Coinbase review 2020

Coinbase inleiding

Coinbase is een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld met een ongeëvenaard handelsvolume en heeft een grote reputatie omtrent de beveiliging. Coinbase is een van de beste brokers om Bitcoin te kopen. Ze zijn gevestigd in de Verenigde Staten – San Francisco, Coinbase is actief sinds 2012 en is daarmee een van de eerste gebruikers en leveranciers van diverse cryptocurrency gerelateerde producten.

In de loop der jaren is het bedrijf partnerschappen aangegaan met een verscheidenheid aan reguliere bedrijven, zoals Dell, Overstock en Time Inc, waardoor ze een van de meest vertrouwde organisaties binnen de cryptocurrency gemeenschap zijn geworden.

Maak een account op Coinbase

Voor al je vragen, onduidelijkheid en informatie mag je gratis live contact opnemen met onze analisten

Live support

Gebruiksvriendelijkheid & features
 ⭐ ⭐

Coinbase

De belangrijkste dienst die Coinbase aanbiedt is de mogelijkheid bieden voor het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Nieuwe gebruikers van crypto, kopen vaak hun eerste Bitcoin bij Coinbase in verband met de goede reputatie en de relatief vriendelijke gebruikersinterface van het bedrijf.

Aan de andere kant is een van de belangrijkste klachten van gebruikers tegen Coinbase het gebrek aan controle van gebruikers over hun eigen vermogen. Wanneer je een Coinbase account opent, heb je geen directe toegang tot je munten en krijg je geen “private key”, en we kennen altijd het gezegde, “not your keys, not your crypto”. Coinbase bewaart dus uw munten voor u, dit kunt u vergelijken met uw vermogen bij de bank storten, u bent niet de eigenaar, de bank wel. Echter kunt u dit natuurlijk wel 24/7 opnemen maar het is nou eenmaal anders dan wanneer u uw cryptovaluta op een Ledger heeft staan.

Coinbase Pro

Voorheen bekend als GDAX, Coinbase Pro is een handelsplatform voor cryptocurrency. In tegenstelling tot de traditionele Coinbase als broker zijnde, die het kopen van cryptocurrencies tegen een premie vereenvoudigt, is Coinbase Pro gericht op de meer ervaren gebruikers. Met Coinbase pro kunnen gebruikers verschillende cryptocurrencies verhandelen, waaronder BTC, ETH, BCH, LTC en ZRX. De kosten zijn aanzienlijk lager dan bij de reguliere Coinbase, tevens heeft u beschikking over meer geavanceerde handelsopties zoals: market orders, stop limit orders en trailing stop orders.

Coinbase Wallet

In 2018 lanceerde Coinbase hun Mobile Wallet welke beschikbaar werd gesteld voor iOS en Android. De digitale portemonnee slaat de private key op het apparaat van de gebruiker op en alleen zij hebben toegang tot het geld. Dit is dus anders dan wanneer je de cryptovaluta op Coinbase zelf bewaard.

Merchant Plugin

Coinbase biedt online verkopers de mogelijkheid om cryptocurrencies op hun website te accepteren via een speciale plug-in. De plug-in wordt ook ondersteund door Content Management Systemen zoals; Shopify, Magento en WooCommerce.

Overige Projecten

Naast het bovenstaande levert Coinbase aanvullende diensten zoals;

USD Coin (USDC) – Een stablecoin gebouwd door Coinbase.

Coinbase Index – Het volgen van de financiële prestaties van alle op Coinbase vermelde activa. Custodian services – Bescherming van cryptocurrencies voor institutionele beleggers.

Earn.com – Een service die is overgenomen door Coindesk om spam-e-mails te filteren.

Paradex – Een platform om rechtstreeks vanuit de portemonnee van een gebruiker te handelen. Coinbase Ventures – Investeren in bedrijven die het open financiële systeem opbouwen.

Coinbase earn – Een leuke manier om gratis cryptocurrency te verdienen tot wel honderden dollar via het beantwoorden van enkele simpele quizzen. Hier hebben we een aparte post voor geschreven.

.

Coinbase

Support van Coinbase
⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Coinbase heeft een zeer uitgebreide support desk waar voor de meeste standaard vragen wel een antwoord te vinden is. Als u een ondersteuningsticket via e-mail indient, kunt u binnen 48-72 uur een reactie verwachten.

Coinbase heeft ook een telefonische ondersteuningslijn,. Wat betreft de kwaliteit van de ondersteuning, de algemene indruk is positief. Meestal zal het ondersteuningsteam u snel te woord staan waarbij het probleem dan ook vaak goed word opgelost.

Betrouwbaarheid Coinbase
 ⭐⭐

Alle cryptovaluta’s die Coinbase online bewaart zijn verzekerd. Coinbase bezit minder dan 2% van het geld van klanten online. De rest word bewaard in cold storage. Houd er rekening mee dat de verzekeringspolis alle verliezen dekt die het gevolg zijn van een inbreuk op de fysieke beveiliging, cyberbeveiliging of bij diefstal van medewerkers van Coinbase.

Deze verzekering dekt geen verliezen als gevolg van het compromitteren van uw eigen Coinbase-account. Cryptovaluta is geen wettig betaalmiddel, wordt niet ondersteund door de overheid en Cryptovaluta wallets op Coinbase vallen niet onder de bescherming van de Federal Deposit Insurance Corporation of Securities Investor Protection Corporation.

Voor Amerikaanse klanten, als u een inwoner van de Verenigde Staten bent, wordt uw Coinbase USD Wallet gedekt door een FDIC-verzekering, tot een maximum van $ 250.000.

Maak een account op Coinbase

Voor al je vragen, onduidelijkheid en informatie mag je gratis live contact opnemen met onze analisten

Live support

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het om geld op te nemen van Coinbase?

Meestal zijn opnames direct bij Coinbase, maar het kan tot 3 dagen duren voordat uw bank de overboeking heeft verwerkt. Opnames in cryptovaluta zouden binnen het uur moeten aankomen. Coinbase kan transacties in cryptocurrencies die vanaf uw Coinbase-account worden verzonden, vertragen als zij vermoeden dat u de transactie niet hebt geautoriseerd. In dit geval kunt u het volgende;

–           Wacht 72 uur en de transactie zal automatisch worden uitgevoerd.

–           De opname versnellen door uw identiteit opnieuw te verifiëren

Is het veilig om op Coinbase crypto te kopen?

Over het algemeen wordt Coinbase beschouwd als een betrouwbare broker om cryptocurrencies te kopen.

Kan ik mijn Bitcoins op Coinbase houden?

Ja, u kunt uw Bitcoins op Coinbase houden, maar wij zouden het niet aanraden. Het is altijd het beste om uw Bitcoins zelfstandig op te slaan in bijvoorbeeld een hardware wallet zoals een Ledger en/of Tezor. Het houden van uw Bitcoins op Coinbase is als het bewaren van uw geld op een bank. Het is erg veilig, maar u heeft er geen controle over – de bank wel.

CryptoTargets PREMIUM

Trade dagelijks mee met onze analisten en ontvang exact dezelfde in- en verkoopprijzen die zij hanteren. Liever zelf leren traden? In onze exclusieve academy leer je de meest exclusieve tradingstrategieën!

Leave a review

  • Coinbase support
  • Veiligheid
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Aanbod