Crypto-beïnvloeders: Top 5 mensen die afgelopen week de markt lieten bewegen

BIC (BeInCrypto) bekijkt de top vijf crypto-influencers die de afgelopen week een rol hebben gespeeld bij het maken van het nieuws. Afgelopen week werden enkele grote namen in de markt opgenomen, waaronder Binance CEO Changpeng 'CZ' Zhao.

Terwijl de markten de afgelopen week een grote volatiliteit hebben gekend, heeft bitcoin een recordhoogte bereikt. Altcoins hebben enorme winsten behaald en de totale marktkapitalisatie heeft ook nieuwe wegen ingeslagen. De afgelopen week is echter ook getuige geweest van een bloedige maandag en dinsdag, met liquidaties van meer dan $ 6 miljard aan wisselposities.

Deze week neemt BIC een kijkje bij een seizoenshandelaar, een opkomende handelaar, de CTO van Bitfinex, de CEO van Binance en crypto-analist en CEO van CryptoQant.

1) Nebraskan Gooner

NebraskanGooner op Twitter is een bekende cryptocurrency-handelaar die vaak gratis handelsadvies en analyse geeft. Hij is een fervent scalpeur van futuresmarkten en heeft dankzij zijn kennis van de markten een flinke aanhang gekregen.

Gooner biedt inzichtelijk advies met betrekking tot marktbewegingen, technische analyse, gedachten over marktpatronen en tot nadenken stemmende ideeën met betrekking tot mogelijke bewegingen of hoe deze moeten worden gespeeld.

Gooner is de afgelopen week extreem actief geweest. De veterinaire handelaar was zeer eigenwijs over de recente bitcoin-bewegingen. Vooral de uitverkoop was getuige op maandag en dinsdag.

Met meer dan 72.000 volgers is de Arsenal-fan een populair account om in de gaten te houden tijdens de recente bewegingen in de markt. Elke newbie-handelaar of cryptoliefhebber die op zoek is naar solide inhoud, moet NebraskanGooner volgen. Hij kan je misschien veel geld besparen, of zelfs veel opleveren. Of misschien leer je het een en ander.

WIL JIJ OOK BITCOIN KOPEN?

WIJ DOEN DIT VIA BITCOINMEESTER.NL

2) Altstreet-Bets

Een andere cryptohandelaar en grafiekspecialist die aan bod komt, is Altstreet Bets (Twitter-handle @AltstreetBet). De cryptohandelaar en liefhebber van technische analyse heeft een actieve aanhang van 26.000. Altstreet Bets biedt tal van grafiekanalyses voor hun account.

De handelaar heeft onlangs een aantal geweldige oproepen gedaan, waaronder een lange oproep op AKRO waarbij een volger de handelaar $ 15.000 fooi gaf.

Altstreet Bets is ook behoorlijk accuraat geweest over de laatste stap op bitcoin. Na de recente daling riep Altstreet Bets op tot een bounce en een mogelijke stijging naar $ 64.000 als volgende op de kaart voor bitcoin. Natuurlijk wacht iedereen met ingehouden adem om te zien of dit uitpakt.

3) Paolo Ardoino

Bitfinex CTO Paolo Ardoino voegt zich bij de lijst van deze week na het belangrijkste nieuws over de Bitfinex en Tether- zaak in New York.

De zaak kwam deze week eindelijk tot een einde toen de procureur-generaal van New York met de bedrijven schikte voor $ 18,5 miljoen. In wezen een klap om de pols voor de twee crypto-zwaargewichten - die nu verboden zijn om illegale activiteiten in New York voort te zetten.

Het nieuws wordt positief ontvangen op de markt en voor Tether in het bijzonder. Het bedrijf werd vaak in het duister gehouden over de zaak, waarbij velen dachten dat de stabiele munt USDT zou kunnen haperen, en zelfs naar nul zou kunnen gaan op basis van de zaak met New York.
We konden echter opgelucht adem halen nadat de zaak goed afliep.

Hoewel er een enorme marktreactie was op het nieuws, gingen de CTO van Bitfinex en Tether naar Twitter om hun vreugde te delen over het einde van een lange zaak.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

4) CZ Binance

Geen verrassing om de CEO van de grootste exchange ter wereld in actie te zien. Binance's eigen CZ reageerde na een fenomenale afgelopen week voor Binance, Binance Smart Chain en Binance Coin (BNB). Ook in het nieuws van afgelopen week was UniSwap rivaliserende gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) PancakeSwap. Die zag een toename in volume waardoor het UniSwap inhaalde.

De populariteit van het Binance-ecosysteem vorige week bracht CZ ertoe actief commentaar te leveren op complottheorieën en belangrijke kwesties op de Binance-uitwisseling. Een van die problemen was de opschorting van Ethereum-opnames. Hoewel velen dachten dat dit een directe stap van CZ was om te voorkomen dat Ethereum zou concurreren met Binance Chain, antwoordde de CEO wel. CZ verklaarde dat de gasvergoeding uitzonderlijk hoog was en dat het nodig was om te voorkomen dat de uitwisseling te veel gas gebruikt.

CZ gaf ook commentaar op de enorme instroom van het handelsvolume op Binance Chain. De stijging van het volume op de Binance-keten is vrijwel zeker gekoppeld aan hoge kosten voor ethergas. Het lijkt erop dat veel handelaren naar Binance Chain zijn overgestapt voor goedkopere gaskosten.

5) Ki Young Ju

CryptoQuant CEO Ki Young Ju komt deze week ook aan bod. De on-chain analyse-expert en swingtrader is buitengewoon actief geweest na de recente prijsactie van bitcoin.

De crypto-analist heeft doorlopend commentaar gegeven met betrekking tot de bewegingen die bitcoin maakt en hoe relateerbaar ze zijn met eerdere marktcycli. Ju heeft ook geanalyseerd wie de dips heeft gekocht en wat crypto-uitwisselingen doen tijdens de marktvolatiliteit . De recente tweet over een mogelijke uitverkoop vanwege de negatieve Coinbase-premie was een waarschuwing dat bitcoin rood zou kunnen zien. De tweet bleek ook gelijk te hebben.

Ki Young Ju biedt inzichtelijke on-chain analyse die bij correct gebruik zeer krachtig blijkt te zijn. De aanpak is een verademing omdat het afstand neemt van standaard technische analyse en fundamentele analyse.

Ju rondt de top 5 van mensen van deze week af die de cryptomarkt in beweging brachten. De lijst biedt een verscheidenheid aan sleutelfiguren, handelaren en leiders in de crytpowereld en die iedereen die hen volgt ten goede zal komen.

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Plaats een reactie