Bitonic review 2020

Over Bitonic

Wanneer je niet zoveel kennis heb van de technische kant omtrent Bitcoin en de Blockchain en dus ook het minen van Bitcoin, kan het nog best lastig zijn om op een eenvoudige manier aan Bitcoin te komen.

Hier heeft Michiel Biersteker een oplossing voor bedacht en heeft daarom Bitonic opgericht, een eenvoudig platform waar u met bijvoorbeeld IDEAL Bitcoins kunt kopen welke direct doorgestuurd worden naar de door u opgegeven Bitcoin Wallet.

Maak een account op Bitonic

Snel en makkelijk Bitcoin kopen

Gebruiksvriendelijkheid van Bitonic

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Wanneer u naar https://bitonic.nl/ gaat ziet u gelijk een venster waar u kunt aangeven hoeveel Bitcoin u wilt kopen of voor hoeveel euro u aan Bitcoin wilt kopen.

Zodra u het gewenste bedrag heeft aangegeven rekent Bitonic direct om hoeveel Bitcoin u krijgt.

Tevens is het erg belangrijk dat u niet vergeet om uw bitcoinadres in te voeren wanneer hier om gevraagd word, controleer deze ook goed want als dit adres niet klopt worden de bitcoins naar het verkeerde adres toe gestuurd en bent u deze voorgoed kwijt!

Wanneer het adres goed ingevuld is en u de betaling afgerond heeft gaat Bitonic direct over tot het overmaken uw bitcoin, dit duurt normaal gesproken tussen de 5 a 10 minuten kan soms uitlopen tot 30 minuten, dit hangt een beetje af van hoe druk het is qua aangevraagde transacties welke door de miners verwerkt moeten worden.

Dit proces is overigens makkelijk in real-time te volgen, nadat u betaald heeft word u doorgestuurd naar een persoonlijk scherm waar u kunt zien hoe lang het nog duurt en wat de status is.

Support van Bitonic
⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Betreft klantenservice heeft Bitonic hun zaken prima op orde, er kan contact opgenomen worden via e-mai (09:30 – 22:00), Telegram (09:30 – 22:00), Whatsapp (Ma-Vr 09:30-13:00 / 14:00 – 18:00), IRC en Twitter.

Bitonic Features

Eenvoudig kopen en verkopen van Bitcoin

Bitonic biedt verschillende presentaties & workshops en opleidingen aan. Hierbij kan je denken aan;

 1. Technische achtergrond en werking van Bitcoin.
 2. Alles over de anonimiteit en voorkomende fraude.
 3. Beveiliging, Regelgeving, Hulp en advies bij opsporing.
 4. De adoptie en dus acceptie van Bitcoin als een soort betaalmiddel.
 5. Bitcoin als belegging voor korte en lange termijn.
 6. Toepassingen van de nieuwe Bitcoin-Tecniek welke bekend staat als Blockchain.
 7. Technische ontwikkelingen zoals Sidechains en het Lightning Network.

Exchange (BL3P) een product gemaakt en op de markt gezet door Bitonic.

Deze exchange is te downloaden voor Apple en Android, op het moment van schrijven is de exchange nog in test fase en nog niet uitgebracht voor het grote publiek. Wat we wel kunnen vertellen is dat BL3P gebruik maakt van strenge beveiligingsmaatregelen om bijvoorbeeld diefstal van persoonlijke gegevens en/of cryptocurrencies te voorkomen. Enkele voorbeelden zijn;

 1. Inloggen, opnemen van tegoed mogelijk met Two Factor Authentication.
 2. Inlogpogingen worden geblokkeerd wanneer dit gebeurd vanaf een onbekende locatie.
 3. Grotendeels van alle cryptocurrencies worden offline bewaard in cold storage.

Betrouwbaarheid van Bitonic

Bitonic staat al heel lang bekend om hun simpele maar aantrekkelijke manier van het kopen en verkopen van Bitcoin, dit gepaard met hoogstaande veiligheidsmaatregelen op alle vlakken maakt het een betrouwbare partij waar u ten alle tijden terecht kan.

Conclusie

Voor de beginnende Bitcoin investeerder kunnen wij Bitonic zeer zeker aanraden, het is enorm simpel om Bitcoin aan te kopen en deze te laten versturen naar uw opgegeven Bitcoin adres. Het verificatie proces van uw rekeningnummer kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen maar zodra dit in orde is, is het kopen en verkopen van Bitcoin een genot om te doen bij Bitonic.

Kan ik Bitcoin kopen zonder Bitcoinadres?

Een Bitcoinadres kunt u vergeleiken met een bankrekeningnummer maar dan voor Bitcoin, deze heeft u ten alle tijden nodig om Bitcoin te ontvangen.

Ik heb Bitcoin verkocht, wanneer staat dit op mijn rekening?

Afhankelijk van het tijdstip van de verkoop wordt uw betaling op dezelfde of volgende werkdag verwerkt, gegarandeerd word het volgende; Voor 12:00 verkocht/verstuurd dan het bedrag nog op dezelfde werkdag overgemaakt.

Hoe oud moet ik zijn voor het platform.

Om Bitcoin te kunnen kopen en/of verkopen bij Bitonic moet u minimaal 18 jaar zijn.

Maak een account op Bitonic

Snel en makkelijk Bitcoin kopen

Leave a review

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Mogelijkheden
 • Aanbod
 • Betrouwbaarheid