Bitcoinmeester review 2020

Over Bitcoin Meester

Bitcoinmeester is een exchange van Nederlandse bodem met een gigantisch aanbod van cryptocurrencies. Het handelsplatform is gelanceerd in augustus 2017, dit was tevens ook de start van de welbekende cryptoboom waarin Bitcoin de 20.000 dollar heeft aangetikt. Net als het platform Bitvavo heeft ook Bitcoinmeester de focus gelegd op de wat minder technische gebruiker en is ook dit platform erg makkelijk te gebruiken voor het kopen en verkopen van cryptocurrencies.

Bitcoinmeester wordt vaak gebruikt om eenmalig een cryptocurrency aankoop te doen en deze waarde vervolgens te versturen naar een exchange om mee te handelen of naar een coldwallet om het vast te houden voor de lange termijn.

Echter kunt u ook de aangekochte cryptocurrencies op Bitcoinmeester zelf bewaren in de ingebouwde website wallet.

Spaar voor korting bij Bitcoinmeester

Exclusieve vriendenkorting van CryptoTargets

Gebruikersgemak
⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Bitcoinmeester heeft er goed aangedaan om het gebruikersgemak hoog in het vaandel te zetten. Gezien de meeste mensen die net komen kijken in het cryptowereldje de technische kant vaak nog te moeilijk is. Probeer maar eens uit te leggen aan uw oma of opa hoe ze hun private keys en dergelijke op moeten slaan en veilig kunnen stellen. Bij Bitcoinmeester gaat dit gelukkig anders en ook wij zullen u helpen om via Bitcoinmeester uw eerste beetje crypto aan te kopen en/of te verkopen.

 • Ga naar https://bitcoinmeester.nl
 • Ga op de site naar registreren.
 • Vul uw gegevens in, let erop dat u de voorwaarden doorneemt en accepteert.
 • U vangt nu een e-mail waarbij u uw registratie kan bevestigen.
 • Eenmaal bevestigd, kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.
 • Als u inlogt kan het zijn dat u een code krijgt toegestuurd welke u moet invoeren om te bevestigen dat u de gebruiker bent van dit account.

 

Eenmaal ingelogd en geverifieerd kunt u verschillende cryptocurrencies kopen.

 • Druk op “mijn account” waar u terecht komt op een overzichtspagina.
 • Bij het kopje “BM Credits” wordt weergegeven wat uw tegoed bedraagt.
 • Druk op “storten” om uw tegoed aan te vullen, tevens kunt u hier ook uw tegoed “opnemen” hiervoor heeft u de optie om iDEAL te gebruiken.
 • Vul het bedrag in dat u wilt storten en/of opnemen en geef aan welke betaalwijze u wilt gebruiken.
 • Na dit alles gedaan te hebben word u omgeleid naar de betaalomgeving van uw bank, hier zult u de betaling zelf moeten afronden, als dit afgerond is word uw “tegoed” aangevuld bij het kopje “BM Credits”
 • Ga naar de pagina “Koersen & Coins”, hier staat een overzicht van alle munten welke aangeboden worden door Bitcoin Meester.
 • Klik op de munt naar keuze en voer het bedrag in voor wat u wilt kopen. Tevens staat naast “Kopen” ook het kopje “Verkopen” mocht u dit van plan zijn in de toekomst.
 • Druk op “kopen” en het aangekochte stukje Bitcoin word bijgeschreven in uw wallet.

 

Gefeliciteerd! U heeft uw eerste stukje Bitcoin gekocht bij Bitcoinmeester.

 

Support Bitcoinmeester
⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Bitcoinmeester biedt verschillende soorten support aan. Zo kan je ze benaderen via de Telefoon, whatsapp of online chat op de website. Wil je liever een email sturen? Dan streven ze ernaar om deze binnen 2 uur te beantwoorden.

Bitcoinmeester is op werkdagen geopend vanaf 09:00 tot 17:00. Een nadeel van Bitcoinmeester ten opzichte van andere brokers is dat ze in het weekend volledig gesloten zijn qua support.

Hoe veilig is Bitcoinmeester?
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Bitcoinmeester staat inmiddels bekend als een zeer betrouwbare broker in Nederland, tevens zijn ze actief op beurzen en congressen. Ook wordt er bij Bitcoinmeester net zoals bij de meeste brokers gebruikt gemaakt van de zogeheten Two Factor Verification (2FA) en kan je jouw account optimaal beveiliging.

Daarnaast slaat Bitcoinmeester het overgrote deel van de waarde over de cryptocurrencies op coldwallets verspreid over meerdere locaties.

 

Extra features van Bitcoinmeester

Eens kijken, bij de bank ontvangen we tegenwoordig 0% rente. Bij Bitcoinmeester kunt u ook terecht om te rentenieren op “stable” coins, dit zijn bijvoorbeeld de cryptovaluta’s TehterUSD, TrueUSD, Paxos Standard en Dai. Deze worden gedekt door de veelgebruikte dollar. Mocht het zo zijn dat u Bitcoin te volatiel vind en u gewoon weer een beetje wilt sparen met leuke rente dan kunt u hiervoor dus terecht bij Bitcoinmeester.

Bij Bitcoinmeester kunt u op het moment van schrijven 3% rente op jaarbasis verwachten en het mooie is dat de rente dagelijks word uitgekeerd!

Deze “stable” coins kunt u net als andere cryptocurrencies simpel aankopen zoals beschreven in de Bitcoinmeester handleiding.

Conclusie

Bitcoinmeester is al met al dus een betrouwbaar en gebruikersvriendelijk platform voor de ervaren en onervaren Nederlandse crypto investeerder. Je hebt in principe geen ervaren nodig met cryptocurrency om toch met het platform aan de slag te gaan.

Vooral de rente op de stabel coins is erg uniek wat het ook aantrekkelijk maakt om te gaan investeren in cryptocurrency. Met de vele voordelen van Bitcoinmeester maak je dus een frisse start en we raden dit platform dan ook zeker aan!

Spaar voor korting bij Bitcoinmeester

Exclusieve vriendenkorting van CryptoTargets

Hoe oud moet ik zijn voor het platform?

Om te kunnen handelen op Bitcoinmeester moet je minimaal 18 jaar zijn.

Doet Bitcoinmeester aan KYC?

Ja, net zoals elk erkend handelsplatform moet je volgens de Nederlandse wet en regelgeving een verificatie procedure doorlopen. Deze bestaat uit onder andere een foto van je ID of rijbewijs en een selfie hiermee.

Wat betaal ik aan handelskosten?

Bitcoinmeester hanteert een aan en verkoop fee van 2%. Koop of verkoop je regelmatig cryptocurrency? Dan worden deze fees verlaagt naar 1,75%.

Hoelang doet Bitcoinmeester erover om cryptocurrency te verzenden?

Wanneer je cryptocurrency aankoopt heb je deze direct in je wallet staan. Wil je de gekochte cryptocurrency verzenden naar een plek buiten Bitcoinmeester? Dan ligt dat aan de snelheid van de blockchain en kan dit tussen de 30 minuten en meerdere uren duren.