fbpx

Head & shoulder patroon op IOST!

Op de cryptomunt IOST vormt zich hoogstwaarschijnlijk een head & shoulder patroon. Een head & shoulder patroon is zichtbaar door zijn 2 duidelijke ‘shouders’ met in het midden een ‘hoofd’. Op foto (1) hierboven kan je zien wat hiermee wordt bedoeld. 

Echter is in dit geval de twee (rechter) schouder nog niet gevormd. De linker schouder en het hoofd zijn al duidelijk zichtbaar dus als de rechter schouder ook wordt gemaakt zodat we kunnen spreken van dit patroon, moet er een flinke drop in de koers komen. 

 

Een daling van bijna 8%?

Om te kunnen spreken van dit patroon zal de koers moeten dalen met bijna 8%. Maar waarom zal dit patroon er komen? 

Veel actieve traders net als de analisten van CryptoTargets houden de markt voortdurend in de gaten. Met informatie uit het verleden kunnen zij verschillende patronen herkennen. Vaak wilt het zo zijn dat wanneer er een duidelijk linker schouder en een hoger middenstuk (hoofd) wordt gevormd, dat de koers verder zakt om de rechterschouder te maken OMDAT veel traders dit zien aankomen en dus hun (in dit geval) IOST zullen verkopen. Zodra de rechter schouder is gemaakt, kopen de traders weer in en hebben zij een mooie profit van (in dit geval) bijna 8% kunnen maken. 

Extra winst maken?

Wil je dubbele winst maken op dit signaal? Dan kan je ook short traden met een techniek die short-selling wordt genoemd. Je profiteert dan ook real-time wanneer de markt zakt. Wanneer je normaal winst maakt zodra een koers omhoog beweegt kan je op de exchange Binance ook winsten maken wanneer de markt omlaag beweegt. Precies hetzelfde alleen andersom! 

Heb je nog geen account op Binance? Klik dan op de onderstaande banner of lees onze Binance review. 

 

Alle instapmomenten kopieren van ervaren crypto daytraders? Probeer onze premium 7 dagen gratis uit!

Disclaimer: CryptoTargets biedt geen beleggingsadvies. Onze analyses zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Andere analyses 

error

Volg ons op social media <3