fbpx

Bitcoin stijgt, altcoins dalen

Op de bovenstaande foto zien we dat de Bitcoin dominance chart een sterke stijging meemaakt. Dit is ook niet gek aangezien Bitcoin zelf een stijging van maar liefst 13% maakte in de afgelopen dagen. De altcoins daar in tegen zijn na een stijgende periode nu ook flink afgezakt en zoeken naar een support level om te kunnen consolideren.

Betekent dit dat Bitcoin verder zal stijgen?

Exact dezelfde instapmomenten maken als die van ervaren daytraders? Probeer het 14 dagen gratis! Klik hier 

Retrace of doorpakken?

Op de onderstaande foto zien we een weerstand van de BTC dominance koers. Dit is het punt waarop de koers zo nu een beetje beweegt ($10350). Mocht er meer volume in de koers komen dan kan de dominance chart ook door stijgen over de weerstand richting de volgende weerstand op 65.60% (bovenste groene lijn).

Dit zal een stijging zijn van 3%. Vanaf de rode lijn onder naar de eerste groene lijn (weerstand) steeg deze chart 3,50% en Bitcoin 13%. Een verdere stijging van de chart naar de tweede weerstand zal dan nogmaals een ruime 10% stijging op Bitcoin veroorzaken naar $11500

Confirmatie

We kunnen met kleine zekerheid zeggen dat een verdere stijging mogelijk is wanneer de BTC dominance chart over de eerste weerstand stijgt. Hiervoor hebben we dus een paar mooie sluitende kaarzen (4hr frame) boven de eerste weerstand nodig om hierop te kunnen inspelen.

error

Volg ons op social media <3