BREAKING!! Tesla koopt voor 1,5 miljard dollar aan Bitcoin!

Tesla heeft maandag aangekondigd dat het voor $ 1,5 miljard aan bitcoin heeft gekocht, volgens een aanvraag bij de SEC.

Het bedrijf zei dat het de bitcoin kocht voor "meer flexibiliteit om verder te diversifiëren en het rendement op onze contanten te maximaliseren", aldus de aanvraag. Naast de aankoop zei Tesla dat het ook betalingen in bitcoin zou gaan accepteren in ruil voor zijn producten. Dat zou Tesla de eerste grote autofabrikant maken die bitcoin als betaling accepteert.

De verhuizing riep onlangs vragen op over het gedrag van CEO Elon Musk op Twitter, waar hij werd gecrediteerd voor het verhogen van de prijzen van cryptocurrencies zoals bitcoin en dogecoin door positieve berichten over hen te plaatsen en daarom meer mensen aan te moedigen om te kopen.

De prijzen van Bitcoin stegen maandag na de aankondiging van Tesla naar nieuwe hoogtepunten en bereikten een prijs van minstens   $56,308.87. Tesla-aandelen stegen meer dan 2% in premarket-handel. Tesla waarschuwde investeerders voor de volatiliteit van de prijs van bitcoin in zijn SEC-aanvraag.

Tesla vertegenwoordigt een investering van een aanzienlijk percentage van zijn contanten in de investering. Volgens de meest recente aanvraag had het bedrijf eind 2020  $ 19 miljard aan geldmiddelen en kasequivalenten ter beschikking.

Ontvang 14 dagen gratis signals! <<


LEES OOK:

Lees meer

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

PROBEER CRYPTOTARGETS PREMIUM 14 DAGEN GRATIS!

VERSLA DE MARKT MET PROFESSIONELE IN- EN VERKOOP SIGNALEN!

Plaats een reactie