Meestal wanneer dit gebeurt kunnen we nog een verdere stijging van de koers verwachten. In eerste instantie is dit richting de eerste weerstand op circa $1.50. 

Wanneer de koers deze weerstand weet te doorbreken kunnen we kijken naar prijzen zoals $2. Het is noodzakelijk voor de Cardano koers om niet nogmaals onder het supportlevel te dalen zoals de rode pijlen aangeven. 

Cardano koersverwachting

Op de hoogte blijven van de laatste crypto koersverwachtingen?

Op de hoogte blijven van de laatste crypto koersverwachtingen? Neem dan deel aan ons Telegramkanaal en blijf als eerste op de hoogte!  

Wil jij ook mee handelen in de crypto bullrun zonder al teveel moeite? Neem dan een kijkje bij onze PREMIUM en doe mee moet onze analisten. 

Onze analyses zijn gemaakt met behulp van Tradingview.

Let op: wij geven geen financiee advies. Onze analyses kan je dus ook niet zo interpreteren.